tiistai 17. helmikuuta 2015

Haisevissa tunnelmissa

Ensimmäiseksi haluan kiittää ihania lukijoita, että olette olleet mukana meidän kirjoitusten parissa meitä piristämässä, teitä on jo huimat 50 kappaletta. Enpä olisi silloin vuosi takaperin uskonut, että minun blogi saa näin kovan suosion, kiitos kiitos kiitos! ♥

Joskus meillä nukutaan näinkin rennosti
Ja sitten eikun asiaan, nimittäin ripuliin.. Ruffella ja Cocolla oli silloin tammikuun lopussa ne rokotukset ja kerroinkin, että maha meni siitä löysälle. Käytiin ostamassa promaxia joka auttoikin mukavasti mahaan, mutta sitten me typerän typerät kaksijalkaiset ihmiset otimme vastaan tulppaaneita ilman googlausta ja nyt taas Rufuksella on ollu ripulilla jo varmaan viikon päivät Rufus kävi siis nakertamassa niitä. Ostettiin viikonloppuna uusi promax ja alussa näyttikin hyvälle heti ensimmäisen annoksen jälkeen, mutta heti seuraavana päivänä maha meni taas sekaisin tiedä mistä taas johtuu, olisiko niistä herkuista jota pojat sai lahjaksi, ken tietää. Noh, sitten viime yönä oli taas tullut kiinteää, mutta heti aamulla ihan löysää. On se niin väärin, kun toisen maha on niin herkkä, että pienetkin asiat saavat mahan ihan sekaisin.

Ihana viiksien sekasorto ♥
Tänään laitoin meidän omalle lääkärille sähköpostia Ruffen vaivoista ja ihanaksi iloksi lääkäri lupasi soittaa apteekkiin tylosin reseptin ilman klinikalla käyntiä, mutta jos vaivat eivät mene ohi loppu viikkoon mennessä tulisi meidän käydä lääkärissä. Ajateltiin ostaa apteekista myös enteromicro pastaa, onko kenelläkään tästä kokemusta?

''Mitä nyt taas?''
Muuten Ruffe voi ja syö hyvin, on energinen ja ihan normaali itsensä, onneksi. Lääkäri kuitenkin sanoi, että vointia pitää seurata hyvin tarkkaan myös aiemman avoimeksi jääneen maksa-arvojen nousun takia. Toivottavasti kyse nyt ei ainakaan siitä ole ja tuskin on, koska kissakin on ihan normaaleissa väreissä eikä näytä ainakaan vielä aivan voikukalta.

Rufus on ihana vaikka vähän haisuli

26 kommenttia :

  1. Voi ei! Rufus-raukkaa. :( Toivottavasti menee äkkiä ohitse, ei oo yhtään kivaa tollainen. Onneksi Rufus kuitenkin on reipas, niin ei tarvitse älyttömästi huolestua, vaikka ainahan sitä huolestuu. :)

    Meinasin itse ostaa tulppaaneita viikonloppuna, mutta sitten muistin meidän hounan eli Myrskyn. :D Se syö kaikkea, joten se varmaan järsisi kukatkin. Itse asiassa mun huonevehka muutti väliaikaishoitoon puolison mummun luokse kun Hannibal tuli kesäkuun alussa ja siellä se vehka on edelleen ja voi paremmin kun ikinä mun hoidossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tänään illalla Ruffe teki matolle ripulin jossa oli enemmän verta kuin itse kakkaa kertonee siis että kaikki ei ole aivan kunnossa koska Ruffe ei ikimaailmassa tekisi matolle. :( Huomenna käydään lääkärissä, nyt ruffe kuitenkin on riehunut Cocon kanssa onneksi vaikka vähän aika sit vaikutti hiukan flekmaattiselta. Ehkäpä tämä tästä taas..

      Ei kissoja ja kukkia samaan asuntoon! :D

      Poista
    2. Eikä! :( Toivottavasti ell osaa antaa hyvät tropit ja saatte Ruffe kuntoon <3 Voi teitä, niin kissaa kun ihmisiä. Varmasti kauhea huoli pikkusesta! Voimia ja halaus, kyllä ell saa Ruffe kuntoon! :)

      Poista
    3. Kiitos ♥ Ruffe on jo onneksi pirteämpi ja säästyttiin säikähdyksellä, nyt ootellaan verikoe tuloksia ja niistä selviää sit onko tulehdusta :---) Ruffe on pirteän oloinen ja syö hyvällä ruokahalulla onneksi <3 Plussana lääkärikäyntikin sujui mukavasti ilman isompia uhitteluja!!

      Poista
  2. Voi ei noita masujuttuja! :-( Toivottavasti tilanne rauhoittuu pian eikä ainakaan tule mitään voikukkasävyjä!

    Mäkin tykkäisin kovasti tulppaaneista, mutta olen suosiolla luopunut niiden ostelusta. Onneksi mulla on pari hollannista tuotua puutulppaania. Niitä ei kissatkaan yritä nakerrella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masu jutut tuntuu vaan pahentuvan kun nyt tuli verikakka matolle, huomenna lääkäriin. Tuppaanit oli nättejä, harmi etten tajunnut googlettaa niitä en vaan ajatellut että voisivat olla myrkyllisiä, tyhmä tyhmä..

      Poista
    2. Voin kuvitella, että hätä on kova!! Mutta älä soimaa itseäsi! Ruffe pieni vain on niin poikkeuksellisen herkkä! Mä pidän peukkuja, että lääkäri osaa auttaa ja huoli helpottaa! Silitykset Ruffelle ja suukko Nupulta! <3

      Poista
    3. Onneksi Ruffe ollut nyt tosi pirteä ja hyvä vointinen. Käytiin lääkärissä ja otettiin verikokeet, nyt on lääkitykset sun muut ja tulokset saadaan varmaan perjantaina. Eiköhän kaikki mene hyvin :) Suukko meni perille ja Ruffe kehruuttaa takaisin <3

      Poista
  3. Voi Ruffea, toivottavasti maha rauhoittuu. Ikäviä yllätyksiä nuo :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mekin toivomme mutta huomenna se on varmaan lääkäriin mentävä..

      Poista
  4. Ihanan rento asento sinulla Ruffe ekassa kuvassa! Ja mitkä viikset! Me ei olla syöty tulppaaneita, ettei vaan vatsa menisi sekaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina rentotyyppi vaikka oonkin vähän kipeä välillä.. Kaikki kukat on kans mun herkkua noms!
      -Ruffe

      Poista
  5. Voi kurjuutta suurta, toivottavasti ei ole tämän tomppelin tuoman herkun aiheuttamaa :( Tai ehkä joo sittenkin, se olisi tavallaan helppo syy... Viiksisekamelska on supersöpö. Meillä saa tulppaanit olla rauhassa, mutta kaikenmoiset heinät syödään ja myös sellaiset kukat katkaistaan joissa kaapelimainen varsi kuten helmililja tai syklaami. Gebsu muuten tuuppii lähes kaikki kukat vaasista pois, koska kukkavesi on maukasta ;)

    Mä muuten sairastuin viikonloppuna, aloitin jo pe yskimisen kun olitte meillä. Nyt takana 4 päivää 38 kuumeessa, myös vatsatauti liittyy kuvaan. Toivottavasti en tartuttanut teidän ihmistänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että johtunee herkuista, tai mistäs sitä tietää mutta en ala soimaamaan. Eniten niitä tulppaaneita tässä ajattelen, kun ne on myrkyllisiä :( Kukat on kissojen mielestä kyllä hyviä, tuntuu että nuo syö kaiken mitä voi vähänkin heilutta tai sitten ne tiputtaa kaiken pöydältä. Huomenna meille tulee lääkäri keikka, oli varmaan ruokalusikallinen verta kakassa joka tehtiin matolle.

      Voi harmi, että oot kipeenä vatsatauti on niin inhottava :( Muhun ei onneks tartu mikään niin helposti, on niin hyvä vastustuskyky. Pikaista paranemista sinne!!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Ei se ainakaan mennyt paremmaksi tämän postauksen kirjoittelun jälkeen :(

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Tämmöstä tää on aina Ruffen kanssa, ikinä ei tiiä millon se tulee kipeäksi, mutta ehkä tää tästä kun ollaan tänään lääkärissäkin käyty :)

      Poista
  8. Voi ei, tsemppiä Ruffelle! Itse ihastelen tulppaaneja kaupoissa, mutta en uskalla ostaa kun ei tiedä söisikö toi yksi pöhköpää ne. Pitäisi varmaan kehitellä joku lasikupu (a la Kaunotar ja Hirviö :D ) kukille, mutta sitten olisi varmaan kupu säpäleinä, vaikkei pöydälle saisikaan hyppiä… Muuten mulla on kaikki viherkasvit kuolleet ja uusia ei tule kuin vasta uuteen kotiin, ja sittenkin etsitään jotkut kissaystävälliset vaihtoehdot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Tulppaanit on kyllä nättejä mutta niitä ei enään tänne oteta eikä varmaan muitakaan ellei olla 100varma ettei ole myrkyllinen. Hehe, mulla on kaunotar ja hirviö ruusu aina mukana, nimittäin kädessä tatskana ;) Kukat ois kyllä ihan kivoja, harmi että Ruffe nakertaa ne aina rumaksi..

      Poista
  9. Voi ei! :( Toivottavasti verikakka johtuisi vain ärtyneestä suolesta, eikä sieltä paljastu mitään vakavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkkäri uskoi sen tulevan alkupäästä kun veri ei ollut ihan tumman mustaa, ei ollut siis huolisssaan. Eikä mekään enään, Ruffen yleiskunto on kuitenkin todella hyvä ja keitetty ruokakin maistuu. Saatiin ohjeeksi nyt olla antamatta luuta siihen asti kunnes ripuli hellittää lisäksi lääkkeenä tylosin ja sen jälkeen enteromicro pasta, eiköhän maha saada vielä kuntoon :) <3

      Poista
  10. Voi Ruffea :( Mäkään en tiennyt että tulppaanit saattaisivat olla vaarallisia. Koettakaa jaksaa! Kyllä se taas helpottaa ja arki on taas ihanan suloista villapöksyjen kanssa, kun maha paranee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, odotetaan seuraavaa vessassa käyntiä hirveesti, että näkee mitä sieltä oikein tulee :0

      Poista
  11. No voihan... Toivottavasti se massu siitä rauhoittuu pian.

    VastaaPoista