keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lääkärillä

Käytiin tänään eläinlääkärillä, koska Ruffe ripuloi eilen illalla matolle ruokalusikallisen verta. Hätä oli suuri ja itkunkin saatoin siinä paniikissa päästää, mutta onneksi on facebookin Suomen Ragdoll-kissat -ryhmä. Siellä ihmiset lohduttaa ja auttaa, kun oma pää on aivan sekaisin. Onneksi iltaa myöten Ruffen olo parani minun myös eikä Ruffe enään vaikuttanut kipeälle. Yöllä Ruffe ja Coco juoksivat rallia varmaan 3tuntia putkeen ja valvottivat meitä palvelioita.

Aamulla Coco meni piiloon, kun näki että Ruffe joutui koppaan, söpö ♥
Aamulla mentiin lääkäriin tutkimuksiin ja siellä lääkäri huomasi, että Ruffen yleiskunto on tosi hyvä. Otettiin Ruffelta verikoe, joka meni yllättävät helposti. Vähän saattoi murinaa kuulua, mutta vältyttiin muuten väkivallalta. Ruffe oli siis tosi kiltti poika! Lääkärillä oli myös kissahuoneessa raksuja tarjolla ja Ruffekin sai parit hienon käytöksensä ansiosta. Verikoe tulokset saadaan varmaan perjantaina ja sitä ennen lääkitään Rufusta tylosinilla ja tylosinkuurin jälkeen enteromicro pastalla. Ei saa kuulemma antaa samaan aikaan. Nyt me vaan ootellaan Ruffen seuraavaa vessassa käyntiä, jännää...

''Saanhan herkkuja, jooko?''
''Täällä niitä on, mä haistan ne!!''
''Joko mennään kotiin?''
Vaihdoin muuten ulkoasua, mitä mieltä? Onko parempi kuin edellinen vai onko uusi ihan kökkö. Bannerin idea on kevät, kesä, syksy ja talvi.

35 kommenttia :

  1. Uus Banneri on ihana! Huomasin heti! Voi Ruffe parka, pikaista paranemista ja rapsutuksia! Purrrrrrrrr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäät! :---) Ruffe on voinut jo paljon paremmin ja kakkaa ei ole vieläkään näkynyt eli se taitaa olla hyvä merkki! Muutenkin poitsu on pirtsakka♥

      Poista
  2. Veivät sun lääkäriin, onneksi siellä kehuttiin ja pidettiin hyvänä. Ja Coco, hyvä että piilouduit niin unohtivat ottaa sut mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco oli aika ovela ;---) Saatiin tänään tuloksia ja pitää puolen vuoden päästä käydä uudestaan hui.

      Poista
  3. Ihana banneri! Nyt toivotaan että Ruffe paranee pian… ainakin se on ihan hyvä merkki, että yleiskunto on hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ruffe on jo ihan terve paitsi kakka on ylläri, sitä ei oo tullu vieläkään. Missä lie luuraa :D

      Poista
  4. Voi ei! Kauheaa pelotella ihmisiä tuolla tavalla! Onneksi ell-käynti sujui kuitenkin rauhallisissa merkeissä ja olokin on jo parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan hirveä paniikki se verikakkajuttu hyh. Onneksi ei ole tullut nyt verta eikä kyllä mitään muutakaan, missä lie kakka kuppaa :0 Mutta Ruffe on pirteä ♥

      Poista
  5. Hiano banneri! Yörallien perusteella voisin vannoa, että mitään vakavaa ei ole. Tsempit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Tuloksissa ei ollut tulehdusta joten kaikki on kunnossa, kunhan masu saataisiin vielä kuntoon niin ois kaikki hyvin. <3 Odotellaan sitä kakkaa edelleen..

      Poista
  6. Hieno on banneri! Vuodenajat tulevat selkeästi esiin! Niinkuin Pirkko yllä sanoi, että rallien perusteella tuskin mistään vakavasta on kyse! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa, että siitä ymmärtää idean! Ruffe on onneksi pirteä taisi taas olla kissaemon ylireagointia mutta hyvä siellä lääkärissä oli silti käydä :)

      Poista
  7. Hui kauheeta, mä oisin varmaan ihan paniikissa jos Pena alkais päästellä verta. Toi yöllinen ralli kyllä antaa viitettä siitä, että tuskin mitään ihan hirveen kamalan kauheeta on siellä kissan sisuksissa menossa, eiköhän se ois aika väsy jos ois.
    Mun mielestä uus ulkoasu on tosi hyvä, silmälle mukavammat värit ja banneri on kiva. :)
    -P:n ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin olin ihan itkun partaalla enkä tiennyt mitä tehdä. Onneksi tuloksissa ei ollut tulehdusarvot korkealla ja kaiken pitäisi olla ok. Ruffekin on leikkinyt kuin hullu eilen ja tänään. Eiköhän se tuosta tokene<3 Kakka on vielä arvoitus, illalla saa psylliumia jos ei tuu kakka sitä ennen.

      Poista
  8. Kävin eilen jo päivän aikana kurkkimassa Facebookista, mitä lääkäri sanoi, kun jäi niin huoli päälle mullekin. Onneksi uutiset olivat huojentavia! <3 Rufus on rohkea poika, kun tuolla lailla tutki paikkoja. Nuppu on myös eläinlääkärissä aina reipas kuin mikä, mutta Juju nössöttäisi mieluiten emon kainalossa. <3 Oletpa taas osannut askarrella hienon ulkoasun. En ymmärrä yhtään, miten tuollainen banneri tehdään, mutta sä oletkin ihan pro. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kuulla ettei mistään vakavasta ole kyse ja tuloksistakaan ei mitään löytynyt. Paitsi joku munuaisarvo oli ihan vähän koholla niin pitää käydä puolenvuoden päästä katsomassa uudestaan onko se jo laskenut. Saattoi se johtua myös paastoamisesta. Ruffe on ollut nyt tosi pirteä ja leikkii kuin hullu! :---) Kiva, että ulkoasu on mieleinen ja tuon bannerin tekemiseen etsin ohjeita youtubesta ;)
      Ps. Cocokin on aikamoinen nössyliini :D

      Poista
  9. Teillä on kyllä äärimmäisen reipas poika :) Ja nuo yörallit onneksi viittaa siihen että ei ole mistään vakavasta kyse. :)

    Mun mielestä uusi ulkonäkö on raikas :) Ja näkee kivasti kaikki vuodenajat bannerista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reippailija Ruffe! Ralleja on tullut jo paljon ja aamulla oli semmoset telttapainit poikien kesken että ei kisu ainakaan kipeä ole :D Tuloksetkin tuli ja ne oli hyvät!

      Kiva että ulkoasusta on tykätty, en ollut ihan varma bannerista mutta hyvä että kelpaa ja tajuaa idean <3

      Poista
  10. Jopas Ruffe oli reipas lääkärissä, mutta Coco taisi olla tyytyväinen kun sai jäädä kotiin. Toivotaan, ettei Ruffenkaan tarvitse kovin pian mennä uudestaan. Onneksi jaksaa leikkiä, joten eiköhän se siitä :) Hieno on myös uusi ulkoasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit nähnyt Cocon kun se hiippaili verhon alta matalana seinää pitkin kun huomasi että puettiin vaatetta päälle, katsoi meitä järkyttyneenä ja yritti piiloutua :D Ruffella tuli tänään taas kakka ja se oli aivan löysää, ei onneksi ollut verta mutta harmittaa silti :( Ja kiitos!

      Poista
  11. Voi Ruffea... :( toivottavasti nyt lähtee pahat pöpöt kokonaan pois! Banneri on tosi hauska ja ulkoasu muutenkin kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ressukka Ruffe :( Mekin toivotaan vaikka masu on edelleen löysällä, onneksi kisu on sentään tosi huomionkipeä muuten ja pirtsakka!

      Poista
  12. Voi pientä :( Onneksi lääkärissä on kuitenkin oltu reippaita.

    Ihana tuo banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Ruffe on reipas myös kotona! Ja ihana että tykkäät :)

      Poista
  13. Voi Ruffe! Toivottavasti oot jo parempaan päin. <3

    Tosi kiva tää uusi ulkoasu myös, banneri on aivan mahtava! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maha pysyy löysänä, mutta ehkä se vielä tuosta :(

      Kiitos paljon paljon PALJON! :3

      Poista
  14. Teillä on kyl ihan liikaa tota epäonnea ja harmia noiden terveysjuttujen kanssa. :( Tsemppipeukkuja täältä!

    VastaaPoista
  15. Teillä on kyl ihan liikaa tota epäonnea ja harmia noiden terveysjuttujen kanssa. :( Tsemppipeukkuja täältä!

    VastaaPoista
  16. Jaaha, se viesti lähti sitte kahesti. Noh, tuleepahan oikein tuplapeukut. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplapeukkuja kaivataan! Harmi, että maha ei oo vieläkään kunnossa, mutta ehkä se vielä joku päivä tässä. :(

      Poista
  17. Superupea banneri! :) Ihanaa, ettei mitään vakavaa ollut, toivottavasti seuraava kakki on jo kiinteä ja ennen kaikkea veretön! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos! Eipä oo kiinteää näkynyt, mutta toivoa on ehkä.. Verta ei oo kuitenkaan ollut!!

      Poista
  18. Toivotaan pikaista paranemista!

    VastaaPoista