sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kotona ollaan!

Huh, olipas reissu! Saavuttiin tänään kotiin ja emo äsken kommentoi ja luki teidän kaikkien postauksia. Niitä oli kuulemma aika paljon, niin paljon ettei meinannut kirjottaa mun puolesta tänne meidän blogin puolelle ollenkaan. Kamala emo. Onneksi nyt kuitenkin pääsin tänne kertomaan, mitä me Cocon kanssa oikein puuhailtiin.

Torstaina lähdettiin reissuun, ekaksi mentiin käymään Tampereen mummolassa. Palvelijat siellä jotain söi, kerjäsin ihan kauheesti mutten saanut mitään, hö. Cocoa pelotti aluksi aika paljon ja just, kun se alkoi rentoutumaan lähettiin taas autolla matkaan. Matka sujui hyvin, ei tarvinnut komentaa kuskeja ollenkaan. Mä sain olla isin ja emon välissä turvavyövaljaissa ja Coco oli sit paniikissa jalkopäässä. Ei mahuttu koppeihin, kun ne oli niin isot, mut tolleen matkustaminen oli sitäkin hauskempaa.  Kohta me oltiinkin jo Espoon päässä ja siellä Cocoa taas pelotti kauheesti. Coco hengaili ensimmäiset tunnit sohvan takana piilossa, aika tylsä tyyppi sanon minä. Sit palvelijat heilutti herkkupussia ja Coco tuli sieltä pois, onneks oli herkkuja ne on nimittäin niin hyviä.

Tässä oli hyvä paikka aina aamuvinkua vanhemmat hereille
Päiväpeiton päällä oli mukavaa ottaa päivätorkut, kun vanhemmat rillutteli häissä tai siis isi
Meidän ihmiset vähän mietiskeli miten ne hoitaa ton ruokintapuolen ja ne päätti ostaa semmosia lihapullia. Ne pullat oli mun mielestä tosi hyviä, mut Coco ei suostunu syömään. Ihmiset olikin varautunu Cocon nirsoiluun ja ne oli ostanu kans possun sydäntä. Possun sydämen lisäks Cocolle piti murentaa herkkuja sekaan, ihme diiva.. Mä onneks oon niin aikuinen, että syön ruuat mukisematta, ne pullat oli hyviä, PISTE. Ne lihapullat oli siis jotain kissoille tarkoitettuja oliko se merkki nyt joku mush barf tai semmonen.

Ihania hyviä lihapullia noms
Coco on kova poika posettamaan, ei oo mun juttu
Cocon kanssa aina katseltiin ikkunasta tirppoja, kuvassa Coco
Me oltiin Espoossa tosi kiltisti, eikä raavittu tai ripuloitu. Se oli nimittäin emon isän pelko, että raavitaan kaikki tavarat ja ripuloidaan pitkin poikin. Sillä on selkeestä jääny traumat siitä giardia hommasta ja Cocon pentuvilkkaudesta.. Onneksi se sit sano, et osataan nykyään käyttäytyä ja saadaan mennä uudestaankin. Cocolla kyllä meni tänään vähän vatsa sekasin, kun se idiootti söi siellä semmosia kuivatettuja heiniä, onko vähän tyhmä. Mä söin pelkkää oikeeta ruokaa, ettei varmastikkaan käyny vahinkoa, mut toi Coco on vähän tyhmempää sorttia.

Tyhmyri syömässä heinää.. Coco hyppäsi tonne aivan ite, aatelkaapa sitä. Ottanu meikästä mallia ja oppinu tavoille!
Mitäs muuta, ainakin me saatiin extra paljon ruokaa, ralliteltiin, painittiin, nukuttiin eikä pidetty yöllä koko taloa hereillä eli siis oltiin hiljaa. Käytiin perjantaina myös pihalla, mutta niistä tulee kuulemma ihan oma postaus ja ihmiset kävi kans torstaina kattomassa jotain k-o-i-r-i-a ja meinaa kirjottaa niistäkin oman postauksen. Siis ajatelkaa K-O-I-R-I-A meidän blogissa, ollaan nyt vähän vihasia HMH.

Cocoo nyt pyllypesulle
Cocoa vähän hävetti ne ripulihommat, matollekkin oli vähän eksynyt..
Tää lakanapeti oli paras ikinä, harmi ettei se kauaa ollut tommonen
Tänään me sit tultiin junalla takas kotiin. Mä sain olla penkeillä, mut Coco sit oli kopassa. Siellä vaunussa oli muitakin eläimiä, mut ne oli tosi kaukana enkä päässy tutustumaan niihin. Matkailu oli kivaa, mut kotona on kyllä kaikista ihaninta.

Coco nössykkä ei uskaltanu tulla kopasta ulos
Tässä mä kattelen ikkunasta ulos
Tässä mä oon isin ja emon välissä
Loppujen lopuksi oli ihanaa, kun sai omat penkit. Ei ollut ahdasta!
Terkuin Rufus

28 kommenttia :

  1. Te ootte päässy reissuun! Me ei päästä koskaan :( Vaikka meillä on ne hienot isot kantolaukutkin... plääh. Ai te tykkäsitte noista pullista? Emäntä osti meille joskus jotain tuommosia ja me katottiin niitä niin epäilevästi, ettei se sitten koittanu toista kertaa edes niitä tarjota, kjähkjäh :D
    - Crusoe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks te ette pääse reissaamaan? Aika tylsää semmonen, et aina joutuu kotona olemaan :( Mä tykkäsin kyllä tosi paljon noista, mut nyt ne jäi sinne espooseen. Coco on kyl iha onnellinen ettei joudu niitä enään syömään.. Ei taida olla pullat kaikkien mieleen
      -Rufus

      Poista
  2. Olipas teillä vaiherikas reissu! Kiva, kun ootte taas omassa kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma koti on paras, Cocokin oli niiin onnellista kissaa heti omassa kotona :D

      Poista
  3. Oi te pääsitte ihan isoon cityyn! Oliko siellä isoa? Js junassa takaisin; mitä näkyi Ikkunasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika siistiä käydä reissussa! Näin junan ikkunasta mm peuran, semmosen ison nelijalkaisen otuksen!!
      -Rufus

      Poista
  4. Eihän heiniä nyt voi vastustaa! Itekkin käyn aina nykimässä mamman kukkakimppua, joka on keittiön pöydällä. Jännää, pääsitte myös junaan, kuulostaa hurjalta.
    - Pöpö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heinät oli kyllä niin hyviä, harmi etten saanut syödä niitä. Emo oli vähän ihmeissään kun pääsin hyppäämään tonne, mut heinien voimalla!! Junassa oli aika pelottavaa :(
      -Coco

      Poista
  5. Ilmeisen hyvä reissu teillä ollut. Näyttää mukavalta tuo junassa matkustaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Junassa on aina mukavaa ja reissussa kans, pääsispä jo mökille!!
      -Rufus

      Poista
  6. Minä kans mietin ostavani noita pullia, koska niitä olis paljon helpompi syöttää, kun jotain pötköjä, joista sitten valuu veret ja muut nesteet jääkaappiin, hyi äklö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kanssa aluksi pussitettiin sydäntä pakastepusseihin ja niistä meni aina se veri läpi ja kaappi oli täynnä possun verta.. Hyi :D Noi pullat on tosi käteviä, kun niissä on lihaa, maksaa, munuaista ja luuta. Harmi, ettei Coco niin hirveesti tykännyt :(

      Poista
  7. Hei mekin ollaan maistettu noita pullia. Ne on ihan hyviä. Kuulemma myös käteviä, mutta mä en siitä tiiä kun ei ole käsiä.
    Ja teillä näyttää olleen todella jännä seikkailu! Epäreilua...
    - Hannibal

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullat on herkkua, ainakin Ruffen mielestä! Nyt teiän emon kannattaa ostella niitä, kun niissä on kaikkea oleellista (maksaa, luuta yms) valmiina :D Ehkä tekin pääsette seikkailemaan :3

      Poista
  8. Onpas teillä ollut kaikenlaista! Nyt kannattaa pääosin levätä monta päivää, reissaamisen jälkeen se on viisainta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lepoa lepoa lepoa ♥ Ollaan kyllä nukuttu nyt tosi paljon, univelat veks!
      -Ruffe

      Poista
  9. Te ootte kyl rohkeita matkailijakissoja! En lähtis kotoo. Piiloon menisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco on sun kanssa aika samalla kaavalla, kotiin olis jäänyt jos olisi saanut valita! :D

      Poista
  10. Coco vaikuttaa olevan samanlainen kuin Raku: on mieluiten kotona. :D Rakukin jännittää tosi paljon uusia paikkoja ja saas nähdä miten käy kun mennään ensi viikolla mökille, viimeksi käytiin 2013.. Harmi kun meni masu kuralle, mutta onneksi vasta loppupuolella niin ei tarvinnut traumatisoida kyläilypaikan omistajia! :D Toivottavasti menee pian ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samanlainen :D Kaikki uusi jännittää Cocoa ihan hirveesti, mutta onneksi poika sopeutuu nopeasti ettei mene matkustelut sängyn alla piilossa! Toivottavasti Raku ei jännitä liikaa vaan nauttii mökkeilystä ♥ Mekin tahottas jo mökille!! Ja vatsan löysyys ei kestänyt onneksi kuin vaan ton yhen kakan verran!

      Poista
  11. Hienosti Rufus Rohkea reissasi, eikä Cocokaan lainkaan hassummin, vaikka ne heinät olisi voinut jättää väliin... Mua odotti kotona eilen poikkeuksellisesti vasenta etutassua lipova Nuppu. :-( Nyt on tötterö päässä ja fiilikset niin miinuksilla, ettei mitään rajaa... On tää taas niin tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heinät olisi tosiaan voinut jättää syömättä, mutta minkäs teet kun ei tullut heti mieleen että se niitä havittelee saatika että niistä menisi maha löysälle. Onneksi maha on jo nyt kunnossa! Voi harmi sitä Nupun tassua :( Toivottavasti menisi nopeasti ohi tassun lutkutukset ja punoitukset, inhottavaa.. Paljon paranemisia Nupun tassulle <3

      Poista
  12. Tosi hienosti on teidän reissu mennyt! Niin kauniisti matkustatte kopassa ja valjaissa, ihaillaan.

    Nuo lihapullat hymyilytti täällä, koska meilläkin ostettiin suurin toivein pussillinen ko. pullia...kumpikaan kissoista ei suostunut syömään niitä. Yleensä Miiru Herrasmies edes maistaa, mutta nämä ovat jääneet nyt kuppeihin. Täytyy kokeilla, jos saisin piilotettua broilerin sekaan :-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta saatte ihailla lisää, kun emo laittaa meistä ulkoilukuvia!!
      -Rufus

      Haha, muakin vähän jännitti miten noi pullat menee kaupaksi, onneksi sentään toinen söi ja toinen sitten sydämen ja herkkujen avulla :D Nyt sit vaan pitää miettiä mitä syöttää joskus kun mennään mökille. Nää kun ei märkäruokaa ollenkaan siedä :( Hankalaa hmm..

      Poista
  13. Ompas teillä ollut seikkaiu! Me ei ikinä uskaltauduttais junaan eikä oikein autokaan nappaa... Onneks me saadaan olla ihan vaan kotona, home sweet home! :) t.Misu, Misse ja Pipsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin hyvät oltavat siellä landella ettei tarvii matkustella!! Mekin tahotaan landelle!
      -Ruffe

      Poista