sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Ensimmäinen viikko mökillä

Matkattiin tiistai-keskiviikko välisenä yönä mökille neljän tunnin ajon jälkeen. Aluksi meillä oli kopat takapenkillä vastakkain, mutta Ruffe piti taas semmoisen shown, että mun piti mennä sen kanssa takapenkille ja Coco vaihdettiin eteen. Ruffe ei kyllä suostunut olemaan kopassa, vaikka olin takana joten se piti ottaa turvavyövaljaisiin mamin viekkuun. Ruffelle tulee autossa aina kamala paniikki enkä oikein tiedä mistä se voisi johtua, varmaan jotain ahtaanpaikankammoa? Mökille saavuttua tulivat molemmat kisut häntä pystyssä kopista pois, saivat yöpalan ja kävivät unille.

Rufuksella oli ensimmäiset päivät töttä päässä, mutta Ruffe ei osannut ollenkaan juoda sen kanssa joten perjantaina soitin eläinlääkärille ja kysyin voisiko kortisoni annosta isontaa ja tötän unohtaa, kun ei tosta tullut oikein mitään. Kortisoni sitten nostettiin yhteen tablettiin aamulla eikä Rufus ole nyt leukaa sen kummemmin rapsutellut. Leuka ei enää ole märkivä eli rupi on kuivunut tosi hyvin vaikka vieläkin toi on aika rajun näköinen. Laitoin tänään meidän omalle lääkärille spostia tilanteesta eli katsotaan mitä saadaan vastaukseksi. Coco taas vietti ensimmäiset päivät piirongin alla sisällä ja välillä ulkona tutkien.

Kisut ovat tykänneet olla pihalla ja sisällä vuoron perään ja edelleen joka päivä parasta on rallitella vapaana mökin pihalla emo perässä. Tänäänkin pojat juoksivat toistensa perässä hännät pystyssä kunnes Coco törmäsi puuhun.. Hölmö katti! Olen muutenkin juossut niiden kanssa aina illalla ettei yöllä sitten rallitella. Eilen nimittäin juoksut jätettiin tekemättä ja se kostautui neljältä aamulla, kun Coco ja Rufus alkoivat painimaan ja huutamaan. Ei kiva.

Kisut nauttii täysin tassuin ja ruokakin täällä maistuu näköjään paljon paremmalta kuin kotona. Coco on viime aikoina nirsoillut, mutta täällä kuppi tyhjenee sekunneissa. Samoin Rufus on syönyt märkäruuat kunnialla loppuun vaikka kotona se vetää vaan kastikkeet. Ressimasuiluakaan ei ole ollut mikä on tosi kiva juttu ettei meidän ihmisten tarvitse täällä alkeellisissa oloissa pestä peppua. Otin tänään parit kuvat ja ajattelin laittaa niitä nyt tänne ettei silloin loman loputtua tule hirmuista kuva ryöppyä eipä.

20 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! - Emäntä

    Kyllä mökkiulkoilu saakin nälkäiseksi!! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, kuvaaminen on aina kivaa kun on niin hyvät mallit ;) Ja Coco ja Ruffe on Pepsin kanssa ihan samaa mieltä!

      Poista
  2. No tätä postausta on kärkytty! :)) Jos sulla Google Analytics näyttää jotain outoa statistiikkaa, niin mä täällä vain Nupun kanssa stalkkasin, ellei jo käynyt aiemmin selväksi. :-D Ihan mahtavia nämä kuvat - Coco on niin söpösti sekä mammari että iskänpoika - ja Ruffe nauttii silmin nähden niin ulkoilusta kuin makkaransaalistuksestakin! :-D Ihana kuva! <3 Onneksi masuvaivoja ei ole ollut, ja toivottavasti Ruffen leuka paranee pian ilman sen kummempia kommervenkkeja! Hauskoja mökkeilypäiviä edelleen - hyvä, kun sait photarin toimimaan, niin kuulumisia tulee taas tiuhempaan tahtiin ja mun vika työviikkokin sujuu vähän viihtyisämmin. :) (*vink vink*)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä postauksessa vähän kesti.. Netti kun on mitä on :--D No onneksi ei haittaa vaikka vähän joutuu odotella. Se on hyvää harjoitusta kun itekkin oon maailman kärsimättömin ihminen :') Coco oli kyllä mammari tai mummari, koska minun äitini kainalossa ollaan ekassa kuvassa! Vähän kyllä silmistä huomaa että jännittää niin pirusti. No mutta rohkea se on silti, kun uskaltaa tutkiskella vaikka maailma on ihan hirmuisen hurja!! JA tuossa kolmas vikassa kuvassa mua nauratti, kun Cocon pään yli lenti lintu ja Coco säikähti että silmät melkein putosi päästä :DD Puffen leuka saisi kyllä parantua, se on ikävän näköinen kun täynnä mustaa rupea :/ Mutta se on ollut tommonen monena kesänä hymph! Pitää kyllä yrittää taas postata viikon päästä ja ottaa sitä ennen uusia kuvia. Tälleen tää onkin kivempi vähän pätkissä postailla niin ei ehdi unohtua kaikenmaailman puuhun törmäilyt!

      Poista
  3. Mahtavat kuvat ja kivat kuulumiset, kiitos ♡

    VastaaPoista
  4. Coco törmäsi puuhun...ihana, ihana, ihana höntsä :D :D :D
    Kivoja kuvia, tahdomme lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään taas vähän kuvailin kisuja eli enköhän mä viikonloppuna saa jotain tänne rustattua! :D Ja joo ei kyllä aina tuolla järki päätä paina :')

      Poista
  5. Ihania kuvia! Teidän mökkeilyt kuulostaa tosi idyllisiltä, kisset varmasti nauttii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihalla on juu nautittu oikein urakalla ja joka päivä, vaikka välillä nurmikko on märkänä niin ei se menoa haittaa!

      Poista
  6. Ai että miten ihania lomakuvia ja -tunnelmia! <3 Nauttikaahan olostanne puihin törmäilemättä (Coco, huom.)! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäätte <3 Täällä luonnossa on niin paljon kivempaa kuvata kisuja kuin sisällä. Kotona nämä vaan nukkuu.. Ei olla enää törmäilty onneksi, mutta Rufus meinasi lähteä naapuriin onneksi sain kiinni!

      Poista
  7. Törmäsi puuhun :-D

    Vaan kyllähän se ruoka maalla erilaiselta maistuu kuin kotona. Varsinkin jos myös harrastaa säännöllistä liikuntaa! Jatkossa kuitenkin voisi sen törmäilyn jättää vähemmälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni räsy kun ei aina voi isoja mäntyjä rallireitillä huomata.. :') Tänään meni taas aamupalat niin nopeasti napaan etten ehtinyt edes kissaa sanoa! On noilla vaan nälkä!

      Poista
  8. Lomalta se näyttää ja kuulostaa! <3

    VastaaPoista
  9. Kunnon mökkielämää, aijai mitä naatiskelua. ♥ Voi Coco-höppänää! :DDD ♥

    Meillä on muuten kans ollu rupileukaa, tietty Noralla viikkoa ennen näyttelyä.... Bepanthen on ihan ykkönen noiden kanssa, 3 pv käytön jälkeen leuka on jälleen sileän tasainen ja rupi tiessään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naattii naattii :--) Ruffen leuka on kyllä jo melkein parantunut kokonaan kun ollaan vaan annettu sen olla! Aluksi laitoin siihen bebaa, mutta tuntui että se ei edistänyt asiaa yhtään joten jätin koskematta. Nyt leuka on melkein kokonaan ruveton, mutta viiksi tyynyissä on vielä vähän. Saatiin omalta lääkäriltä määräys että jatketaan kortisonia 1 tabletti iltaisin :)

      Poista
  10. Voi apua, ei meinaa kikatuksesta tulla loppua ollenkaan, puuhun törmäävä kissa! :D
    Ihania kesäkuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco onneksi jätti törmäilyt vain tähän yhteen kertaan :') Hölmöläinen!

      Poista