maanantai 4. elokuuta 2014

Taas vieraita

Onneksi viimeisiä överi lämpimiä viikkoja viedään ja kohta saadaankin nauttia ei niin kuumasta kotikonnusta. Ainakun pojat päättävät vaihtaa vaihteen kutoselle on hetken päästä läähätystä kuultavissa. Onneksi pyyhkeet ovat olleet oiva viilennys tapa ettei moottorit liikaa ylikuumene. Onneksi illat ovat mukavan viileitä jolloin Rufus voikin jahdata lemppari lelua eli laser hiirtä, Rufuksellehan ei kelpaa mitkään muut lelut. Cocoa taas ei kiinnosta punainen piste ollenkaan, mutta onneksi hän löytää huvia ihan tavallisista kissanminttu hiiristä.

Omat pyyhkeet on pakko olla!

Meillä kävi taas kylässä uusi kissa herra joka oli eksynyt rappuun, samasta kodista se oli kadonnut kuin edellinenkin kissa, joten omistaja löytyi mukavan nopeasti. Heiltä löytyy vielä yksi oranssin värinen kissa, sitä taidamme odottaa seuraavaksi kylään. Meillä on nyt käynyt yhteensä kolme naapureiden kissaa kylässä. Kaksi kolme kerrosta alempaa ja yksi naapuri parvekkeelta. Taitavat kaikki haluta tutustua paremmin meidän komeisiiin räggäri poikiin! 

Kukas mahtaa olla tämän sotkun takana? 

Uusia kissa-aiheisija juttuja

Naapurin kisu leikkii

Parveke naapurin kissalla olikin sen verran surullinen tarina, että se tuli aina vierusparvekkeen ikkunalautaa pitkin meidän parvekkeelle ja eräänä päivänä huomasin ikkunasta kuinka se tippui. Hädissäni kävin etsimässä kissan omistajan, kerroin tilanteen ja lähdettiin metsästämään tämän naisen rakasta lemmikkiä. Saatiin kissa kiinni ja juurikun oltiin menossa ovesta rappuun pääsi kissa karkuun eikä sitä ole sen jälkeen löytynyt. Harmittaa ihan hirveästi, mutta tästä on jo vuosi aikaa. Onneksi naisella on toinenkin kissa, mutta en vaan voi antaa sitä anteeksi, että hän antoi kissansa kävellä pitkin niitä ikkunalautoja. Kerran hän nimittäin kysyi, että haittaako meitä jos hänen kissansa käy välillä meidän puolella, kun hänen kissansa niin kovin tykkää kiipeillä. En voinut uskoa tätä. Joidenkin pitäisi pitää parempaa huolta eläimistään, kun tästäkään ei voi syyttää ketään muuta kuin sitä omistajaa. Toivottavasti tämä kissa olisi vielä elossa jossain, mutta tuskin. Muutkin sitten muistavat pitää parvekelasit kiinni ettei kukaan varmastikkaan tipahda alas.

 Roikottelu on edelleenkin Cocon lempi puuha

Rufus nätisti sängyssä

18 kommenttia :

  1. Ei ihme, että tuollaiset hurmuripojat saavat usein vieraita! <3 Mutta ihmisten tietämättömyys on vaarallista, enkä ymmärrä, mikä harhaluulo vallitsee kissojen kiipeilyä ja putoamista kohtaan. Jotkut tuntuvat uskovan, ettei kissa koskaan tipu ja jos tippuu, niin aina loukkaantumatta ja jaloilleen. Sitten ihmetellään, kun käy köpelösti. :-( Mun mielestä pitäisi olla jokin "lemmikkikoulu" samaan tapaan kuin autokoulu: kurssi, jolla käytäisiin läpi kaikki tärkeät turvallisuus- ja hoitoasiat. Kun kokeen läpäisee, niin saisi lemmikkikortin ja voisi hankkia itselle sopivan otuksen (eikä sitten miltään pentutehtailijalta!), josta pitäisi parasta mahdollista huolta. Vaan ei sekään taitaisi riittää, koska meitä ihmisiä on niin moneen junaan. :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä täällä rapussa asustelee aivan valtavasti kissoja ja jotenkin kaikki karkulaiset päätyvät aina meille, tiedä sitten onko Rufus pyytänyt ainaisella maukumisellaan heitä kylään. :D

      Jos Rufus tai Coco tippuisi täältä luulisin että heistä jäisi maahan vain märkäläntti. Maatiaiset ovat niin paljon ketterämpiä ja solakampia kuin nämä isot ja mahakkaat räggärit, joten niistä kuulee paljon selviämis tarinoita pudotuksista. Äidiltänikin oli nuorempana kissa tippunut ikkunasta, mutta sekin oli selvinnyt vain kieli oli turvonnut. Sen jälkeen äitini kyllä antoi kissansa lapsuuden ystävälleen joka asui landella, jossa kissa sai oleilla ulkona vapaana, mutta tuli kumminkin aina ruoka aikaan kotiin ja joka lähti vasta pari kymppisenä pois täältä. Taisi olla onnellista kissaa, kun ei tarvinnut kerrostalo asunnossa kököttää. :) Lemmikkikoulu olis kyllä hyvä idea, vaikka varmasti sitäkin väärin käytettäisiin eikä toteltaisi sääntöjä. :(

      Poista
  2. Kuumuuden takia varmaan kissoista on mukava että syksy alkaa lähestyä. Muuten varmaan kesä on mukavempi.

    Eräältä tutulta oli kissa tippunut parvekkeelta melko korkealta mutta kissa oli selvinnyt hengissä siitä. Kissa meni sem jälkeen piilon johonkin auton koneistoon mutta kissan omistajat löysivät lopulta kissan jostain löytöeläinpaikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän se nyt kivaa ole kun joka leikin jälkeen loppuu puhti ja alkaa läähätys :D No hyvä, että kissa löytyi! Olisipa tämäkin yksilö ollut rimpuilematta, niin kenenkään ei tarvitsisi kantaa huolta siitä, että mitähän sillekkin pikkuiselle kävi..

      Poista
  3. Onpa hyvä, kun naapurinne kisu vierailee kissa ihmisten asunnossa, eikä vaikkapa sellaisten ihmisten jotka eivät voi sietää kissoja. Naapurin kisu näyttää hämmästyttävän paljon meidän Misse-kissalta. :) on ne vaan niin suloisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinpä onneksi niiden tiet eksyvät juuri meille ;) Kaikki kisut on kyllä suloisia ja teidän kisuille paljon terkkuja! :)

      Poista
  4. Hmm.. Tänään vihdoin tuli kokeiltua tuota pyyhettä viilennykseksi tämän sinun artikkelin innoittamana. Vissiin harjoitusta tarvitaan, kun Rudi karkasi aika vauhdilla ja toistuvasti pyyhkeen alta :)

    VastaaPoista
  5. Meillä Coco ei kauhean kauaa myöskään pyyhkeen alla viihdy, mutta Rufus tuntuu nauttivan. Eiköhän Rudi vielä innostu kun tajuaa miten kuumuus hälvenee pyyhkeen toimesta! ;--) Toivottavasti Karri sentään tykkäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo Karrille kelpasi yhtä vähän :D Mut ehkäpä tosiaan ajan kanssa tykkäävät... Huijasin Karrin ihastumaan silittelyyn, nimittäin kylmäkallella silittelyyn. Siitä se sentään tykkäsi, kun sillä jääkalikalla sen turkkia silitteli :)

      Poista
    2. Kyllä kissanomistaja keinot keksii! Onneksi kohta säät viilenevät :)

      Poista
  6. Aikani kuluks selailin sun vanhoja juttuja. MISTÄ tuo kissapaita on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun selailit!! Mutta harmikseni en sitä enää löytänyt se paita on tainnut poistua, oon tilannut sen etsystä! Siellä kyllä on kaikkia muitakin ihania kissapaitoja hyvällä laadulla että kannattaa tilata joku toinen yhtä ihana <3 https://www.etsy.com/market/cat_tank_top ;--)

      Poista
    2. Argh, mä vähän googlettelinki jo tolla tekstillä ja törmäsin siihen samaan Etsyn tietoon että tätä ei saa enää.. aivan ihania kissapaitoja kyllä löysin, mut postikulut on aika karseita! Ei viitsis maksaa postituksesta enemmän kun itse paidasta :(

      Poista
    3. Joo niissä kyllä välillä menee ne postit vähän hassusti, mutta joissain paidoissa ei siltikään oo kauheen paha se yhteis hinta. :---) Mun tekis mieli tilata tuolta kaikki, mutta jossei tilaa samalta tekijältä niin sit jokasesta tulee eri postit :'D

      Poista
    4. Niinpä :D ihania! Mä harkitsen vakavasti tuota "My cat can beat up your cat"- paitaa :D ois ihan huippu meidän talouteen, kun Tosca on aika bad ass, ja maaliskuussa meille tulee vielä poikacooni, josta toivon mukaan kasvaa iso jättiläinen! ^^

      Poista
    5. Hahha ihana paita! Vaikka siinä on vähän hintaakin niin kyllä tommosista uniikeista paidoista voi maksaa vähän ekstraa kun niitä ei välttämättä muiden päällä nää ;---) Ai teille tulee uusi kissa (ihanaa<3) no sittenhän teidän blogissa riittää juttua uudesta kisusta!! :))

      Poista
    6. Hih, joo :D mä en oikein osaa vielä ajatella uutta kisua, kun on vielä nämä pennut tässä. Tiana lähtee sunnuntaina, ja Jasmi on vielä vailla kotia. Ehkä sitten kun ollaan taas Toscan kanssa kahdestaan, vasta tajuan että meille tulee uus kisu, ja alan odottaa sitä!

      Poista
    7. Ainiin npennutkin sielä vieä hääräilee, toivottavast Jasmi saisi nopeasti oman kodin :---) Niin ajattele ihan uusi kisu jota ei annetakkaan pois 12viikon kuluessa, jännää <3

      Poista