tiistai 9. toukokuuta 2017

Kevättä tuoksuttamassa

Kuten tiedätte Ruffe tykkää ulkoilusta ja täällä kotona kuuluukin joka päivä ulko-oven edessä kauheaa mouruamista, että ulos olisi päästävä. Viime viikolla oli hyvä ilma ja päätin ottaa Ruffen, miesihmisen ja kameran mukaan pihalle. Miesihmistä tarvitsee pitämään kissan hihnasta kiinni, että minä pystyn keskittymään Rufuksen komean ulkomuodon kuvaukseen. Jos Coco onnistuu sisäkuvissa niin Ruffe on ihan täys kymppi pihalla.

Rufus kävelee nätisti hihnassa, vaikka välillä sitä pitää vähän kantaakkin. Mentiin Rufuksen kanssa tällä kertaa yhdelle pellolle jossa oli kivaa tutkia lätäköitä ja syödä kuivuneita ruohonkorsia. Pari koiraa tavatiin myös, mutta ne oli semmoisia röhkiviä ettei Ruffe niistä ihan hirveästi tykännyt. Ruffen lemppari koirat on semmoisia joista ei pääse ääntä, mutta nämä olivat kunnon röhkijöitä (ranskanbuldogit). Rufus sai pellolla myös villiintymis kohtauksen ja lähti juoksemaan täysiä ympäriinsä enkä meinannut pysyä perässä. Meno oli kuin koiravaljakossa konsanaan, kun Rufus veti minua täysin voimin makeä ylös. Tähän tilanteeseen olisi tarvinnut 15metrisen jälkiliinan, mutta ne molemmat on tainneet jäädä mökille? En ainakaan ole löytänyt kumpaakaan täältä kotoa.

En ehtinyt laittamaan näitä kuvia tänne blogiin viime viikolla, kun lähdin ruotsin puolelle ja sieltä tarttui mukaan flunssa. Nyt onkin ollut hyvin aikaa lukea paljon postauksia ja muokkailla kuvia peiton alla. Toivottavasta tämä pienimuotoinen kurkkukipu lähtisi huspois nopsaa!

22 kommenttia :

  1. Oot Ruffe vaan niin komea; kyllä Nuppu saa olla onnellinen! - Pepsi ja emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nyt mikään huonolta näyttävä sopisi maailman kauneimmalle kissalle kuten Nuppu <3

      Poista
  2. Ihana aurinkoinen ulkoiluretki sinulla. Toivotaan, että emäntäsi paranee pian ja saatte nauttia keväisestä säästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emo on vielä peiton alla, mutta ehkä se tuosta kohta virkistyisi, sitten pääsee taas ulos!!

      Poista
  3. Ihanat kuvat reippaasta ulkoilijasta. :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten komea ja ylväs Ruffe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe se osaa näyttää aina niin ylväältä ulkona otetuissa kuvissa. Sisällä se vaan yrmyttää :D

      Poista
  5. Hurjan hienoa kuvia komeudesta ❤ Toivottavasti paranet pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Sitä minäkin toivon, ei yhtään jaksaisi sairastella..

      Poista
  6. Hienoja kuvia ja ihana auringonpaiste! Tykkään hulluna noista kuvista, missä aurinko paistaa Ruffen takaa (?) ja valo osuu kauniisti turkkiin. <3 Ruffe istuu niin ylväänä ja paistattelee päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä noi kuvat onnistui tosi hyvin, olen niistä itsekkin ylpeä!! Aurinko tosiaan on juurikin Ruffen pään takana, oli kiva että se paistoi niin matalalla että sai tuommoisia kuvia. Piti kyllä vähän muokkailla jälkeenpäin että Ruffen naamasta näkyy muutakin kuin pelkkä musta maski :D

      Poista
  7. Siis wau mitä kuvia! Ruffen turkki sointuu ihanasti keväisen pellon väreihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ruffe oli kyllä hyvä maastoutumaan tuonne :D

      Poista
  8. Upeat kuvat komistuksesta, kylläpä nautti! :D Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona on aina niin kovin ihanaa Ruffen mielestä <3 Toista se olisi Cocon kanssa. Edelleen vähän kipeänä, hymph..

      Poista
  9. Komea poika maastoutuu hyvin peltoon! Ihana turkki...

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! Komea malli toki myös.

    Toivottavasti ihminen on jo parantunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole emo parantunut vieläkään, ihan tukossa se on.. Ruffe osaa posetuksen salat <3

      Poista
  11. Huh, miten ärtynyttä mähhäystä ja närkästynyttä vikinää Nupulta tuli, kun se kuuli, ettei emo ollutkaan kommentoinut tänne vielä, vaikka käytiin heti postauksen ilmestyttyä katsomassa Ruffen hurmurikuvat puhelimella ja oltiin molemmat ihan sulaa kissanminttua! :o)

    Nuppu sai perhosten lepatusta masuun varsinkin kuvasta, jossa Ruffen herkät niskakarvat hulmuavat tuulessa. Nuppukin haluaisi puhallella hellästi Ruffiksen turkkiin hempeän kevättuulen lailla ja kököttää vierekkäin auringon lämmössä... Ehkä nyt on vihdoin tulossa oikea rakkauden kesä. <3 Toipumista edelleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla että siellä tultiin sulaksi kissanmintuksi <3 Ruffispuffis ei voisi muuta toivoakkaan kuin Nuppuliinisen huokailevan niskavilloihin rakkauden henkäyksiä.

      Täällä ollaan jo voiton puolella; nenä vielä aamuisin tukossa, illalla vähän yskää ja tikkeihinkään ei enää satu vaikka ei ole otettu kipulääkettä! :--) Kyllä tämä sohvaelämä vielä paremmaksi muuttuu :D Alkaa ottaa päähän kun en ole muuta tehnyt kun maannut sohvalla puolitoista viikkoa....

      Poista