perjantai 12. joulukuuta 2014

Telttailukauden avajaiset

Saatiin maanantaina uusi objektiivi ja oonkin kuvaillut sillä kuvia salamalla ja ilman. Objektiivilla tulee aika kivoja kuvia, pehmeämpiä kuin macrolla. Tän postauksen kaikki kuvat on nyt sillä uudella objektiivilla!

Coco on oikea malli, aina se vaan keikistelee.
Välillä kyllä ottaa päähän kun kamera on koko ajan naaman eessä...
Tällä kertaa Ruffestakin on saatu pari kuvaa, sekun tuppaa aina juoksemaan karkuun..
Saatiin eilen aamupäivästä zooplustilaus ja sieltä tuli kaikkea kivaa kisumirreille. Laitettiin kyllä suurin osa jutuista lahjapakettii odottamaan joulua. Otettiin heti käyttöön uudet ruoka-alustat, toiseen jompikumpi oli ehtinyt jo tehdä reikiä puremalla ja se oli varmaan Coco... Ei yllättäisi. Toinen juttu mikä otettiin myös heti käyttöön on teltta. Ei uskoisi miten tuosta kapistuksesta voikin olla niin paljon huvia. Coco on ihan kokoajan teltan kimpussa ja teltta lentääkin useasti ihan vinksin vonksin. Telttaa on myös kiva syödä, mutta parasta sinne on sukeltaa. Teltta on varmaan siksi niin suosittu, että se liikkuu miten kisumirri haluaa ja sielä on myös kiva vain olla. Kannatan teltan hommaamista sekun maksaakin vaivaiset viisi euroa tai jotain sinnepäin.

partakarvat suussa taas..
Teltta onniin kiva paikka
Hupsis...
Cocolla on ollut nyt ihan hirveesti energiaa. Coco juoksentelee ympäri ämpäri kämppää ja sukeltaa telttaan. Teltasta sukelletaan Ruffen kimppuun ja vähän meidänkin. Jos joku vahingossa sulkee oven vessaan mentäessä alkaa hirmuinen pauke ja meteli, sama juttu makkarin oven kanssa. Muuten Coco on aika hiljanen, mutta nyt se on alkanut pitää hirmuista mekkalaa. Pakko nyt tähän väliin kirjoittaa, että Ruffe just juoksi mun läppärin päältä ja hyppäsi Cocoa karkuun. Noita saa kyllä aina säikkyä kun hyppelevät miten vaan eivätkä varo ollenkaan! Elikkä siis, Coco on hirmuisen puhelias ja sillä on paljon asiaa. Nytkin se itseasissa naukuu. Varmaan käskee mua oleen kirjottamatta näitä sen salaisuuksia!

''Minä oon ihan kiltti, täälä sängyssä vaan makoilen''
Lakanat sointuu Cocon turkkiin ♥
Yhtenä päivänä Coco juoksi makkarista suoraan keittiöön ja hyppäsi tiskipöydälle, siinä oli meillä ihmettelemistä. Olisittepa nähneet Ruffen ilmeen, se oli ihan häkeltynyt silmät mustana pää pitkällä. Mäkin kyllä ihmettelin, viimeksihän Coco hyppäsi pöydälle halloweenina ja sekin oli vain ruokapöytä eli paljon matalampi. Osaa Coco kyllä yllättää, onneksi ei tavaksi ottanut ja tuokin on pysynyt kertaluontoisena. Ihme hupsuja!

''Halusin vain avata joulukalenterista luukun''
Ruffe on vähän sitä mieltä että tiskipöytä on sen huudia, sielä on sen ruuat ja sen säännöt. Kakarat alas...
Tänään me käydään hakemassa kaupasta tekokuusi ja koristellaan se. Toivottavasti kisut ei syö sitä taise pitää kulettaa joka yö makkariin piiloon. Ruffe oli toissavuonna isäni luona oikean kuusen kimpussa ja söi siitä havunneuloja. Lahjoja ei varmaan kuusen alle uskalleta ainakaan vielä laittaa, ne varmaan avattaisiin ja sitten ois jouluyllärit ihan pilalla..

Mököttäjät..
Joku voisi kertoa Ruffelle, että se on tosi nättipoika ja sen pitäisi viihtyä kameran edessä useamminkin!
Loppuun vielä pari videota!



Hyvää viikonloppua!

20 kommenttia :

  1. Hieno teltta! Mekin vaaditaan sellainen!! Oot muuten Ruffe hyvä kuvissa (ja Coco myös).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teltta joo! Kannattaa hankkia, sinne on kiva sujahdella!! Jospa se Ruffekin alkas kohta uskomaan omaan viehätysvoimaansa ;---)

      Poista
  2. Siisti teltta tosiaan! Hauskasti tuossa videolla Coco näyttää niin paljon Ruffea isommalta, kun on paljon karvaisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, videosta tosiaan huomaa noiden kokoero! Eikäse pelkästään karvasta johdu onhan noilla painossa kaksi kiloa eroa.. Coco painaa 7kg ja Rufus 5kg, Coco on hiukan mahakkaampi :D Meidän pikku läskipylly ♥ Tommonen teltta Pöpöllekkin!!

      Poista
    2. No onhan heillä sitten kokoeroa vielä enemmänkin kuin luulin!

      Vois ehkä harkita Pöpöllekin, mutta meillä on kohta olkkari täynnä majoja. Hankittiin etukäteisjoululahjaksi pojulle mustista ja mirristä semmoinen luolapeti, joka pistettiin makkariin, mutta kas kummaa se ei ollut ollenkaan hyvä. Hää kävi vain kääntymässä siellä eikä mennyt kertaakaan makoilemaan, mutta heti kun poikaystävä siirsi luolan olohuoneeseen häkin ja pahvilaatikkoluolan kaveriksi niin alkoi kelpaamaan :D On se tarkkaa!

      Poista
    3. hahah! Meille ei oikeen pedit kelpaa mutta tuo teltta on kyllä kiva, varmaan sen takia kun se liikkuu! Kissat on kyllä niin apinoita välillä, kun ei meinaa mikään kelvata :---D

      Poista
  3. Aivan upeat kissat siulla ja omaavat myös hauskoja puolia esim. ton teltan kanssa. :D Ite oon haaveillut puhdasrotuisesta ragdollista jo viitisen vuotta, kun pelastin "ragdollin puolikkaani" tammikuussa 2009 ragdolleja kasvattavalta naiselta. En tiedä tekeekö sitten yhtään hyvää lukea kissablogeja, kun kissakuume on taas niin kova ja varmaan kohta hankin avomieheltäni salaa uuden kissan. :D

    Mut kiva on kuitenkin löytää blogeja, joita lukea. Ja varsinkin, kun niissä seikkailevat nelijalkaiset ystävämme. :)

    VastaaPoista
  4. Jos luettavia blogeja etsit niin tossa mun sivussa on noita mitä mää luen ja ne kaikki on tosi kivoja blogeja kannattaa käydä tutustumassa!! Ruffe käski sanoa, että sun on pakko käyä kattomassa ainakin Nupun ja Jujun blogia (Ruffella on kyseisen neidin kanssa nettisuhde)! Kaikki on kyllä tasapuolisesti yhtä kivoja, :---)

    Ragdoll on kyllä ihana kissarotu kannatan, ollaan tykätty tosi paljon. Ei ihan liian villi muttei ihan liian laiska :D Käydään välillä ulkona lenkeillä sun muuta mukavaa! Mullakin on ainainen kissakuume, voisi ottaa vielä lisää jonkun erirodun mutta ehkei ihan vielä kuitenkaan. ;--)

    VastaaPoista
  5. No nyt kyllä Nuppu-neito punastui korvannipuikoitaan myöten! Ensin oli niin komea ihailijakuva Ruffesta ja sitten vielä tuollainen ihana vinkkaus tyttöystävän omille sivuille! ;o) Onpa poitsuilla taas ollut mukavaa, kun on uusi teltta ja joulukollin kontti pullollaan uutta kivaa! Coco on niin superhassun näköinen taas noissa kuvissa! :-D Ja aikamoisen muhkea se on, kun vertaa sportti-Ruffeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii pitihän Ruffen nyt vähän mainostaa omaa mussukkaa! ♥ Oli hirveesti ongelmia laittaa ne lahjat pakettiin kun joulukolli olisi voinut antaa lahjat heti :---) Pysyin lujana! Coco on aina niin tohelo, kotonakin se on tosi höpö ja nauretaan sen jutuille päivittäin :D Onneksi Ruffe voitti painikilpailun lopuksi ja punkero juoksi karkuun. Ainakin tietää kuka on tän kodin kingi vaikka painoeroa ois kuinka! ;---)

      Poista
  6. Hihi, nuo Cocon partakarvat! :D Hienosti tulee tässä ilmi Cocon ja Ruffen kokoero, myös karvoissa! Tosi jännä. :D Teltta vaikuttaa kivalta! Meille asti sitä ei päädy kun lattia muutenkin täynnä kisujuttuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on tommonen sporttiräsy se ei siitä liho vaikka mitä tekis :D Huvittavaa silti kun turkkikin on ihan erillainen, mutta mukavaa että ovat erinäkösiä niin eivät mene sekaisin ;--) Teltta on paras, tänäänkin sen kanssa leikitty pari tuntia :D

      Poista
  7. Oikein kivoja kuvia! Mikä objektiivi teille muuten tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä objektiivi on nikkor af-s 35mm f/1.8 :----) Haluisin päästä kuvaamaan sillä jo lumen sekaan!!

      Poista
  8. On toi teltta kyllä kivan näköinen kapistus... Ehkä sitte seuraavaan tilaukseen pitää vahingossa tuollanen eksyttää mukaan. :D

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia saa kyllä siun kameralla! Voi kun vain sais itsellekkin hyvän uuden kameran... :) Joskus kisut keksivät tosiaan hiukan kummallisia tempauksia, kuten tuon pöydälle hyppäämisen... Ehkäpä uusi teltta oli niin kiva, että Cocolla oli virtaa jaloissa pompata pöydälle saakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Mä oon niin kriittinen kuvien suhteen, että en haluaisi millään laittaa ns ''huonoja kuvia'' heiluneita yms. Pitää olla tarkkanaama että kuvat kelpaa mun blogiin! Eipä mua haittaa minkälaisia kuvia muut ottavat, kuhan oon kriitikkona vaan omille kuville.. :D Teltta taisi kyllä laittaa Cocon sukat pyörimään, kun se joka päivä hilluu sen kanssa kuin joku hullu!

      Poista