maanantai 2. toukokuuta 2016

Insta-kuukausi huhtikuu

Huhtikuu tuli ja huhtikuu meni. Huhtikuussa tuli otettua ihan hirmu vähän kuvia kisuista. Pakko on kyllä ryhdistäytyä tässä blogihommelissa, kun tuntuu että täähän on unohtunut ihan kokonaan. Asiaan on tulossa muutos aivan varmasti. Yksi postaus tuolla odottaakin kivasti, mutta kuvat pitäisi vaan vielä jaksaa muokata. On tää bloggaaminen vaan niin rankkaa eiks vaan? Vappuna ostin kotiin vappupallon ja se pelotti Cocoa niin paljon, että siltä meni ihan ruokahalu. Ihan ihmeellinen pupupöksy tää meidän Coco, mutta eikai sille mitään mahda jos vähän ujostuttaa. Tänään Ruffen vanhat raksutkin loppui eli nyt alkaa uusien raksujen kokeileminen. Pitäkäähän peukkuja, että Ruffen maha pysyy kunnossa!


1. Coco lempparipuuhassaan
2. Cocoa ei olisi millään raaskinut jättää päiväksi taas ihan yksin kotiin
3. Vaanimisjuttuja kohteena pompula
4. Ruffe katselee tähystystornista
1. Ruffe pääsi moikkaamaan Nuuttia
2. Ruffe kotona biitsillä
3. Ruffe oikeasti biitsillä
4. Söpispoika
6,3 kiloa Ruffea ja 7,3kiloa Cocoa

Mun mielestä Ruffe on ruumiinrakenteeltaan isompi, mites teidän mielestä? Coco on sit vaan syönyt hyvin!

30 kommenttia :

  1. Ihanat biitsi-kuvat Rufffesta! Ihana myös se sateenvarjo (mistä olet löytänyt?)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sateenvarjon sain anopilta tuliaisiksi ulkomailta! On kyllä kiva sateenvarjo :--)

      Poista
  2. Muhkeita ovat molemmat, ihania! <3 Sateenvarjo on kyllä hieno, kiinnitti myös mun huomion. :) Täällä peukut pystyssä raksujen sopivuudelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muhkeanuhkeat karvaturriset <3 Sateenvarjossa lukee myös black cat, sitä ei vaan kuvassa näy :D Raksut ei ainakaan vielä ole aiheuttanut vatsavaivoja..

      Poista
  3. Peukut on pystyssä. Kylläpä kilo näyttää paljolle kissassa .. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia taas kerran! <3 Mua huvitti varsinkin tuo tähtystystornikuva. Ihan kuin Ruffe olisi psykiatri, joka on valmis kuuntelemaan potilaan kaikkia murheita. :-D Tuli terapoitunut olo ihan vain Ruffen silmiin katsellessa. Nupulle tulee niistä tietty ihan eri fiilis, ja alkaa hanskat pyöriä vinhasti etutassuissa.
    Sun pitää kyllä jakaa mulle kissantukevoittamisniksejä, kun tuo meidän Juippi vain pysyy Pikkukissinä, vaikka mitä yrittäisin. Kyllä se syö, mutta vähän nirsoillen - eikä tykkää siitä naudanrasvajauheestakaan. Tänään ostin karitsaa ja totta tosiaan toivon, että se kelpaisi herra Nirppanenälle. Me pidetään peukkuja, että Ruffen uudet raksut olisivat masulle sopivia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jo on Jujulla herkut, kun se karitsaa saa syödä :D Mutta eikös noissa riistaeläimissä ole vähän vähemmän rasvaa? Paljonkos Juju syö grammoja päivässä? Hmm.. Olisi hyvä jos saisi sille vähän massaa luidenympärille. Ruffella tosiaan on nyt nuo raksut auttanut, kun ennen noita se painoi alle kuusi kiloa mutta raksuissa onkin niin paljon rasvaa etten ihmettele.. Jujulle jotain herkullisia jauhelihapullia ja rypsipossua <3 Mutta eipä sille mitään voi jos Juju syö pieniä annoksia eikä siksi liho :/ Pääasia että on virkeä vaikka vähän laihuliini <3 Ja mua nauratti myös tuo mitenkä Ruffe tuolta tornista katseli, siksi siitä olikin pakko saada kuva! :--D

      Poista
    2. Ei kelvannut Mushin karitsa, ei sitten ollenkaan. Siinä olisi ollut hurjan hyvä rasvaprossa (lammas on kuulemma hyvä lihotusliha), mutta kun ei, niin ei. Yksi nuuhkaisu riitti, eikä auttanut, vaikka pilkoin namejakin sekaan. En ole mitannut, paljonko Juju syö grammoissa, koska se aina jättää ruokaa - oli kupissa mitä tahansa lempparia. Se syö ilmeisesti vain sen verran kuin on pakko. Mun puolesta Juju saisi syödä raksujakin (ja välillä niitä annan, sillä ne kelpaisivat - ja sitten Nuppu inahtelee taustalla syyllistävästi), mutta tuntuu, että niistä menee sitten pötsi sekaisin. Ehkä voisi kokeilla jotain herkän masun raksuja?! Sä ku olet näitä tutkinut enemmän, niin onko jokin herkkisraksu, jossa olisi mahdollisimman hyvät ravintoarvot, kun en mitään höttöä haluaisi antaa...?

      Poista
    3. No voi hitsi, onpa mälsää. Mutta noi riistalihat on vähän semmosia ettei ne varmaan kelpaakkaan ensimmäisellä kerralla. Cocokaan ei niitä suostu syömään hmh.. :/ Juju on siis aika samanlainen kuin Ruffe eli jos kupissa ei ole jotain ultimaattista ihanaa herkkuöveriä niin kuppiin jää aina jotain.. Meillä saatiin joskus Rufuksen ripulioireet tällä kuntoon http://www.zooplus.fi/shop/kissat/taydennys/intoleranssi/kuivaruoka_sensitive/142088 ja mun mielestä noissa raksuissa oli tosi hyvät ravintoarvot myös. Noista näköjään loppunut tuo pienin pussukka, mutta Acanaa saa kyllä kaupoistakin. Tässä linkki jälleenmyyjiin > http://www.slnimport.fi/jalleenmyyjat. Me syötettäisiin hillssin tai royal canini gastro intestinal raksua jos niissä ei olisi kanaa, kun ne on mahalle super hyviä vaikka ravintoarvoiltaan vähän huonompia.. Mut Ruffen kanssa kun ei oikein enää voi päättää vaan pitää mennä sen mahan mukaan :/ Toivottavasti tuo acana sopisi jos meinaat sitä kokeilla!

      Poista
  5. Pidetään peukkuja ja tassuja Ruffen masun puolesta!<3

    VastaaPoista
  6. Toivotaan parasta Ruffen massun suhteen.
    On niillä melkoinen kokoero!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karva tekee kyllä kanssa ihmeitä, mutta onhan toi Cocon maha paljon pyöreämpi mitä Ruffella... Ja kiva et tekin ootte peukut pystyssä!

      Poista
  7. On ne melkoisen kokoisia!

    Toivottavasti Ruffen masu kestää uudet raksut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättikissat! Edelleenkin näyttää onneksi hyvältä, huh!

      Poista
  8. Löysin tänne blogiisi pari päivää sitten ja hurjasti lueskellut ja ihastellut kuvia kissoistasi :) Ihania! Meillekin muutti nyt lauantaina pikkupoika Starring-kissalasta ja on kyllä niin hurmannut meidät kaikki. Pitääkin lisätä blogisi lukulistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit, uudet lukijat on kivoja ja varsinkin ne joilla on ragdolli <3 Toivottavasti pentu sopeutuu hyvin uuteen kotiin, räsypentu on maailman ihanin asia <3 Teidän pentu on supersuloinen!!

      Poista
  9. Ihana tuo biitsikuva! Ja hei, teillä on sentään enemmän postauksia kuukaudessa kuin meillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha! Ehkä teidän pitää kiriä tohon 4postausta per kuukaus :') Oi niitä aikoja kun postauksia oli kuukaudessa ainakin yli viisi!

      Poista
  10. Pikkukisut! ♥ Toivottavasti uudet raksut on olleet sopivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuiset tosiaan <3 No ainakin tällä hetkellä vaikuttaa hyvältä!

      Poista
  11. Wau kuinka komeita poikia, jestas! Ihana kalliokuva: kiva kun kuljette noin nätisti hihnassa, niin sitä pääsee kotiovea edemmäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti kuljemme aina pitkälle rattaissa ja välillä sit ruffekin saa jalotella jonkun aikaa, ei vaan viitti hirmuisen kauan sitä reppanaa kävelyttää astmansa takia. Ruffea alkaa läähätyttämään hirmu nopeasti :( Onneksi on rattaat!!

      Poista
  12. Pikuruisia kisusia, todellakin ;)

    VastaaPoista