lauantai 31. lokakuuta 2015

Ilmoitus

Pahoittelen blogihiljaisuudesta kommentoinnin ja kommentteihin vastaamisen suhteen. Tämä viikko on ollut todella kiireinen, koska ollaan töissä valmisteltu Purnauskis Carnevaali -juhlia jotka olivat tänään. Harmikseni tulin juuri tänään kipeäksi eli juhlat jäivät näkemättä. Nyt kärvistelen peiton alla kuumeessa, kurkku ja pää kipeänä. Lupaan kyllä lukea kaikkien postaukset, vaikka niitä onkin kertynyt jo aikamoinen määrä, mutta kommentointi taitaa jäädä tällä kertaa. Ensi viikolla yritän taas skarpata.


Rufuksen masun tilanteesta vielä sen verran ettei löysää olla nähty Serbanilla käynnin jälkeen eli hyvä meininki sen suhteen!

Tein bicolour räggäri -kurpitsan
 ♥ Hauskaa halloweenia kaikille teille tasapuolisesti ♥

30 kommenttia :

  1. Kipeenä :( Toivottavasti paranet pian! Upea kurpitsa!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Wautsi mikä kurpitsa, mainio idea =)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tosi hyvältä toi Ruffen massu, toivottavasti jatkuu samanlaisena.
    Pikaista paranemista, toivottavasti kuume hellittää pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti heti lörähti kun olin tämän kirjottanut, mutta onneksi se muuttui sit heti paremmaksi seuraavala käynnillä! huh. Ja kiitos paljon, kotona on onneksi kiva parannella itseään kun on kaksi karvaista mölleröä kaverina ♥

      Poista
  4. Voi kurjuutta kun sairastuit just tärkeeksi päiväksi :( Meilläkin jäi lopulta Carnevalit käymättä, oli Husbendin pääkipua ja laiskuutta ilmassa. Huippua toi Ruffen mahauutinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa ihan hirveesti, mutta joskus käy näin :( Hami ettette tekään päässeet Carnevaaleille no ehkä ensivuonna!

      Poista
  5. Pikaista paranemista sairastajalle, ja onnea Ruffen masun kunnosta!

    Ai tuo oli sun tekemä kurpitsa! Purnauskiksen omassa blogissa se taisi kanssa olla näytillä, ja ajattelin että kukahan noin hienon on osannut tehdä ja miten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme Rufuksen kanssa molemmat! Hih, siellä olikin siinä postauksessa osa kuvista mun ottamia ja minun kurpitsahan se! Netistä taisin ottaa vähän mallia ;)

      Poista
  6. Kurpitsa on huikea!
    Lähetän paranemissäteitä petiäsi kohti.

    VastaaPoista
  7. Hitsit, miten hieno kurpitsa! =))) Sun täytyisi tehdä sellainen DIY-postaus, miten tuollainen loihditaan. Parane tosiaan pikapikaa - ja Ruffen masujuttuihin kestopeukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan enää ikinä kaiverra kurpitsaa oli sen verran hirveetä. Käsi oli kipeä seuraavan yön ja siihen oli tullut myös muutama mustelma.. Lisäksi kynnen alusiin sattui ja tuon väkertämisessä meni hirveän kauan :D Never again.. Minäpäs yritän parantua ja Ruffen maha on kyllä nyt paras!

      Poista
  8. Voi ei, olipa huono tuuri! Ja ihan mahtavaa että Ruffen maha on pysynyt kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten tämä kipeys sattui just näin tärkeellä hetkellä, inhottava juttu! On kyllä huojentavaa tämä masu asia nyt!

      Poista
  9. Hyvä Ruffe ja Ruffen maha! :) Hieno kurpitsa.

    VastaaPoista
  10. Voi kurjuus, yleensä sitä just sattuu tommosia tärkeinä päivinä! :( Vissiin kroppa aavistaa sen jännityksen ja sitten pam, jokin vaiva tai epämukavuus tulee. :D Älä stressaa kommenteista, paranemisia! :) Ihan mahtavaa, että Ruffen masu on pysynyt hyvänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä ihan hirveä olo tuolloin lauantaina, töissä kärvistelin sen 4tuntia mutta sitten meinasin ihan pökrätä sinne niin oli pakko lähteä kotiin. Kotona olikin sitten ihana nukkua ja juoda teetä peiton alla. Vähän kyllä harmitta kun oli ilta suunnitelmiakin, mutta joku toinen kerta sitten. Saisi nyt tuo massu pysyä kunnossa pitkään!

      Poista
  11. Toivottavasti olo on jo kohentunut! Pois pöpöt, hus hus. Huikean hieno kurpitsa!

    VastaaPoista
  12. Voi harmi, koita parantua! Tosi hieno tuo kurpitsa :)

    VastaaPoista
  13. Voi harmi!
    Ja vitsit miten hieno kurpitsa!

    VastaaPoista
  14. PIkaista paranemista ja toi kurpitsa on ihan käsittämättömän upea !

    VastaaPoista
  15. Toipumista, lepoa ja lämpöä! Todella upea tuo kurpitsalyhty, kaunis!
    - Emäntä -

    Paranemishyrräyksiä meiltä! Hyrrr, hyrrr. hyrrrrr....
    - Pipsu, Miiru ja Teye -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyrrhyrr teille kaikille takaisin ♥ Ja emo kiittää kehuista! Onneksi emo on jo terve!
      -Pojat

      Poista