sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pesuvideo

Mustilla ja Mirrillä oli tällä viikolla tarjouksessa shampoo ja hoitoaine yhteensä 16euroa, joten kävin semmoiset ostamassa samalla, kun hengailin Helsingissä. Meidän aikaisempi shampoo loppui viime pesulla eli tarvittiin uudet pesuvehkeet. Me ei olla ennen käytetty kissoilla hoitoainetta, mutta nyt kun sen sai samaan syssyyn niin ajateltiin kokeilla.

Poikien mielestä etiketissä pitäisi olla kissa eikä koira
Rufuksella on taas ollut masu löysällä lääkärireissusta asti ja Cocolla maha meni sekaisin, kun lähdin Espooseen. Näin muuten tapahtuu aina, kun lähden jonnekkin, kissat alkavat ripuloida kilpaa. En oikein ymmärrä miksi ja heti, kun eilen tulin kotiin, kumpikaan ei ole käynyt löysällä vaan päin vastoin Cocolta tuli kiinteä ja Ruffen vessareissua vielä odotellaan. Outoa vai mitä?

Mua et kyllä pese...
No kuitenkin, koska Cocolla maha on nyt kunnossa ajattelin pestä sen ihan kunnolla. Peräpää ei nimittäin tuoksunut mitenkään hemaisevan kukkaiselle. Rufuksen pesusta en ole ihan varma pesenkö kokonaan vai sit pelkän pepun alueen. Ruffen peseminen on niin hankalaa yksin ja mies tulee aina tosi myöhään töistä eikä semmoista jaksa tehdä hänen vapaapäivinään.

 Coco ei arvosta muistakaa laittaa HD:lle!

Otin Cocon pesusta tänään videota joka oikeasti kesti yhteensä 15minuuttia. Videon leikkaamisessa meni tovi ja lopuksi vielä nopeutin sitä, ettei teidän tarvitse katsoa jäätävän pitkää videota kissanpesusta. Coco on onneksi hirmuisen helppo pestävä eikä se päässyt karkuun kuin vain kerran. Nopeutuksen takia Cocon käsittely näyttää kauhean kovakouraiselta, mutta ei se sitä onneksi ole. Coco on taas vaihteeksi mulle vihainen, mutta eiköhän se ruoka-aikaan viimeistään lepy.

Coco hei älä oo möksmöks ♥
Ps. Jos Ruffen masu kuntoutuu päästään viikon päästä mökille jippii!

28 kommenttia :

  1. Hyvinhän se meni :) Coco oli tosi reipas pestävä. Meillä on koko klaanille sama homma edessä.. ensi viikonloppuna mennään taas näytelmiin, ja niitä varten pitää pestä ja puunata, sekä vähän puuteroida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco on aika alistuvaa sorttia, Ruffe ei olisi ollut näin nätisti :D Sulla onkin sit hommaa, kun kolme kissaa on pestävä ja puunattava ja vaikka mitä! Toivottavasti voitatte jotain näytelmissä!! Tänään vein paketin postiin ja huomenna se lähtee eli tällä viikolla varmaan perillä ;D

      Poista
  2. Voi Coco mitä olet joutunut kestämään!! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä oli ihan epäreilua kun isoveljeä ei pesty :( -Coco

      Poista
  3. Ressimassuja tytöillä mitä ilmeisimmin! Ellei eväät muutu ja eksoottisia herkkuja tarjoilla emännän poissaollessa..
    Nätistihään Coco on paikallaan pesun ja huuhtelun ajan. Kertakarkaus tilanteesta on vain mielipiteen ilmaisua.. Mitenkäs kuivaus sujui? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh vai että tyttöjä, vielä viimeks kun tsekkasin niin ihan poikia nää oli ;D Miestä siis on syyttäminen kuka sitä tietää millä kaikilla herkuilla täällä herkutellaan ainakun oon poissa, haha! Mietittiin kanssa, että pojille tulee vaan kauhea iksu ja masu menee löysäksi. Ruffe ei ole edelleenkään käynyt huussin puolella..

      Coco sai kuivata itse itsensä, koska Coco on tosi arka ja föönauksesta sitä alkaa stressittää kahta kauheammin. Harjasin siitä oikean pöyheän sit kun turkki oli kuivannut!

      Poista
    2. Anteeksi, kun tytöiksi luulin! Äijillä on sen verran metroseksuaaliset nimet, että ihan täpöillä meni läpi tyttöharhani!

      Jokos Ruffen vatsa on toiminut? Ottaa se ihmiselläkin ainkansa kunnon ripskan jälkeen tulla tavallista tavaraa ulos.. Jään toivomaan kiinteitä kokkareita, ilman apukeinoja.. :)

      Poista
    3. Pojat eivät pahastuneet ja allekirjoittanutta hiukan huvitti! Eilen illalla Rufus tosiaan kävi kiinteällä, jesjes!! Mutta vielä aiotaan keittää ruokaa ja antaa masulääkettä. Ruffella kun tuo masu on erityisen herkkä ettei saa hätiköidä :)

      Poista
    4. hehe, nyt grillaamaan miestä että minkälaisia poikien mässäilyfestejä pidetään kun kissa.....eh emäntä on poissa.

      Poista
    5. :D Hahaha! Olisipa kurjaa grillata, kun toinen tehnyt kuitenkin kaiken aivan oikein. Siinä sitten ilkeä emäntä vaan syyttää ja toinen on ihan ihmeissään, voivoi! :D Onneksi masut tällä hetkellä kondiksessa, toivottavasti jatkuu tälleen!

      Poista
  4. Onpas Coco kiltisti, Pöpö ei ihan noin paikallaan pysy vaikka onkin aika helppo pestävä :D Oliko muuten mitään eroa turkissa hoitoaineen käytön kanssa? Toivottavasti pääsette mökille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco tietää paikkansa ja tyytyy kohtaloon. :D Hoitoaine teki mun mielestä turkista pehmeämmän! Cocolla on vähän karkea turkki tosta pepun päältä ja nyt se tuntuu pumpulille! Ruffen kanssa tuskin tarttee hoitsikkaa edes käyttää, mutta siitä tuli Cocon turkkiin kiva tuoksu :) Ruffe ei oo vieläkään käynyt, mut keitetään ruokaa ja annetaan mahalääkettä että ehkä seuraava kakka onkin kiinteä!!

      Poista
  5. Voi miten kiltisti toinen antaa pestä! Mä en uskalla ees viiä kameraa kylppäriin pesun aikana ku Penan pitää ainaki sata kertaa juosta ympäri kylppärin ennen ku on pesu ees päässy kunnolla vauhtiin, pelottaa, että menee koko kapistus palasiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään välttämättä kuvaisi Ruffen pesua, se kun on niin nopea ja tekee karkausyrityksiä joka välissä. Sitä en yleensä edes pese itsekseen, koska ihan liian hankalaa :D Onneks Coco ei päässyt kameran lähelle missään vaiheessa ja kamera pysyi ehjänä! ;D

      Poista
  6. Upeastihan tuo pesu meni! Ihan loistavasti.

    VastaaPoista
  7. Huisin hienosti sujuu teidän yhteistyö. Meidän maukuja en voi edes kuvitella peseväni, en varmaan selviäis hengissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän maukut vois olla vähän villimpiä ja äkäsempiä, hah. Ehkä ihan hyvä etteivät joudu tämän kamalan kohtalon armoille ;D

      Poista
  8. Näyttää sujuvan paremmin kuin meillä :D

    VastaaPoista
  9. Stressimasu varmastikin, kuten aiemminkin jo todettiin. Onneksi on tilanne rauhoittunut, ja toivottavasti pysyykin kunnollisena!

    Olen sanonut ennenkin ja sanon taas, että kyllä ei meillä noin vain pestäisi. Figon ehkä saisi, paitsi että se olisi kauhuissaan ja luulisi kuolevansa, mutta Friede pistäis varmaankin mut kappaleiksi armotta :-D Joskus on joutunut pesemään sen peräpäätä ja sekin on jo ollut ihan siinä rajoilla... Teillä on kiltit kissat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa helppoa jos vois ottaa aina kissat mukaan, kun lähtee täältä lipettiin. Harmi vaan että kaikki on allergisia ja kammoavat karvoja.. Ei siis onnistu :(

      Meillä tuohon on niin totuttu, kun on pennusta asti pesty kumpaakin. Ruffea sen takia että vanhempana on tottunut ja Cocolla oli pentuna se giardia.. Cocon eka pesu oli kyllä aika koominen, kissa hyppäsi lavuaarista mun hartialle ja siitä suoraan maukuen seinään ja tipahti pesukoneen taakse ja tuli jostain kaapin alta esiin... :''D Naurattaa vieläkin kun sitä ajattelee, onneks enää ei oo noin hermoheikko!

      Poista
  10. Vautsi, ihan superhyvin meni pesu!! :) Meillä ei onnistuisi lattialla, nuo tuntuu pelkäävän siellä enemmän kuin lavuaarissa. Nykyisessä asunnossa lattialla pesu olisikin oikeastaan vaikeaa kun täällä on suihkukaappi. :D Vähän ahdasta kissanpesuun.

    Onko tuo suihku valotettu? Sen kanssa oisi varmaan kiva käydä pimeäsuihkussa. :D

    Tuoksuiko nuo pesuaineet hyviltä? Mie niin rakastan meidän shampoon tuoksua, että voisi kisut melkein pestä ihan vain sen tuoksun takia. :DDD Harmi kun kisut itse ei sitä arvosta.

    Piän peukkuja masujen kanssa, toivottavasti pääsette mökille! :) Kohtahan se on jo elokuu ja ilma alkaa kylmenemään entisestään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän kokeilla ottaa tämmönen Ruffen kanssa? En kyllä ehkä uskalla, kamera vielä menisi rikki :'D Lavuaari pesut oiskin hyvä, jos nää mahtuis.. Pentuna pestiin aina lavuaarissa ja edelleen siellä hoituu pelkkä peppupesu. Suihkukaapissa ois joo varmaan vähän ahasta, mut eipä pääsis kissa karkuun!! :'D

      Joo, meillä on ledsuihku, kun joskus semmosen halusin.. Oli vaan pakko saada ja sen kanssa on kyllä kiva käydä pimeissä suihkuissa, mutta aina silti unohtaa laittaa valot pois päältä :D

      Miehen mielestä tuo hoitsikka tuoksui tosi hyvälle, mut mä en oo ihan varma. Oli se ihan ok, muttei se mansikalle tuoksunut. Coco tuoksuu sille vieläkin :D Mitä shampoota teillä käytetään? :)

      Onneks masut on kummallakin nyt ok, mutta nopeasti se voi muuttua huonompaankin joten ainakin sunnuntaihin ruuan keittämistä ja Ruffelle mahalääkettä!

      Poista
  11. Miten toinen onkaan kiltisti tossa ! Hännästä näkee, että tämä ei todellakaan ole hyvä juttu mutta silti se vaan on ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco on tossa hoitsikan levitys kohassa ihan kaamee käyräselkä, en tajua miten se tommoseksi meni :D Ei kyllä tykännyt, onneksi on alistuvaa sorttia <3

      Poista
  12. Katsoin aluksi, että onpa sulla rivakat liikkeet, mutta päättelin nokkelasti, että oli varmaan nopeutettu versio. :-D Voi Cocon ilmeitä ja asentoja! ♥ Olette ihan ammattilaisia molemmat näissä pesubisneksissä. Mulla on sellaista hidasta haaveilua ja lauleskelua, ja Nuppu istuu pepullaan ja ihmettelen, että miten saisin sen nousemaan ylös. Niin, nostamalla kainaloista tietty... :-D Nyt saan muuten lukea blogeja ihan rehdisti ja luvan kanssa, sillä tultiin jo kotiin. ;o) En kovin pahasti siellä reissussa livennyt, mutta hyvän wifin äärellä pari kertaa ihan nopsasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se tuolla tekstissäkin luki, että näyttää kamalan kovakouraiselta kissarääkiltä mutta nopeutuksesta se vaan johtuu :''D Oikeasti olin hyvin hellä ja hidasliikkeinen <3 ilman nopeutusta video olisi kestänyt reilu viisi minuuttia..

      Ollaan kyllä pesty kissoja ainakin miljoona kertaa että se menee jo ihan rutiinista.. Silti mietin uskallanko kokeilla Ruffen kanssa myös videota, en varmaan se kun on vähän karkaavampaa sorttia :D Toivottavasti teillä oli tosi kiva loma, postauksia odotellessa <3

      Poista