perjantai 11. syyskuuta 2015

Kyllä räsykin osaa pomppia

Tein viime viikonloppuna zooplussaan tilauksen, koska tarvitsimme uuden vessan. Edellisen kanssa kävi vähän köpelösti, kun eräs nuori herra halusi maistella veskiä. Silloin, kun Cocolla oli maha vielä sekaisin jätin pojat vessaan kaupassa käynnin ajaksi ja kun pääsin taas kotiin oli vessa rikottu. Ei kyllä kauaa tarvinnut miettiä kuka vessan oli pureskellut palasiksi, onhan tuo meidän nuorimmainen tunnettu pureskelustaan. Milloin Coco puree pattereita, pyykkitelinettä, lampun vartta, johtoja, ikkunan kahvoja ja mitä nyt pienen kissan mieleen sattuu. Oli siis aika uudelle vessalle.

Termiitti-Coco
Tilaukseen tuli tietysti muutakin ei niin tarpeellista mukaan, mutta kuitenkin ne piti myös tilata. Tilattiin pari thrivepurkkia, pallorataan uudet välkkypallot ja nykyään jo parhaimpana leluna tunnettu bird-lelukeppi. Coco jaksaa leikkiä uuden kepin kanssa niin villisti että oksat pois. Poika hyppeli täällä tänään semmosia loikkia ettei oltu ennen nähty ja ilmeet oli näkemisen arvoiset. Rufuskin vähän innostui tästä uudesta lelusta vaikkakaan ei yhtä paljon kuin Coco. En saanut Ruffesta kuvia, mutta onneksi Coco se osaa posettaa.

Ruffea ei paljoa kiinnostanut, mut noi varpaat ♥
Uuden vessan heiluriovi on vielä testikäytössä, siksi vanha vessa on vielä myös vessassa

28 kommenttia :

  1. Coco varmaan aatteli, että nyt ois aika uudelle vessalle ja vähän aatteli nopeuttaa teidän päätöksentekoa :D Hienoja hyppyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin pöhkö kun kaikkea pitää aina nakertaa, ihmeellisin on ehkä noi millä avataan ikkunat.. Piti vähän testailla uutta salamaa, mutta asetuksia olisi voinut vielä säätää vähän paremmaksi :---)

      Poista
  2. Haristetut varpaat ♥

    Komeita kuvia muutenkin! Selvästi tehokasta tassutyöskentelyä!

    VastaaPoista
  3. No tietty räggäripulleropallerotkin osaa hypellä ja jammata! ♥ :-D Meilläkin tuo samainen bird-kepukka on ihan kestosuosikki. Ainakin kolme on jo kulutettu loppuun. Juipparuippa varsinkin rakastaa sitä, lintukoira kun on. Tykkäisivätköhän meidän kissat tuollaisesta veskistä... Olisi nimittäin kiva saada tuollainen kuomullinen mallikin. Meillä oli ennen vessassa kansi, mutta molemmat tulivat aina asioimaan hiekkikselle heti, kun sen otti pois, joten päättelin, että niille tuli ahtaanpaikankammo. Ehkä se vain oli liian matala...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe hyppisi varmasti ihan hulluja hyppyjä jos sitä jaksaisi leikkiminen kiinnostaa muttakun ei :--D Tuo vessa on tosi hyvä, siitä saa nostettua tota kattoa vähän ylös ettei varmastikkaan tule mitään ahtaanpaikankammoja. Tuo oli zooplussalla vaan jku 35euroa ja toosi leveä ja korkea, varmasti teilläkin tykättäisiin :)

      Poista
  4. Hienoja hyppyjä ja harovarpaita! Vaan vessaansa ei vielä Namukaan ole ymmärtänyt nakertaa :D

    VastaaPoista
  5. *pomp!* *pomp!* *pomp!* *pomp!* *pomp!* *pomp!*
    hih hih hih! <3

    VastaaPoista
  6. Hauskoja hyppyjä! Bird-keppi on myös meidän kissojen kestosuosikki, harmi vaan että se saadaan yleensä ensimmäisen kerran hajalle parin minuutin leikkimisen jälkeen ja sitten sitä joutuu korjailemaan harva se päivä. Onneksi hinta on sentään edullinen. :D Siellä onkin vähän askarreltu vessan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten sitä en ennen ole ostanut, mutta onneksi nyt tuli ostettua on se sen verran kiva ja suosittu! Toivotaan ettei meidän misut saa sitä rikki ainakaan hetkeen :'D

      Poista
  7. Coco on vauhdissa! :D Ihania leikkikuvia ja Ruffen varpaat ♥ Toiset ne vaan ottaa rennosti ku toiset painaa menemään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sillä on kyllä virtaa ja pomppuvoimaa! :D Ruffe on vähän tommonen tylsis, mut onneks on sentään yks leikkisä kaveri ♥

      Poista
  8. Hienoja hyppyjä! :) Meillä oli kanssa tuollainen bird-lelukepin tyylinen lelu, mutta Hugo pelkäsi sitä (siinä oli kulkunen ja vaijeri, joista lähti kova ääni kun osui lattiaan) ja Viktor repi sen aika nopeasti palasiksi. Meidän Jade harvoin intoutuu pomppimaan, mutta onneksi pojat pomppii senkin edestä! Mäkin otin tänään pitkästä aikaa hyppykuvia, mutta tällä kertaa leikitys/hypytysleluna toimi pallo eikä huiska, jota yleensä käytetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cocokin tykkää hyppiä pehmopallon perässä, voisi itsekkin kokeilla joskus ottaa semmoisia pomppukuvia. Sullakin oli taas niin hienot kuvat että en tiedä mitä teen väärin kun en saa yhtä tarkkaa jälkeä >8( Ehkä Hugo tykkäisi tästä lelukepistä, kun tästä ei kuulu minkäänlaista ääntä :)

      Poista
    2. Millaset säädöt sulla oli kamerassa näissä kuvissa? Ja kokeilepa säätää salama niin, että kuvista tulee mieluummin liian kirkkaita kuin liian tummia, olen huomannut että niin kuvat onnistuu paremmin. Jälkikäsittelyssä voi myös lisätä kuvaan claritya/selkeyttä sekä tarkkuutta. :)

      Poista
    3. Mä luulin että mun säädöt olisi ollut niin että aukko 5 iso 200 ja suljinaika 1/200 mutta huomasinkin että suljinaika olikin joissain vain 1/60 tai 1/100.. En tiedä mitä oon möhlänny kun ihan varmasti säädin sen 1/200 :---D Salama taisi sit olla 1/2 +0,3. Noo täytyy illalla koittaa uudestaan, kun mies tulee töistä kotiin, heh! Selkeyttä ja tarkkuutta oonkin tainnut lisätä, sentään jotain oikein ;D

      Poista
    4. Joo kokeile nostaa suljinaikaa ja sitä salaman tehoa. ISO-arvoakin saattaa joutua nostamaan.. Mulla oli kyllä vastaava salamateho mun mielestä noissa eilisissä kuvissa. Onko teillä erityisen korkea huonekorkeus tai jotain? :D

      Poista
    5. Meidän huonekorkeus on 270m, että on tää mun mielestä korkeampi kuin normaalisti, mut teilläkin niin uusi asunto että oon ajatellut että olisi sama korkeus :D Täytyy kokeilla tosiaan tuota isolukua ja suljinaikaa nyt ainakin! Tekemällä oppii, ehkä :---D

      Poista
  9. Aika tehokkaasti ilmoitettu, että uusi vessa tarvitaan. :D
    Komeita hyppyjä!
    Meilläkin noi bird-kepit on ihan huippua, hajoavat vaan kovin nopeaan. Pitäs keksiä jotain millä sais ne sulat pysymään vähän tiukemmin paikallaan niin ei tarvis vähän väliä tunkea niitä takas paikalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vessatuholainen, noo ainakin tietää ettei saa jättää poikia enää ikinä vessaan kun Cocolla iskee sit nakerruspaniikki :D Eikös kaikki korjaannu jesarilla? ;---)

      Poista
  10. Kova tyyppi, joka vessaa pureksii nuin! Rispektii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, semmonen pönttö tuo välillä on.. Uudenkin vessan heiluriovea on jo nakerrettu monesti :--D

      Poista
  11. Hui mitä hyppyjä! Ja toi Ruffen lepäilykuva on niiiin mahtava. Varsinainen räsykissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos♥ Oli onni että oli kamera kädessä kun se venyttel varpaitaan :D

      Poista
  12. Ay caramba, kylläpä sitä on teroiteltu hampaita! :D

    VastaaPoista