torstai 12. marraskuuta 2015

Miniän luona kylässä

Pääsin viime viikon perjantaina yökyläilemään Jupin, Orbin ja Lennin luokse ja koska minulla oli myös kamera mukana ajattelin vähän ottaa pojista kuvia. American curlit pomppivat ja loikkivat paljon enemmän kuin nämä meidän pörröiset räsyliinit joten heitä oli hauska kuvata. En tiedä sitten onnistuinko kauhean hyvin, mutta ainakin jonkunmoisia pomppukuvia tuli saatua. Curlit on kyllä niin söpöjä riiviöitä, että en osaa valita kumman kissan tahdon seuraavaksi curlin vai kilppari ragdollin. Ei meille kyllä ole tulossa kolmatta kissaa, mutta ainahan sitä saa vähän haaveilla. Meteliä nämä pojat kyllä pitää yöllä, se tuli huomattua yön pikkutunneilla. Välillä piti vuoronperään käydä raapimassa makkarin ovea ja jos kukaan ei avannut piti ottaa äänihuulet käyttöön. Eipä tuo minua onneksi niin kovin haitannut ja sain nukuttua hyvät unet. 

Lenni tahtoi vatsansa täyteen sipsiä

Lenni näytti hiukan pompputaitojaan
Orbi yritti selkeästi matkia Lenniä 
Jupsukin tykkäsi pomppia, vaikka näyttikin vähän hupsulle
Maanantaina suuntasin katsomaan Rufuksen tyttöystävää Nuppua, hänen veljeään Jujua ja ehkä vähän myös heidän emoaan eli Rufuksen anoppia. Kyläily sujui mitä mainioimmin ja pääsin todistamaan kaikkia Jujun hienoja temppuja. Juju osasi hypätä hienosti esteen yli ja laittaa tassuja varpaille mamin pyynnöstä. Juju oli aika laihuliini verrattuna nähin meidän pontsoihin ja hänellä oli myös hirmuisen pitkä häntä. Ihastelin tätä komeaa pusupoikaa kovin ja sain häneltä jopa itsekkin nenäpusuja. Hauskaa oli myös nähdä kuinka paljon Juju nautti temppuiluista kehräyskone pauhaten. Juju vaikutti myös hirmu aktiiviselta ei meillä vaan olla noin hulluja leikkimään ja temppuilemaan. Tarvitsen myös itselleni yhden aktiivisen pusupojan niinkuin Juju  ♥

Tämä räsy pomppii kuin curli!
Jujulla on söpön pinkki nenukki ♥
Ja saalistajan tassut!
Nuppu taas oli hirmuisen kaunis ja ihana juuri Rufukselle sopiva ragdolltyttönen. Nuppu piti ihan hassuja ääniä, semmoisia mitä ei ikinä meidän poikien suusta kuulu. Ihana tyttö ei voi muuta sanoa. Nuppukin teki yhden tempun nimittäin leijona -tempun ja se oli tosi söpö. Oppisikohan Rufuskin tämän, ei varmaan.. Eikä ainakaan nyt kun Rufus on herkkulakossa. Oli kyllä kivaa käydä moikkaamassa Nuppua ja Jujua ja nähdä vähän minkälaisia he ovat livenä. Meidän possut on kyllä ihan eri maata näiden kanssa, vaikka Nupussa ja Cocossa olikin vähän samanlaista hömelöisyyttä. On noi ragdollit vaan niin ihania ettei oo tosi! Rufuskin oli vakuuttunut, kun kerroin hänelle Nupustä eikä poitsu halua koskaan päästää tästä kauneimmasta tyttökissasta irti ♥ Voi tuota nuorta lempeä!

Nuppu näytti että tassut ovat kunnossa
Aluksi Nuppua vähän ujostutti, mutta kyllä siitä nähtiin myös villipuoli
Tästä kuvasta huomaa, että Nuppu tietää olevansa kaikista kaunein
Tässä ollaan hiirijahdissa, mutta leijona -temppu näyttää aikalailla samalle!

24 kommenttia :

  1. Ihania kissoja! Loikkimiskuvat on kivoja. :D

    VastaaPoista
  2. Voi miten hyvin mun pikku mammanpoika hoitelee hyppelyt - ei jää ihan hirmuisesti jälkeen curleista. :) Hassu ilme Nupulla tuossa keikistelykuvassa, mutta ei ihme, että on niin olevinaan, kun pääsi poikaystävän blogiin. Onhan tämä suuri hetki nuorelleparille! Olipa kiva, kun kävit tapaamassa Hupsuttamon höpsylöitä ja vähän muakin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei jää ei on se semmonen aktiivikissa tuo juippa! Sais ottaa meiän löllöt mallis mut ei ne oikee saa tuota takamustaan kovin ylös.. Oli kiva käydä siellä ja varmasti tulen uudestaankin :)

      Poista
  3. Oih! Jupiter ♥ Orbit ♥ Lenni ♥ Juju ♥ Nuppu ♥ - emäntä

    VastaaPoista
  4. Ihanasti Jujulla on etuvarpaat harallaan hypyssä ♥ Ja nuo niiden esteet on hienot. Harmi ettei meillä ole tuollaisia.

    Hienoja kissoja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluisin tommosen esteen ja nuo tassut oli kyllä niiin luttanat <3

      Poista
  5. Hienoja kuvia ja ihania kissoja <3

    VastaaPoista
  6. Ihania kisuleita ja hienoja pomppuja! ♥

    VastaaPoista
  7. Vauhdikkaita poikia ja kaunotar-Nuppu! Loistavat kuvat olet saanut.
    Millaisia terveisiä Ruffe sai Nupulta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu on kyllä kaunein tyttö ikinä <3 ainakin Ruffen mielestä! Vein Ruffelle nupulta paljon suukkoja <3

      Poista
  8. Hauskoja kuvia =) – Ja tokihan sitä saa kolmannesta (tai neljännestä) kissasta haaveilla ... ihan samaa mieltä. Täällä päässä aletaan olemaan resuista aamutakkia vaille valmista hullua kissanaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullun kissanaisen rooli olisi kyllä haaveissa harmi että mies on tämän estämässä :D Ehkä mä vielä joku päivä saan tuon jörön suostuteltua tähän kissa-asiaan!!

      Poista
  9. Voi mikä ihana temppu-postaus! Tosi ihanat kuvat, niin curleista kuin räggäreistäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! On kiva välillä kuvata toistenkin karvakamuja kun nää omat on jo niin nähty ;) haha noei mutta kuitenkin!

      Poista
  10. Voi miten kaunis mustasavu! ♥ Ja hitsin hienoja hyppyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenni on kyllä niiin nätin näköinen kissa, tommosen kun saisi itsellekkin! Pitää yrittää joskus saada ruffe pomppimaan se kun osaisi muttei vain viitsi :'D

      Poista