tiistai 1. maaliskuuta 2016

Insta-kuukausi helmikuu

Helmikuu tuli ja meni kuin hujauksessa ja oon aika ylpeä, että oon jo pari kuukautta muistanut laittaa kaikki kissoihin menevät eurot exceliin muistiin eikä kyllä hyvältä näytä... Ens vuonna sitten kauhistellaan montako miljoonaa kissoihin meni tänä vuonna. Muuten meillä meneekin tällä hetkellä hyvin. Ruffen uudet raksut sopii masulle ainakin toistaiseksi eikä mitään kamalaa ole sattunut sitten karkurireissun. Nyt vaan mietityttää, kun nuo Virbacin raksut loppuu, että käynkö ostamassa uuden pussin niitä vai syötänkö Hill'ssin raksut pois. Harmittaa kyllä, jos Hill'ssit ei sitten käykkään eikä niitä saa enää palautettua, mutta Hill's vaikuttaa muuten Virbacia paremmalta ainakin proteinin suhteen. Vaikeita valintoja, mutta katsotaan miten homma etenee!

Hyvin mahtuvat molemmat kyytiin. Toisessa kuvassa Coco makaa Ruffen takana piilossa. 
Meille tuli saksanmaalta eilen kissojen rattaat ja käytiin niitä tänään testailemassa hyvillä mielin. Cocoa ei pelottanut ollenkaan, vaikka yleensä sillä on aina kakkahousussa kaikissa uusissa tilanteissa. Ruffen läsnäolokin taisi kyllä vaikuttaa tähän, kun Coco yleensä ottaa Ruffesta turvaa. Pentunakin pojat kulki aina samassa kopassa, kun muuten Cocolle meinasi tulla isoveljeä ikävä. Kärryjen työntely on muuten aika rankkaa hommaa ja mulle tuli tänään ihan hiki, kun niitä tuola lumessa kärräilin puolisen tuntia. Saatiin myös hymyileviä katseita vastaan tulevilta lenkkeilijöiltä ja pari mukavaa kehuakin. Oli kyllä tosi kiva käydä poikien kanssa pihalla, vaikka mies ei suostukkaan mukaan.. Huomenna lähdenkin sitten reissuun ja tulen vasta ensi viikolla takaisin. Sen jälkeen blogiin ilmestyy koiria, mutta ei kerrota siitä vielä Ruffelle ja Cocolle etteivät ihan loukkaannu.

1. Coco tulee aina vessaan katselemaan mitä siellä oikein tehdään
2. Tassujen roikottelu on Cocon yksi lemppari puuha
3. Myöskään sängyn petaaminen ei suju ilman Cocon apua
4. Maisemien katselu on myös kivaa sisältä käsin
1. Ruffea alkoi kyllästyttämään lotr -maratooni
2. Nukkuma-aika
3. Rufus komeilee Nuppuselle
4. Rufus hyväksyi maman tuhluroinnit
Sohvalla makoilu on makoisaa puuhaa ♥
Loppuun vielä video Cocosta joka yllätti meidät palveliat taas ketteryydellään. Nuppu tee perässä sanoi Coco kun liiti esteen yli yhtä hyvin kuin Juju!



38 kommenttia :

  1. Ihanat rattaat teillä! Nyt voitte pyytää vaikka joka päivä ajelutusta kevätilmassa ;) Coco hyppää tooosi hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan huiput! Jää vaa nyt kärryilyt hetkeksi kun joutuu lähtemään landelle, mut sen jälkeen sit taas <3 Coco on kyllä aika hurja hyppijä :D

      Poista
  2. Onko noi ne Zooplussan rattaat? Näyttää tosi hyvältä ja niin isoilta, että Pena ja Punkku varmaan mahtuis yhessä kyytiin. Nykyiset on vähän nuljut niin ei taida kahta yhtäaikaa uskaltaa ulkoiluttaa niissä. Toisaalta sellasetkin kiinnostais, joista saa väliaisalla peräkärryn fillariin...
    Ihania kuvia, vasinkin tuo 'nukkuma-aika' pisti hymyilyttämään. Ja video, vau mikä loikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää on zooplussalta! Pena ja Punkku mahtuis näihin ihan varmasti kahdestaan kun meidänkin 5,6kg ja 7kg pojatkin mahtu :D Ei tullut edes ahdasta, kun molemmat tönöttivät istualteen vierekkäin koko matkan kun liikuttiin. Sit jos pysähdyin alkoi Coco makaamaan niin siks sitä ei tossa kuvassa edes näy, kun meni piiloon :( Kumpikin oli nokka kiinni verkossa ja silmät ihan pyöreenä katsomassa maisemia :D Haha semmonenkin ois kyllä niin mahtava, mut nyt me pysytellään rattaissa ;--) Nukku-Ruffe on aina niin söpö <3 Ja Cocon loikka näkemisen arvoinen!

      Poista
  3. Nyt kelpaa lykkiä vaunuja :D Ne on niin ihanan ällöttävät, mäkin ehkä tahtoisin mutta viel mietin. Äärettömän kätevät ne kyllä on, siitä ei pääse mihinkään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kelpaa! Mies meillä pyörittelee silmiä mulle kun tommoset ostin.. Mutta ihan sama MINÄ TYKKÄÄN :D On kyllä kätevät, mennä näitten kanssa ens vuonna taas perustarkastukseen tai muuten vaan lääkäriin tai kesän piknikeille <3

      Poista
  4. On hienot kärryt! Siinä tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun mamma saa kunnon treeniä ja pojat raitista ilmaa :)
    Tassujen roikotuskuvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reeniä kyllä tuli, pitää kesällä laittaa kunon lenkkivehkeet päälle ja juosten kärrätä kissoja :D Roikkujalat on ♥

      Poista
  5. Saiskohan noihin rattaisiin vaihdettua semmoset läskirenkaat, että olis kevyemmät työnnellä lumessa? Yleensä leveempi rengas ei oo niin raskas :P Mut nyt luulis jätkien pysyvän reissuilla tallessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne nyt kovin raskaat olleet mutta tämmöselle sohvaperunalle tulee hiki jo pienestä ;D Joo tuolta ei ihan hirveen helposti karata :D

      Poista
  6. Komeet kiesit!
    Hei mäkin oon yrittänyt kirjata kuluja, ja tosiaaan pahalle näyttää. Pitäisköhän vahingossa unohtaa koko juttu :) ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs varmaan.. Kärryt toi taas kivan alotus summan maaliskuun puolelle.. ;)

      Poista
  7. Meille tuli samat rattaat viime viikolla! On ne kyllä kätevät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kivaa, kaikille kärryt! Pitäs pitää joku kärrymiitti :D

      Poista
    2. Mä just kävin Sellossa ja siellä oli joku äitien lapsimiitti kahvilassa, hirveesti kärryjä ympärillä. Mitähän siellä sanottais, jos pidettäis kissalapsimiitti kärryjen kera.. Mä veikkaan, että saattais herättää pikkasen huomioo! :D

      Poista
    3. Haha! Saakohan kauppakeskuksiin edes ottaa kissoja kärryyn, ehkä? Ainakin välillä saattaa nähdä koiria, mutta en kyllä osaa sanoa onko se jotenkin kiellettyä :(

      Poista
  8. Eih, kohta kaikilla paitsi meillä on noi ihanan houkuttelevat rattaat. :p Kirjoitahan käyttökokemuksia, ku pääsette testailemaan noita useammin. Ja erityisesti huonoja puolia, jos niitä on. Ovat sen verran kalliit, ettei viitti laittaa ees vakavaan harkintaan, jos esim. turvallisuuspuolessa on isompia puutteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, eli teidänkin vaan täytys ostaa ;--) Joo täytyy kirjottaa kun pääsee oikeen kunnolla testailemaan. Kaveri muuttaa koiransa kanssa melkein naapuriin niin sit lähetään koko kööri niitten kanssa lenkkeilemään! :D

      Poista
    2. Ei, kyllä me ostetaan ihan tylsä tavallinen kantokoppa ennen sitä, koska sille on akuutimpi tarve. :D Mut jos joskus... Koiralenkit kuulostaa hauskoilta - ja varmasti näyttää kans! :p

      Poista
    3. Nojoo auton kanssa kopat on parempi vaihtis ;--) Ens viikolla pääsee taas testaamaan rattaita ystävän seurassa eli sillon vois ottaa vähän kuviakin ja tehä postausta!

      Poista
  9. Kivat rattaat! Kesällä varmasti kiva kärräillä menemään ympäri kyliä :) Mulla lopahti innostus ekselöintiin ekan ruuanhakureissun jälkeen, en oo niin järjestelmällinen että jaksaisin pitää kirjaa, köh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rattaat on huiput! Kesällä varmasti hyödynnäin näitä joka tilanteessa ja vien kisut kahvittelemaan terdelle :D Mä oon onneksi vielä jaksanut laittaa niitä ylös, katsotaan sit jaksaako kesällä jos ollaan menossa mökille..

      Poista
  10. Upee hyppy Coco! T. Nuutti, joka alkaa oppiin noutaan palloa. Ainakin sillon kun itelle sopii. :D hyvään alkuun on päästy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Nuutti, pallon noutaminen on tosi kivaa! Ja paperitollojen -Coco

      Poista
  11. Tuo Cocon leiskautus on klassikkoainesta! =) Kyllä nyt Nupulla on kirimistä. Ei sen pienillä töpötassuilla noin korkealle kyllä pääsisi, mutta jos edes pikku esteeseen saataisiin tuollainen vauhti ja into, niin siinä riittäisi ihmettelemistä pitkäksi aikaa.

    Mäkin toivon oikeaa superpostausta noista kärryistä, koska todellakin houkutus ostaa sellaiset meillekin kasvaa kasvamistaan. =)

    VastaaPoista
  12. Ei luoja mikä ilme Rufuksella tuolla rattaissa. :D Hieno hyppy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffea kiinnosti työmiehien touhut, siksi silmät ihan pyöreenä :D Coco kurisee kiitokset <3

      Poista
  13. Mä tahtoisin kans kissarattaat, mutta en oo kehannu hankkia. :D Kun autollisena en varsinaisesti tarvitse, mutta onhan noi hienot!

    VastaaPoista
  14. Olipa komea hyppy! Nuo rattaat olisi kyllä hauska ostos. Maukuukohan kissat noissa niin paljon kun kantokopassa, jos menis esim. bussiin tuollasten kanssa? Vois kyllä vähän herättää huomiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, mutta Coco ainakin miukuu aina kopassa muuten ja Ruffe kans, mutta noissa oltiin suu ihan supussa ja silmät pyöreenä. Bussissa saattaa se melu kyllä haitata, mutta ehkä silti mukavampaa kärryissä kun näkee paljon paremmin ympärille. :)

      Poista
  15. Upeita kuvia, pääsee hyvin viikonloppufiilikseen kun katselee noita makoilukuvia. :D Tulipa rattaat nopeasti ja kiva kun pääsitte jo testailemaankin! Näyttää olevan hyvin kokoa kun kaksi räsyä mahtuu sinne yhtä aikaa. :)

    Upea hyppy, mahtavaa Coco! ♥

    VastaaPoista
  16. Räsyt osaa kyllä viikonloppu fiiliksen välityksen ;D Noihin kyllä mahtuu, mutta en tiedä mahtuuko kaksi makoilemaan vierekkäin. Pojat ei kyllä matkan aikana maanneet ollenkaan vaan istuivat kiltisti vierekkäin :) Paitsi sit Coco just sillon kun otin tuon kuvan..

    Coco osasi yllätttää :D

    VastaaPoista
  17. Hienot kärryt. Ihminen haluaa mulle samanlaiset.

    VastaaPoista