sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntain leikkihetki

Tilasimpa viikko sitten Zooplussalta kissoille leluja, ja postista tulikin tälläviikolla monen moista härpäkettä. Parhaaksi härpäkkeeksi osoittautui kumminkin höyhenkeppi! Tänään luvassa siis kuvia Cocopopsin leikki hetkistä!

Rufuskin voi paljon paremmin vaikka maha edelleen löysällä antibioottejen lopettamisesta huolimatta. Rufuksen ruokahalu on edellee hyvä ja spurttailee se parikertaa päivässä, leikkii ja on muutenkin taas ihana pörröinen itsensä. Kummankin paino on noussut hirmuisesti. Coco painaa jo 3,6kg ja Rufus 4,8kg!! Rufus on lihonnut jo puolikiloa viime viikosta jee ♥ Eiköhän saada Rufuksestakin vielä iso räggärinpoika.

Kuuluisa höyhenkeppi on joka kissan mieleen

 ''Ensin vähän maistellaan''

''Jokos alat heiluttaan?''

''Huiii''
 Voikun saisi tarkennettua nassuun, mutta aina se tarkentaa hännänpäähän...

''Annapppas se huiska takaisin''

''Voisin nyt maistella tätä toista päätä''

 Minä olen marakatti Coco nimeltään viidakossa liikun tosi vikkelään banaaneja vaikka puut on pullollaan minä söisin vain Cocopopseja

8 kommenttia :

 1. Ai että kun söpöjä kuvia ja kisuja :) Hyvä että ollaan terveempänä jo!

  Onko mielestäsi muuten zooplus luotettava ja hyvä paikka tilata? Olemme nimittäin ajatelleet tilata raapimispuu sieltä (ellei tehdä itse puusta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco kiittää ja ollaan niin onnelisia Rufuksen ihme parantumisesta<3

   Zooplussa on hyvinkin luotettava paikka, aina kaikki tilaukset on tullut perille hyvässä kunnossa. Tilaukset voi ottaa joko itellan tai DPD:n kautta. Itellan kautta paketti haetaan postista kun paketista on tullut lappu kotiin ja DPD:n kautta posti tuodaan kotiovelle jonain kellon aikana. DPD:n postimiehen kanssa voi sopia uuden ajan jos posti tulee teille ja kukaan ei ole kotona. Tilaus tulee nopeasti, jos maanantaina tilaat niin paketti on perillä viimeistään perjantaina. Ei ole ikinä ollut mitään moitittavaa, halvat hinnat ja hyvä laatu! :)

   Poista
 2. Oi miten ihana kuulla, että Ruffe jo spurttailee ja paino on lähtenyt noin hyvään nousuun! <3 Onko giardia nyt häädetty ja saitko tiedon siitä tritristä? Toivottavasti kaikki oli negatiivista ja voitte nyt palailla normaaliin elämään. Coco se vain kasvaa hurjaa vauhtia! Piti ihan uudestaan katsoa, että onko tosiaan Popsuliini, kun oli niin iso poika leikkimässä. Mun täytyy myös ottaa kuva jossain vaiheessa Nupun ja Jujun uudesta suosikkilelusta. Se on niin ikään Zooplussalta. Sieltä me ollaan aina kiipeilypuutkin tilattu, ja aina on tullut hyvät tuotteet nopsasti, eli mäkin kyllä voin suositella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin unohdinkin noista kertoa vaikka piti... Giardia ja Tritri oli negatiivisa samoin eläinlääkäri soitti siitä toksoplasmaasi alkueläimestä ettei sitäkään löytynyt!! Eli kaikki on kunnossa ja pääsiäisenä aion ottaa Rufuksen ja Cocon saman katon alle <3 Niin se on jo niin iso, hassua kuvitella että painoi vain 1.70kg kun tuli meille kohta 2 kuukautta sitten, niin ne lapset kasvaa nopeasti! Zooplus on kyllä paras, ja kun sieltä tilaa, tilataan myös ruokaa samalla, kun paljon halvempaa tilata kaikkea kerralla! :)

   Poista
  2. Ihanaa, että nyt ovat nuo ikävyydet historiaa ja saat pian molemmat kissat yhtä aikaa kainaloosi! <3 Toivottavasti Ruffen maksa-arvotkin laskevat pian, niin sitten on kaikki kunnossa. Suuren suuri helpotus varmasti! :)

   Poista
 3. Ihan mahtavia uutisia että kaikki ällötykset ja karmeudet oli negatiivisia!! :) Jospa se mahakin siitä ajan kanssa kuntoutuisi, vissiin giardia kaikkine lääkkeineen vaan oli sen verran rankka juttu että toipuminen kestää.. Pumpulinkin kohdalla oon miettiny että näinköhän se on löysämahainen koko ikänsä ja tuomittu hengaamaan lyhyissä perskarvoissa aina :(

  Ihania kuvia! Meillä on kans noita höyhenkeppejä :) Niin ja täältäkin kehut zooplussalle, oon ollut asiakas vuosikaudet ja aina on kaikki toiminut hienosti. Itellan kauttakin muuten toimittavat suoraan kotiin :) Ite tilaan aina sitä kautta, ku jos sattuu että ei ollakkaan kotona niin se toinen firma vie kamat 100 kilometrin päähän, Itella taas tuohon meidän lähipostiin.

  Raapimapuista tuli vielä mieleen että huuto.netin kautta saa tilattua vielä zooplussaakin halvemmalla saksasta ja myöskin luotettavasti :) Hakuun kun kirjoittaa vaikka "raapimapuu*" niin johan löytyy, toimiskohan tää linkki: http://www.huuto.net/hakutulos?words=raapimapuu*&search-button=Hae

  Esimerkkinä vielä vaikka nää, eiks oo ihan mielettömän halpoja!

  http://www.huuto.net/kohteet/kissojen-raapimapuu-kbd008_3/305872357

  http://www.huuto.net/kohteet/kissan-raapimapuu-kbd013_2-ruskea/305593034

  VastaaPoista
 4. Niin uskon kans, mutta vitsikun Ruffella oli se jo kiinteää mutta tuo antibiootti sekottisen taas ihan mullin mallin 8( Toivottavasti ei joudu, Coconkin jätökset ihan outoja. Ainakun siivoan löytyy vaan pyöreitä pissejä ja sitten tajuakin, että jotkut niistä onkin kakkoja... :D Enpä ole ennen pyöreitä kakkoja tavannut. Haha.. Viikonloppuna onneksi Cocolla ei enää tarttunut pyllykarvoihin kamaa, vaihdoin märkäruuuankin kivipiiraan, ettei iihan kyllästy poitsu. Nyt sitten syöttelen broitskun sydämmiä ja kivipiiraa vuorotellen. Siitäpä tuli mieleen, että unohdinpa laittaa sulamaan.. Voi pahus. :(

  Onpas halpoja raapimis puita!! Mäkin tiiän yhen paikan missä on aika halpaa, ennoo kyllä itse tilannut mutta kuullut kehuja :) Tässäpä linkki http://www.jago24.de/ oikealta yläkulmasta voi vaihtaa kielen englannikis :)

  VastaaPoista