lauantai 1. marraskuuta 2014

Cocopopsin halloween-tempaus

Coco ei ole sitten pentuaikojen ja mahan kasvamisen ollut mitenkään ninja näissä kiipeilypuuhissa, mutta tällä viikolla Coco osasi yllättää. Poitsu löyti alkuviikosta tiensä meidän pesukoneen päälle käyttäen apuna ensin vessanpönttöä josta päästiin lavuaarin läpi pesukoneen ja miljoonien pompuloiden luo. Cocolla ja Ruffella oli myös jokin diili noiden pompuloiden kanssa, nimittän ennenkuin Coco löysi tiensä pompulataivaaseen kävi Ruffe nappaamassa kuulemma Cocolle sieltä yhden pompulan. Ruffe oli vain tiputtanut pompulan Cocon naaman eteen ja ollut kuin ''tässä sulle tää, tämmösiä löytää tuolta vessasta kun vähän kiipeilet''.

Äsken, kun juttelin avokin kanssa miten sielä kotona poikien kanssa oikeen menee niin hän huomasi Cocon hypänneen pöydälle. Itse olen siis espoossa näkemässä ystäviä ja vanhempia ja just silloin käy kaikkea hupsua. Sanoin sitten miehelle, että äkkiä kamera käteen ja kuvaa ottamaan. En vieläkään ymmärrä miten Coco pääsi pöydälle, aivan mysteeri juttu, taitaa ilmassa olla pientä halloweenin taikaa.. Hyvää Halloweeniä kaikille lukijoille tasapuolisesti! :--)

Ja Coco alas pöydältä!!

6 kommenttia :

 1. Ompa sulla tottatosiaan söpön näköisiä vekkuleita, ihan kissakuume nousee!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa kun tykkäät, mäkin tykkään mun söpöläisitä <3

   Poista
 2. Onnea, Coco! :) On tainnut tulla juuri ne maagiset sentit lisää, että megahypyt onnistuvat. Nupulle ei parane tästä kertoa, ellei Cocolla sitten ole jotain salaista vietetitekniikkaa, jonka voisi jakaa. Mitähän jännää meillä on keksitty sillä välin, kun olen liesussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco kyllä osasi yllättää.. Se on nyt ollut jonkin aikaa vähän dietillä että onkohan se sitten laihtunut ja sen takia sai maagiset voimat hyppelemään. Toivottavasti ei opi hyppäämään tiskipöydälle, pidetään sielä nykyään Ruffen raksut.. Ei olisi kivaa jos niin kävisi, sitten tietäisi mitä tehdä :'D Toivottavasti tuo hyppy jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi, jokin halloween kummitus Cocon sinne varmaan liidätti..

   Poista