sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kissakahvilassa

Tänään meillä oli mukava tapaaminen Purnauskiksessa. Herkkuina oli suolaista keittoa ja makeaa pavlovaa. Nam! Ihmisiä oli paljon enkä kaikkien kanssa jutustellut, mutta niiden kenen kanssa jutustelin niin mukavia olette. Purnauskiksessa on kyllä aina niin kiva käydä herkuttelemassa, että olisi jo aika käydä katsastamassa se Helsingin ''uusi'' kisukahvila Helkatti. Hugo on kyllä niin iso järkäle verrattuna siihen mitä se oli pentuna aivan pienenä vauvvelina. Kyllä ne maatiaisetkin näköjään kasvaa super isoksi. Hauskaa että Kahvilassa on ihan mini Viiru ja jätti Hugelipugeli.


Purnauskiksen jälkeen jatkettiin tuttujen itämaisten Nipsun, Gebsun, Belan ja Jessen luokse. Bela ja Nipsu olivat hiukan omissa oloissaan, mutta saimme onneksi nauttia Gebsun tarkkailevasta silmästä ja Jessen pentumaisesta energiasta. Nämä kaverit on kyllä ihania ja ihastun niihin enemmän ja enemmän joka kerta. Pakko kertoa, etten ennen edes tykännyt itämaisista, mutta näiden kanssa häärätessä olen oppinut tykkäämään tästäkin rodusta hirmuisen paljon. Ihania suipponaamoja joka iikka!


Kiitos Tuija ja Pirkko, kun järjestitte taas kivan tapaamisen! ♥ Seuraavassa postauksessa kerrotaan sitten kuka kumma meillä oikein kävi vierailulla ;--)

Ps. Pahoittelen blogihiljaisuutta, siihen ei ole mitään muuta selitystä kuin laiskuus..

20 kommenttia :

  1. Tosi kivoja kuvia! Ja ihanaa oli nähdä sinut! - Tuija

    VastaaPoista
  2. Ihanien hurmureiden luo jatkoitte kahvilasta matkaa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania vanhoja tuttuja <3 Jesse toki aika uusi vielä ;)

      Poista
  3. Voi ääh, ihana Jesse! ♥♥♥
    Ja näyttää kahvilassakin olleen kivaa ja ihanaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesse oli kasvanut vähän ehkä? Hihih ihania ovat <3 Ja kahvilassa oli kyllä taas ihanat herkut ja ihmiset!

      Poista
  4. Jee, me ollaan saatu sut tassujemme alle <3
    -Béla, Nipsu, Gebsu ja Jesse.

    VastaaPoista
  5. Onpa sulla taas ihania kuvia kahvilasta! Hugo-pötkylä kyllä valloitti mun sydämen - puhumattakaan niistä seuraavista pufff-palleroista ja siloturkeista! <3 Tänään on vaikea keskittyä mihinkään, kun aivot ja veteläksi lällyyntynyt sydän vielä käsittelevät eilisiä elämyksiä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! Hugo oli kyllä melkoinen maatiasräsy ;) Pojat haluaa ehdottomasti sut uusinta vierailulle, Ruffe siksi että olisi vähän edustavampi kirkkaine silmine ja puhtaine keuhkoiune! :')

      Poista
    2. Ruffe on aina edustava! <3 Tämä anoppi on ihan hyytelöä.

      Poista
  6. Hugelipugeli ♥ ihana pentuna ja ihana isona pötkylänä! Tietysti mun ikisuosikki Viiru ja kaikki muutkin kahvilan kissat on suloisia.
    Jesse, missä vaiheessa susta on tullut jo ihan ison kissan näköinen? Ihana tuo hyppykuva Jessestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentuna se oli niiin pien <3 Mun suosikki on nurri ja olin ihan nyyh jos hän lähtee pois :---( Jesse oli kyllä jo valtava! No ei ehkä valtava mutta vähän isompi ;)

      Poista
  7. Oi vitsi ku mustakin olis kiva käydä kissakahvilassa! Täytyy jossain vaiheessa yrittää ennättää kahvittelemaan kisujen kanssa. Tosi hauskan näköisiä nämä itämaiset, tosi pienen näköisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissakahvilaan vaan kuule! Noi on niin mukavia paikkoja ♥ Itämaiset on kyllä siroja mutta pitkäraajaisia ja onhan ne toki pieniä myös :--D

      Poista
  8. Lentävä Jesse :O

    Oli kiva nähdä, seuraavaan kertaan taas :)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ihanista kisuista! Voi että Hugon sammakkoasentoa ja Viiru näyttää niin tyytyväiseltä tyynyn päällä! ♥ Itukat, pui ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hugoliini oli ihana lötkispötkis ♥♥ Ja Viiru taas niin pieni, vähän nauratti kun Hugo vuoden ikäinen rötkäle ja Viiru on maailman pienin ja ikääkin taitaa olla jo 3vuotta!

      Poista