maanantai 8. joulukuuta 2014

Maanantaipäivän piristys

Mikäs sen parempaa kuin aloittaa uusi viikko suloisilla kissakuvilla jotka ovat täynnä rakkautta ja hellyyttä. Jos nämä kuvat eivät saa sinua iloiseksi niin ei sitten mikään. Onneksi pojilla on toistensa kanssa hyvät välit ja saamme todistella niiden pesuhetkia melkeinpä joka päivä. Pesuhetki alkaa aina lattialla pötkyttelyllä, kunnes jompi kumpi ottaa rohkean askeleen ja lipaisee poskesta. Onhan se aina yhtä kivaa, kun joku toinen hoitaa pesemiset niin ei itse tarvitse. Antaa kuvien puhua puolestaan, hyvää alkanutta viikkoa.

Rufus nukkuu nykyään hassusti pää poissa pussista
Coco syö puuta...
Coco syö karvoja...
Coco syö varpaita...
Coco syö varvaskarvoja...
''ÄITI ÄLÄ KERRO NIILLE ET SYÖN KAIKKEA!!!''
''Voitasko nyt vaan nukkua...''
Ruffe sulla on vähän kova tyyny
Onnea on ♥
kaksi söpöläistä
Korvapesua
Kyllä Ruffeakin hymyilyttää saada vähän rakkautta

21 kommenttia :

  1. No nyt on kyllä aikamoista hempeilyä! :o) Ihania poikia, ja pakkohan näitä katsellessa oli hymyillä. Hauskoja kuvakulmia, ja Ruffella oli niin haaveileva ilme tuossa "kova tyyny" -kuvassa. :) Mua on alkanut hihityttää koko se kameraforumkeskustelu, kun kaikki menivät ihan sekaisin, mikä ratkaisu olisi paras. :-D Mielipiteitä on yhtä monta kuin käyttäjiäkin, ja seuraavaksi marssin tietoineni sinne kauppaan kameroita käpistelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hempeily on ihanaa ja onnelliset ilmeet ♥ Ruffe taitaa hiukan haaveille Nupusta kainalossa, siksi piti mennä antamaan veikalle vähän pusuja :---) Kävin lukemassa sitä keskustelua niin olihan siellä ihan hyviä neuvoja tosin voihan se olla hiukan hankalaa kun ei noita sanastoja tajua, mutta en minäkään tajunnut vielä viikko sitten kunnes aloin hiukan ihmettelemään mitä kaikki ne meinaa noita sivuja kun tuola netissä on niin paljon! Mutta muista nyt se että mitä valovoimaisempi objektiivi eli se f/1.6 sitä parempia kuvia hämärässä eli mitä pienempi se luku on. Jos objektiivissa on esim niinku mun tossa toisessa f/2.8 ei tule niin hyviä kuvia vähemmällä valolla :---) Tuola ne sanoi noista kiinteistä 50mm objektiivista joissa aukko = f/1.4 niin se on valovoimainen zoomiobjektiivi jossa pysytään vaan siinä 50mm zoomissa. Se oli myös hyvä neuvo että kannattaa käydä katsomassa sielä kaupassa kun yleensä rungossa on kiinni 18mm-50mm objektiivi eli normaali asennossa se on tuon 18mm ja jos zoomaa ihan tappiin asti se menee tuohon 50mm eli kiinteä 50mm objektiivi pysyy koko ajan siinä zoomiasennossa. Objektiiveissa aina lukee ne millit siinä kun pyörittää sitä zoomia niin näkee missä millissä on menossa. Oonpa huono selittäjä mutta eikun sinne kauppaan vaan! :D

      Poista
    2. Kiitos taas tietopläjäyksestä! :) Mulla on jo ehkä vähän hajua nyt näistä asioista ja olen lähes vakuuttunut, että myös mun epätekniseen päähän on mahdollista saada jotain kameraoppia, kun vain pääsen vehjettä rauhassa testailemaan.

      Nuppu hurisee tässä mun vieressä terveisiä Ruffelle. Se jähmettyi takatassu pystyssä katsomaan, kun näytin Ruffen haaveilukuvan. ;)

      Poista
    3. Eiköhän sitä opi nopsaa kun pääsee koklailemaan! :---)
      Terkkuja sinnekkin täältä meiltä kummaltakin kummallekkin, Coco tässä mun kanssa vastailee kommentteihin! Äsken kun otin siitä kuvia niin alkoi hirmuinen kehrääminen, onse vaan niin pöhkö tyyppi ♥

      Poista
  2. No kyllä näitä katsoessa tuli tämä pimeä sadepäivä paljon paremmaksi! Ihania pörriköitä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää syysilma on kyllä niin masentavaa, mutta onneksi on kaksi söpöläistä piristämässä syksyn pimeitä iltoja/aamuja ♥

      Poista
  3. Ihanat kaverit! Sulla on aikas iso suu Coco!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne mahtuu kuule aika paljon ruokaa, hotkin niin nopeesti ruokaakin ettei kukaan varmaan oo yhtä nopee!!
      -Coco

      Poista
  4. Kyllä on ihania kuvia, täällä ainakin hymy irtosi helposti näitä katsellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, hyvä että söpöilykuvat toimi ja sai hymyn huulille! ♥

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia <3 Tuo ylin yhteiskuva on äärettömän ihana <3 Mitä massukarvoja! Ja tassukarvoja. <3 (joku meni väsymyksestä sekaisin, niin ihania!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Coco on kyllä niin onnellisen näköinen ja kyseisestä kuvasta tuli myös mun facebookin kansikuva olise niin söpö♥ puipui!

      Poista
  6. Hihi, Coco on melkoinen ahmatti! :D Nora syö kiipeilypuun harottavia naruja silloin kun se tahtoo huomiota... Ihania pesukuvia, kaverista huolehtiminen saa aina hyvälle tuulelle. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onse kyllä joo, tänään se söi keittiössä olevaa käsipyyhettä ja yritti se taas tuhota mun läppärin johdon.. :D Onnoi kisut kyllä niin pöhelöitä kun pitää kaikkea aina olla syömässä ja noi kiipeilypuun narut on kyllä kans aika paras juttu..

      Poista
  7. Herttaisia, Coco on ihanan karvainen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikamoinen pörröpallo ainakin jos vertaa Ruffeen ♥

      Poista
  8. Ensin maharapsuja kummallekin, ihanat pörrövatsat <3. Näistä kuvista tuli leppoisan hyvälle ja hymyilevälle tuulelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maha rapsutukset annettu! Kiva, että kuvat saivat hyvälle tuulelle se oli tarkoituskin ♥

      Poista
  9. Oli kyllä hellusia kuvia :) Ihanaa että tykkäävät toisistaan :) Sulla on kyllä huippu kamera!
    Mikä meidän pojilla on, kun aina kun ne menee peseen toisiaan niin muutama lipasu riittää ja sit jo purraan toista niskasta ja aletaan riekkumaan :D Eiks ne malta pestä toisiaan vai eikö ne vaan osaa vai mikä niillä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin ne pesut saattaa nopsaa muuttua hellästä hetkestä rajuun tappelemiseen :D Coco tekee aina mahaplätsejä Ruffen päälle ja Ruffe litistyy... Ihme tyyppejä nää katit! ;D

      Poista