perjantai 3. maaliskuuta 2017

Pari videota

Iltaisin Ruffelle annetaan astmapiipusta henkoset mikä onkin Cocon mielestä kivaa, jos korkki jätetään jonnekkin lattialle. Eilen Coco innostui astmapiipun korkista ihan hirmuisasti ja sain siitä otettua huonolaatuista videota. Oli kivaa kun sain Cocon leikkimis naukumiset nauhalle ja loppuun vielä läähätykset joiden takia käytiin joskus sydänultrassa. Coco tykkää myös kantaa korkkia suussa ja heitellä pitkin poikin, mutta eilen en saanut siitä todistusaineistoa. Hirmuisen hauskaa pojalla ainakin oli ja Ruffekin innostui vaikkakin vain hetkeksi ottamaan Cocoa kiinni.


Olen yrittänyt opettaa Ruffelle myös yhtä uutta temppua nimeltä ''hyppää'' jossa Rufuksen on hypättävä niin että tassut irtoutuvat maasta. Välillä Rufusta ei kiinnostaisi yhtään ponnistaa vaan herra yrittää huijata nousemalla pelkille takatassuille. Hienosti kuitenkin poika on oppinut jo temppua ja tässä on myös siitä materiaalia, koska Tiude oli semmoista pyytänyt kun kyselin toivepostauksia!


Olikos videot pitkästä aikaa kivoja?

16 kommenttia :

 1. Hienot videot! Niin hassu tuo vieno leikkinaukuna, kun oon tottunut vähän äänekkäämpään elämään. Ja voihan hyppyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on niin kimakkapoika, Ruffe on sentään vähän möreämpi mutta on teillä kyllä möreämpää! <3

   Poista
 2. Cocolla on hurja leikki! Onpa kivan näköinen temppu! - Emäntä

  VastaaPoista
 3. Kivat videot kyllä!
  Hepuloiva räggäri on hassu ♥ Pörröinen ja vanttera ♥
  Niin ja taitava Ruffe! Ei ihme että Nuppukin tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepuloivaräsy on kyllä näky, kyyti ei ole aina niin kovin ketterää mutta suloista kyllä <3 Ruffe tykkää että Nuppu tykkää!

   Poista
 4. Vauhtia on kovasti tuossa ekassa! Ihanat videot :-)))

  VastaaPoista
 5. Olipas Cocolla vauhdikas leikki, oli oikea "hyvänmielenvideo"! Ja tosi kiva, että astmalääkitykseen liittyy jotain hauskaakin. :) Jännä kuulla leikkinaukunaa, kun meillä ollaan leikkiessäkin ihan vaan hissukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa että Coco saa hyvälle tuulelle <3 Coco ulisee kyllä aina leikkiessä mutta yleensä vain leikin alussa enkä siksi saa sitä ikinä videolle mutta nyt osasin vihdoin ennakoida :D

   Poista
 6. Onpas Cocolla hassu naakkanauku! <3 Ihan kuin jokin lintu, jonka kraakkauksen perässä on aina kysymysmerkki. :-D Nuppu halusi katsoa Ruffen tempun monta kertaa - ja onpas jänniä tummempia läikkiä hurmuriherran turkissa. Hauskasti näiden räsyläisten turkin sävy vaihtelee. Jujullakin on ihan uudenlaista tummuutta alemmassa peppulaikussa. Niin, ja kivat leggingsit sulla! :o))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco ulisee kyllä ihan kummallisesti ja nauretaan sen äänille aina, tuo sinun kuvaus on aika osuva :'D Ruffe on kyllä aikamoinen kameleontti kun väri tuntuu aina vaihtuvan. Leggarikehuista kiitokset! <3

   Poista
 7. Joo, me tykätään videoista! Aivan mahtava räsyralli ensimmäisessä ja niin hauskan kuuloiset äännähdykset Cocolla. :D Ja kiva tuo temppuidea, Ruffehan osaa jo hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on niin kiva jos videoissa kisut naukuu kun kaikilla tuntuu olevan niin erilaiset äänet. Niitä on kiva kuunnella <3 Ehkä tekin voitte opetella hyppytempun!

   Poista
 8. Johan Coco tykkäsi korkista! ♥ Mahtavat juoksuloikat. :D

  Hieno temppu Ruffe! Teillä on sama herkku kuin meillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkki on ihan parasta viihdettä, tällä hetkellä poitsu kyllä leikkii pompulan kanssa samanlaista rallia :D pöhköpoika <3

   Noi on kyllä ihan parhaita herkkuja, pojat tykkää ihan sikana! Ja iso purkki koko on tietysti plussaa ;--)

   Poista