torstai 5. helmikuuta 2015

Jännitystä luvassa

Eilen meillä oli normaalisti ruokana kalkkunan jauhelihaa, rypsipossua ja sydäntä. Kaikki oli ihan normaalisti aamulla ja vielä päivälläkin, kunnes vähän ennen nukkumaan menoa se tapahtui. Jaa, että mikä tapahtui? No minäpä kerron.

Coconkin silmät muuttui aivan mustaksi jännityksestä
Olohuoneessa oli aluksi hiljaista, mitä nyt Ruffe ja Coco taisivat pienet painit päästää kuten normaalistikkin. Painien jälkeen oli taas hetken aikaan syvä hiljaisuus, kunnes aivan yhtäkkiä se alkoi. Rapsutusäänet valtasivat meidän koko huushollin ja ne vain koveni ja koveni kunnes ne loppuivat. Meidän aikuisten piti nousta sängystä tarkastamaan asia ja onneksi tarkastimmekin, nimittäin Rufus vuoti verta. Kutina oli vallannut Rufuksen mielen ja hänen varpaansa eivät olleet voineet vastustaa rapsutuksen hyvää oloa. Se tuntui niin hyvältä niiin hyvältä, että kaula on nyt verillä ja kalkkuna on lakkautettu meidän ruokavaliosta. Kivaa eikö? No ei nyt oikeastaan, mutta pakko se on ettei kutina enää jatku..

No nyt oli kyllä niin pelottava tarina, että Cocon oli pakko mennä kaappiin piiloon
Hoitona Rufuksella on antibiootti-kortisoni voidetta aamuin illoin ja pönttö päässä pari päivää.

''Sateellitti päässä on niin kivaa...''
Eikö ookkin hieno timanttipanta?
''Mielestäni panta sopisi paremmin Nupulle kuin mulle, oon äiti poika POIKA..''

20 kommenttia :

  1. Cocon ilmeestä näkee, että oltiin jännän äärellä! Harmi Ruffea ja kalkkunan poistumista ruokavaliosta, mutta saipa poitsu majesteetillisen tötterön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa kyllä aika kauheesti kun se siitä niin tykkäsi, toivotaan nyt että johtui edes siitä eikä possusta koska sit me ollaan aika pulassa...

      Poista
  2. Tollanen hässäkkä päässä on hirvee! Otan osaa Rufus! Toivottavasti kutina on jo loppunut, ei oo kivaa tollaset jutut. - Hannibal

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii on, tää päässä on ihan kauheet käyä vessassakin.. Niin noloa että mulla meni taas ruikulle ka astuin omaan kakkaan :(
      -Ruffe

      Ruffella menee aina maha löysälle jos sille laittaa töttörön osattiin siis arvella tätä. Mikähän siinäki on..

      Poista
  3. Voi ei Ruffe-kultaa ja noita kurjia ongelmia! :-/ Panta on silti ihana, ja Nuppu oli iloinen, että jotain hyvääkin sentään, kun on tuollaista kimalletta elämässä! Eikä mene meilläkään ihan priimasti: molemmilla kateilla on ollut jokin masupöpö ja jouduin viemään Jujun eilen peppupyykille muistaakseni ekaa kertaa ikinä! Mikään ei ole ruokinnassa muuttunut, mutta vähän on ollut ramppaamista molemmilla. En tajua. Ehkä noita pöpöjä joskus tulee ja menee?! Onneksi ruoka ja vesi maistuu ja leikityttää ihan tuttuun malliin. Nyt paranemista kaikille karvaturreille, ettei emoken tartte olla huolissaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No te ootte päässy Juipin kanssa helpolla jos ekaa kertaa vasta nyt joutui pyllypesulle. Monestikkohan meillä ollaan oltu. :D Ruffe pääsi tänään tassupesulle kun se ei osaa käydä vessassa tuo päässä ja lisäksi sen kovat kikkareet muuttuivat taas löysäksi. Se johtuu kyllä tosta töttöröstä niin käy nimittäin aina, se on aika kumma juttu :D

      Kyllähän noita maha juttuja saattaa tulla ja menna, yleensä ne lähtee tosi nopeesti pois mutta jos jatkuu kannattaa käydä ostamassa promaxia tai vastaavaa :)

      Poista
  4. Voi kuinka kurjaa, että kutittaa verissä kauloin! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :( Toivottavasti ei kutittaisi enään. Pitää tänään ottaa töttörö pois kun ei viitsi kiusata poikaa paria päivää pidempään mutta voidetta laitetaan vielä :---)

      Poista
  5. Panta on aika cool, mutta toi töttörö, se näyttää pelottavalta. Toivottavasti pääset siitä pian eroon. -Pena

    Voi kurjuus, ku tuolleen kutka iski. Ei oo kivaa ei. Toivottavasti rasva ja ruokavaliomuutos helpottaa oloa nopeasti. -P:n Ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panta on musta vähän liian tyttömäinen mutta sisällä sitä on ihan ok käyttää, ulos en viittis mennä olenhan mies!! Tää töttörö lähtee vissiin tänään, menin käymään vessassa ruikulla se on mun temppu saada tää pois. Se muuten toimii joka kerta ;---)
      -Ruffe

      No on joo vähän ikävää kun tuntuu että Ruffella on aina joku ongelma.. Eipähän lopu blogista asia :"D

      Poista
  6. Voi helkkari. Tällaisia jännitysnäytelmiä ei kyllä tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Einiin.. Rapsutukset jatkuivat tänä aamuna ja nyt kaula on jo kolmesta kohtaa auki... Onneksi nyt ei ole enää kutitellut ja toivottavasti ei enää kutitakkaan!

      Poista
  7. Voi ei, ikävä takaisku :( Onneksi panta sentään on muodikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista tosiaan :( Panta oli joskus vaan pakko hankkia olise sen verran söpö. Ollut Ruffella pennusta asti ;D

      Poista
  8. Panta kiva, kutina ja töttö ei !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kutinaa on havaittu tänään viimeksi aamulla josta iski paniikki että johtuuko se sittenkin possusta. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä että kyse oli kalkkunan jälki allergeeneistä, ainakin toivottavasti..

      Poista
  9. Voihan harmi. :( Inhottavaa, kun eläintenkin pitää olla niin kovin allergisia (nimimerkillä hyttysille allergisen pollen omistaja...)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se on aika harmillista :( Enpä tiennyt että hepatkin voi olla semmoisille allerginen, se tuskin on kauheen kiva juttu itikat kun tykkäävät mässätä kesäisin ja paaaljon :(

      Poista
  10. Ihana Coco, kunnon karvahirviö <3
    Harmi, että teille tuli taas näitä takaiskuja. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikamoinen monsteri ;D
      Niin vähän harmittaa, mutta onneksi se oli vain kalkkuna eikä esim possu jota meillä syödään joka päivä. Tai nyt ainakin näyttää siltä ettei enää meinaa kutittaa samalla tavalla kuin keskiviikkona, onneksi :)

      Poista