keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Messuilla

Käytiin viikonloppuna Iinan kanssa Lemmikkimessuilla katsomassa ihania kissoja, koiria ja muita eläimiä. Saatiin kumpikin messuille omat blogipassit, joilla messuille meno oli ilmaista. Blogipassin avulla sai myös mukavasti kissanruokaa ilmaiseksi, jotka tosin lahjoitin Iinan curleille, kun eihän meillä niitä edes olisi voinut syödä. Oli myös kiva nähdä tuttuja kissoja kuin ihmisiäkin. Eniten messuilla jäi mieleen isot susikoirat, jotka oli niin söpöjä ja ihania etten meinannut pysyä pöksyissäni. Olenhan ollut pienestä asti vannoutunut susifani, joten tämä  kohtaaminen oli elämäni yksi huippuhetkistä. Messuilta tuli ostettua pojille vihreä Kivikis -pesä, mutta ei noi mun pörröt meinaa sinne edes mahtua... Joten se taisi olla vähän tyhmä ostos, mutta ehkä se vielä joskus kelpaa edes litteänä.

Nethel-Estelin Ella otti päivänokosia sillä välin kun Ruska ja Alia olivat huitelemassa muualla
Pääsin myös paijaamaan yhtä pupuista, mutta se ei ollut näin söpö
Tämän pörröpupun olisin voinut ottaa jopa mukaan
Lassiet tekivät hienoja temppuja!
Saatiin rapsuttaa myös ihanaa pikku Teyeä
Tämmöinen korvakarva oli myös aika veikeä näky
Tämä papukaija sai olla vapaana, hui!
Mutta tämä taas ei :(
RAKASTUIN!!! Miten hän voikaan olla noin täydellinen
Tai entäs tämä sitten, rotu oli sarloossinsusikoira eli sarlooswolfhond
Korvat oli osalla takana ja häntä tietenkin koipien välissä, mutta silti nämä oli pelkkää rakkautta ♥
Elmoilla nähtiin vasikka
Ja myös lehmiä! Olisi siellä ollut vielä vaikka ja mitä muita eläimiä mutta jäi näkemättä hö..
Jupille, Orbille ja Lennille ruokaa loppu vuodeksi!
Messuilla oli kyllä kivaa ja varmasti menen taas uudestaan, koska noh messut! Ei sitä tarvitse selitellä kyllä te tajuutte! Mulla olisi muuten hirveesti postauksia tehtävänä enkä tiedä miten selviän. Pitäisi kirjoittaa ainakin neljä postausta ellei jopa viisi, mutta kuitenkin ihan hirmuisasti.

16 kommenttia :

  1. Onpa siinä kasa sapuskaa! :)
    Tuolla ois ollu vaikka mitä nähtävää, mutta mulla iski aika nopeesti jonkinlainen taisteluväsymys kun niitä ihmisiä oli vaan liikaa. Jäi aika pintaraapaisuksi koko messut vaikka siellä monta tuntia menikin.
    Sinut näin pari kertaa vellovan ihmismassan takana, mutta en päässyt puhe-etäisyydelle kummallakaan kertaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokaa kyllä oli paaaljon, olisi ollut kiva viedä kotiinkin mutta ei niin ei :(

      Mun mielestä ihmisiä ei edes ollut niin paljoa jos vertaa vaikka kevään petexpoihin, silloin oli ihan kunnolla ihmisiä. Tai sit mulla vaan muisti pätkii :D Ai minut bongasit vaikka olen näin pieni, no harmi ettei päästy lähekkäin mutta ehkä sit joskus! Aina kun ollaan samassa paikassa ei höpötellä ollenkaan :')

      Poista
  2. Ehkäpä joskus täytyy nuokin messut kokea. Oon käynyt Lapissa huskytilalla, jossa on puolisusia, ne omis varmaan kans sun mieleen. Ne on olleet myös elokuvarooleissa, että ihan julkkiksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan! Oli tosi kivaa ja tahtoisin messuille nopeasti uudestaan mutta ehkä keväällä on taas jotkut.

      Minäkin tahdon lappiin huskytilalle mutta ehkä mä joskus jopa pääsen. Olisi ihana jos saisi kokea koiravaljakon ja rapsuttaa kaikkia niitä susihukkasten näköisiä söpöjä <3 Mietin välillä miten musta tuli kissaihminen kun pienenä koirat ja sudet oli parasta ikinä :D

      Poista
  3. Kivoja kuvia, oispa ollut tosi kivaa päästä itsekkin katsomaan messutunnelmaa. Ehkäpä ensi vuonna...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä onni että otin kameran mukaan vaikka aluksi ajattelin etten ottaisi.. Kannattaa tosiaan tulla messuille siellä on niin kivaa <3

      Poista
  4. Kivoja messukuvia!!! Ihanat Teye ja Ella!

    VastaaPoista
  5. Puput on niin söpöjä, että oikeastaan nekin olisi vaatineet varoituksen ♥ Ja Teye tietysti on ihana ♥

    Kaikenlaista sitä messuilla on ollut! Vasikkakin! Vähän pörröinen vasikka vieläpä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi puput kyllä oli, olisi pitänyt ottaa paljon enemmän kuvia pupusista ja kaikista muistakin eläimistä! Tuntui vaan että olin jo ottanut ihan liikaa kuvia :D Oli kyllä kiva nähdä Teye hän oli niin pieni ja söpö ♥

      Poista
  6. Kylläpä on huippukaunis tuo Teye-söpöliinin kuva. Ja nuo susihukkaset ovat kyllä jotenkin pysäyttäviä. Muakin kutkutti ne Kivikissit (olisin ottanut viininpunaisen), mutta en osannut yhtään hahmottaa, mahtuisivatko nämä mötit sinne sisään. =) Ilmeisesti vähän tiukkaa sitten tekee, mutta toivottavasti kelpaa tosiaan patjaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teye oli kyllä kaunotar! Ja sudet aivan ihania! Mä veikkaan että teillä oltaisiin mahduttu sisään tai ainakin Nuppu olisi mahtunut. Coco meinaa mahtua mutta takamus ottaa vähän vastaan ja se tarvitsee hiukan apua, että pääsee sinne sisälle :') Sieltä pois tuleminen sujuu kuitenkin mainiosti :D En oikein tiedä mitä tuolle teen jos siitä ei kukaan millään tavalla innostu..

      Poista
  7. Tosi hienoja kuvia, mutta harmi ettei törmätty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin säkin olit messuilla, no on kyllä harmi :( Ehkä ensi kerralla!

      Poista
  8. Ai mitä nähtävyyksiä, otuksia ja herkkuja! :) Aivan superhienoja kuvia, tosi hienosti oot saanu tarkennettua kaltereiden läpikin! Tosi upea koirasusi, suden mukana olosta ei voi erehtyä. :D Oliko koirussa sutta paljonkin mukana, kysyitkö?

    Kaikki meidän paikkakunnan ja viereisen paikkakunnan Primacatin tonnikalaruuat taisi olla messuilla jaettavana, sillä oon yrittäny metsästää niitä täällä jo jonkin aikaa ja kaikissa kaupoissa on korkeintaan kanamärkää. :D Tilasin tänään Noralle lisää märkäruokaa Zooplussasta ja laitoin sitten Almo naturen tonnikalafileitä mukaan. :p Vähän vaihtelua hyytelötonnikaloille.

    Heh, Kivikisin pitäisi tehdä myös XL-versio! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oli kyllä kiva olla kameran kanssa messuilla olisi harmittanut muuten jos en olisi saanut ikuistettua noita susisöpöläisiä. Niillä kaikilla oli semmoset pelottavat mies omistajat niin en uskaltanut kysäistä.. :D he eivät näyttäneet semmoisilta lempeiltä höpöttelijöiltä :')

      No voi mälsä että primacattia ei ollut tonnikalaversiona hmh.. Onneksi zoopluasalta tilaus on varsin helppoa eikä paketissa kestä kauaa. Meidänkin pitäisi tilata tuota suolistomärkää se kun on aika kallista jos ostaa klinikalta. :/ Nyt syötettiin viiriäisen makuista ja Ruffe alkoi vähän kutisemaan siitä.. Ärsyttävää mutta kun peuraa en uskaltanut kokeilla jos sei se maistukkaan ja kani oli melkein loppu. Noh onneksi otin myös loput kanit mukaan ja eiköhän nuo viiriäiset voi palauttaa.

      Olen samaa mieltä, kovasti kivikis kiinnostaisi muttakun ei meinaa peppu mahtua tuosta reiästä sisään :D

      Poista