maanantai 1. kesäkuuta 2015

Insta-kuukausi toukokuu

Ollaan käyty Ruffen kanssa pihalla varmaan joka päivä viime viikolla ja voi kun Rufus nauttii siitä täysin tassuin. Tänään on vähän huonompi ilma, joten täytyy jättää välistä. Pihalla on mukava käydä, kun siellä tapaa niin usein uusia kissoja. Viime viikolla Rufus tutustui vuoden ikäiseen leikkaamattomaan tyttö maatiaiseen ja siitähän poika innostui. Nyt ei saa kertoa Nupulle tästä, koska muuten rypyt rakkaudessa on taattu. Rufuksen suusta siis kuului oikein iso MOUURHH, harmi ettei tämä tyttökisu lämmennyt ollenkaan vaan sähähti useasti isolle ahdistelijalle. Rufuksen olisi voinut laittaa koiravaljakon keulaan.. Sen verran kovaa se hihnaa veti, kun olisi halunnut päästä tutustumaan.

Ruffe, Bea ja hajurako! Ruffella on hauska parta :D
Pari päivää sen jälkeen tavattiin taas tyttökisu, oikea rotuyksilö nimittäin Aby nimeltä Bea. Bea oli paljon rennommin Ruffen seurassa, vaikka sähinää kuului tämänkin kipakan neidin suusta. Onneksi Rufus osaa käyttäytyä ja piti Bean mieliksi hajurakoa. Olinkin lisännyt tästä tapaamisesta jo facebookkiin kuvia ja ne näkee tästä! Samana päivänä nähtiin TAAS uusi tyttökissa, jonka kanssa Rufus pääsi antamaan nenäpusuja. Huomaa kuinka paljon vaikuttaa se, että jos kissalla on kaveri kotona silloin päästetään helpommin iholle. Tällä maatiaisella oli kotona kaverina nimittäin ragdoll, taisi mennä tytöllä vähän pää sekaisin, että hetkonen onkos tää nyt joku uus vai se jonka kuuluisi olla kotona. No mutta kuitenkin on ihanaa käydä pihalla ja varsinkin silloin, kun tapaa tuttuja. Näin helposti sitä tutustuu uusiin kivoihin ihmisiin!

Sitten niitä viime kuun Instagram -kuvia ja hyvää kesän alkua kaikille!

Autossa oli ihanaa matkustaa Espooseen
Joskus Rufus maastoutuu lampaantaljaan
Roikottelu on mukavaa
En minä mitään johtoja narskuta, en en..
Ihana pikkunen
Lenkin jälkeen oli mukava hengata partsilla kissat mukana
Ruffen kanssa luettiin kirjaa
Coco pyörii ja hyörii

22 kommenttia :

 1. Onpa Bea kaunis. Ja Rufus maastoutuu niiiiiin hyvin tuohon taljaan, että vahingossa vois istua päälle, silmät tarkkana pitää teillä kulkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bea oli kyllä nätti ja oli kiva päästä rapsuttelemaa abya, koska niitä löytyy paljon täältä blogimaailmastakin :3 Hirmuisen pieni tyttö oli Ruffeen verrattuna :D Tuo taljakuva oli kyllä hauska, kunnon kameleonttikisu!

   Poista
 2. Onpas Ruffe löytänyt paljon uusia kamuja pihalta :) Pöpökin näki kerran miehen vanhempien luona pihalla toisen kissan, tosin irrallaan olevan joten ehkä onneksi vain kaukaa tien toiselta puolelta, mutta kiinnosti kovasti (toinen kissa ei Pöpöä nähnyt, kun oltiin vähän puskan takana). Ruffen masu on ihan melkein saman värinen kuin talja, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakamut on kivoja, ainakin silloin jos ne päästäisi vähän lähemmäksi. Ruffe pieni yrittää aina päästä nuuskimaan mutta sitten sille sähistään :( Ei oo reilua :D Joskus mökillä Ruffe näki vapaana olevan kissan, silloin Ruffekin oli vapaana ja siitä tuli aika pitkä tuijotus/mourunta kilpailu, sitten Ruffe hääti tunkeilija metsään. Aikamoinen kolli ;D Pitää varoa ettei vahingossakaan istu päälle, kun tuo on aikamoinen maastoutuja!

   Poista
 3. Hienoo kun on uusia kamuja noin lähellä!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä sinulla Ruffe on tyttöjä!! Kerro joku hyvä vihje miten niihin pääsee tutustumaan! Tosin meillä ei paljoa tyttöjä näy (paitsi Pepsi).. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää Max pörhistellä pihalla, kyllä ne sun luo tulee jos on tullakseen. Ja onhan Pepsikin tosi kiva♥
   -Rufus

   Poista
 5. Johas teillä on iiiiiiso kissanaapurusto, mahtavaa! :D Ja toinen ragdolltalous noinkin lähellä!

  Aivan i-h-a-n-a tuo maastoutumiskuva ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä ihan tosi paljon kissoja, ihanaa että on ihmisiä jotka niitä kans ulkoiluttaa! Sais kelit parantua niin vois pitää jonkin kissamiitin ;D Tämä naapuriräggäri on kuulemma ujo vähänkuin Coco ettei uskalla ulos asti :')

   Hihi Ruffe osaa ♥♥

   Poista
 6. No nyt en kyllä tiedä, mitä tähän kaikkeen sanoisi. Kevät ja kesä saavat toki hormonit hyrräämään, mutta alkaa olla jo melkoinen naaraiden naurattaja tuo Ruffe-poitsu! :-o Vähän alkaa tässä toivoa, että Nupullakin olisi jotain ekstrasutinaa, ettei ihan jäisi seinäruusuksi. :o) Olenkin kyllä vähän miettinyt, että voitaisiin vaikka viikonloppuna kokeilla tepsuttelua pihan ainoalla ruohokaistaleella. Ei siellä ole aiemmin tullut vastaan kuin pari lempeää mummukkaa, mutta soisin kyllä, että Nuppu näkisi esim. jonkin rouhean norskipojan, jotta olisi vähän jotain säpinää täälläkin. Ties vaikka Ruffe tulisi vähän mustasukkaiseksi ja alkaisi taas lempi leimuta vanhankin parin välillä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää sanoa Nupulle, että Ruffen sydän on yksin sen. Nää meidän naapurit on vähän liian pieniä Ruffen makuun, koska tytöissä pitää olla muotoja ja pörheyttä. Näillä on vaa slimmiturkki ja luutki melkee näkyy, ei Ruffen mieleen. Rufus lähettää Nupulle lentosuukkoja ja, että nähdään unissa ihanissa ♥ Rufus ei innostunut siitä, että Nuppu näkisi muita kolleja..

   Poista
 7. Kiva kun laitat näitä instakuvia tännekin, menevät muuten ohi :) Kivaa, että teillä on noin mukavia naapureita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäkin on kiva näyttää ainakin silloin, kun on postausideat vähän vähissä :') Pitäisi saada leikkimiskuvia...

   Poista
 8. Kylläpä on Rufukselle ollut mukavaa... "virikettä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virikettäpä tosiaan, tänään on ollut kova maukuminen ulko-ovella että jokos mennään ulos. Harmi, että ulkona on ollut huono ilma :(

   Poista
 9. Jestas mikä hidalgo Ruffesta on nyt tullut :D Toisaalta, eihän se ihme ole kun on komeat muodot ja diplomaattinen luonne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe on kyllä aikamoinen naisten naurattaja ;----) Nähtäisiinköhän tänäänkin lisää tyttöjä, ehkä jopa uusia?

   Poista