sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Meidän koti

Meillä on tosi kiva koti ja halutaan jakaa tämä koti myös teidän kanssa. Meidän kodin lempipaikkoja ovat kaikki matot paitsi eteisen matto, koska se ei ole pehmeä. Tykätään ihan hirveästi meidän kodin kaikista karvamatoista ne on parhaita. Me tykätään myös sohvalla olevasta taljasta vaikka menikin hetki, että siihen totuttiin. Talja on kyllä yks lempipaikkoja ja Coco aina leipoo taljaa kun sen päälle istahtaa. Mä tykkään enemmän olla lattialla, olkkarin matolla tai sitten meidän puun ylimmässä pussissa. Coco tykkää eniten ehkä sängystä paitsi ei sillon, kun ihmiset sielä nukkuu. Sillon Cocon paikka on makkarin lattialla pienellä matolla ja mä pääsen palvelijoiden jalkopäähän. Nukun myös yöt sohvalla aivan selälteen se on kivaa kun koko sohva on vaan ja ainoastaan mun.
-Rufus

Olkkarin kuva onnistui, vaikka sohvapöytä vähän pyöristyikin.. Kisut lempipaikoilla!

Keittiö vinksahti.. Eikä Coco kohta mahdu enään pussiin :D

Olkkari toisesta suunnasta ja Coco pesee varpaita taljalla
Makkari on mun henkilökohtainen lemppari ja kyllä kuntopyörääkin on käytetty (joskus)
Meidän söpö vessa, tää on paras paikka kesäsin kun on kuuma!
Ps. Kännykän panoraama sovellus on välillä vähän kökkö ja kuvista tuli hiukan epärealistisia.. Klikatkaa kuvat isommiksi niin ovat oikeassa koossa!

Mitä tykkäätte meiän valtakunnasta?

20 kommenttia :

  1. Oi teilläpä on hieno koti! :) Just tollasen asunnon mäkin haluaisin, mutta me asutaan tällä hetkellä täysin erilaisessa. :D

    Mutta hyvä että taljasta tykkäätte nykyisin! :) Meillä kummatkin kissat rakastaa omaa taljaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokeittiö on kyllä mahtava juttu vaikka tiskikoneen ollessa päällä pitää laittaa telkkari hirveen kovalle.. :D Makkarikin saisi olla hiukan isompi, mutta näillä on mentävä enkä suostu muuttamaan pois ennenkuin löydetään yhtä kiva vaihtoehto! Ja kiitos koti kehuista ♥ Ja talja on mahtava ;--)

      Poista
  2. Kaunis ja viihtyisä koti teillä! :) Jos en ihan väärin nähnyt, niin makkarissa oli söpö monsterikin. Enkä viittaa Cocoon. ;-D Jännä hahmottaa asunto tuolla lailla kokonaan, kun yleensä näkee vain otteita sieltä täältä eikä osaa yhtään ajatella, miten päin mikäkin kohta on suhteessa toiseen. Vähän kuin olisi käynyt teillä kylässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Mekin tykätään ihan hirveesti vaikka vielä olisi joku toinen sohvapöytä kivempi ja olkkariin isompi matto ja ja ja kaikkea :'D Makkarissa on kyllä monsteri, ostin sen toiselle kaksijalkaiselle joululahjaksi, koska hän on ihan hirmuisen tressaava ihminen. Olen mäkin sinne tainnut jotain kirjoittaa kun kiukutta.. Hassu ostos ja sain vähän vinkkiä sieltä teidän suunnasta ;D Kotikuvat on kyllä kivoja! Välillä sitä itsekkin jää miettimään että minkähänlainen koti muilla bloggareilla oikein onkaan. Meillä on vielä vaihtunut järjestyskin pari kertaa tai vielä jokin aika sitten sohva oli ihan eripaikassa niin ei ihmekkään ettei muut osaa hahmottaa missä ja mitenpäin täällä oikeen ollaan. :D

      Poista
  3. Mukavan näköinen pikku koti teillä, kyllä sinne parin kisun kanssa mahtuu asumaan ihminenkin. :D meillä olisi varmasti tuollainen talja oikea menestys, kisut varmana tykkäis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtuuhan tänne hyvin, mutta ehkei enempää neli- tai kaksijalkaisia mahtuisi, onneksi :D Sit eikun vaan taljan hankintaan, pitäis löytyä monista kaupoista :)

      Poista
  4. Mukavan näköinen koti teillä. Meillä on samankaltainen sohva ja talja samassa kohdassa, mutta Pena ei taljalle mene jos oon näkemässä - joskus kun tuun kotiin jostain on taljalla selvästi nähtävissä painauma, joka kertoo kissan siinä makoilleen, mutta kun mä oon kotona, pitää taljaa pelätä täysillä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommonen on kyllä kiva sohva, siinä ei kauheesti näy ees kissan karvat ;D Täälläkin meni aika kauan ennenkuin poitsut alkoivat tykkäämään taljasta, eiköhän se Penakin kohta lämpene ♥

      Poista
  5. Emäntä: Kivan näköistä, saako teille tulla kylään (kun käyn ensi kerran Lielahdessa)? Missä päin Tampereen seutua asutte?
    Pepsi + Max: Kivoja oleilupaikkoja teillä; sohva, talja, sänky, kiipeilypuun pussi..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siellähän mekin asumme tai tässä niemenrannassa ja kyllä saa tullä kylään jos ollaan sillon kotosalla! :---)

      Joo tää talja on paras, oon tässä just nytkin ♥
      -Coco

      Poista
    2. Emäntä: Käyn siinä koulun vieressä olevassa kerrostalossa äitini luona eli vain kivenheiton päässä teistä. Upeaa! Tiedätkö http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/ blogin? Pirkko asuu Reuharinniemessä :-)

      Poista
    3. Eipä siitä taida sit tosiaan olla kauheen montaa metriä meille :D En oo käynyt lukemassa, mutta hauska tietää että täällä suunnalla on useampi bloggari!

      Poista
    4. Se on nyt parasta tullaa lukeem meidän itämaisista ;)

      Poista
  6. Viihtyisän näköinen koti, tollanen talja ois ihana meillekin! Tykkään kanssa noista kylppärin matoista, on niin söpön väriset tuon tumman lattialaatan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talja on kylä ihana, haluisin semmosen toisen ja ehkä myös kolmannenkin.. Tiedä sitten mihin niitä tunkisin :'D Noi kylppärin matot on ikeasta meillä on sinisenä ja vihreänä (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10209339/). Iskä oli joskus löytäny noita samoja myös lidlista samaan hintaan. Noi on tosi hyviä mattoja kun niisson noi nystyrät niin kissanhiekka jää niihin väleihin eikä tartu jalkapohjaan!! :--)

      Poista