lauantai 29. elokuuta 2015

Kaunein kissakuva -haaste

Viiruvarpaissa oli hiljattain tämmöinen kiva haaste, jossa tutkitaan kaikki koneen kuvakansiot läpi ja etsitään niistä kauneimpia kuvia kissoista. Voih, kun noita olisi niin paljon eikä vaan yhtä tahtoisi laittaa eli laitetaan kaksi kumpaakin, heh!


Valitsin Cocosta nämä kuvat, koska tykkään ihan hirveästi ensimmäisen kuvan edessä olevasta keisarinkruunusta ja Cocon höpsähtäneestä ilmeestä. Ulkona muutenkin kuvat ovat niin ihania ja tuo kesäinen fiilis ja sammalet tassun alla.

Toinen kuva Cocosta on ehkä ensimmäiseen verrattuna hieman pliisu, mutta tykkään siitä silti. Ainut häritsevä asia on ettei häntää näy kokonaan, hymph. Päätin kuitenkin valita tuon, koska Coco on siinä niin söpö pyöreine silmineen.


Sininen taivas, Rufuksen silmät ja kivi hipoo täydellisyyttä. Tämä kuva on ehkä hienoin koskaan ottamani kuva ja sen kyllä huomaa miksi. Rufus se osaa olla niin kuninkaallinen leijona jylhäkalliolla, pitäs tehdä siitä oma disneyleffa!

Rufuksen toisessa kuvassa tykkään hirveästi fiiliksestä. Kukapa ei olisi onnellinen kesämökillä luonnon helmassa. Ihana Ruffetus ♥

Näistä mä tykkään, tykkäsittekös te? Olisi noita kuvia vielä mielinmäärin, mutta kun ei viitsi jokaista tänne toista kertaa lykätä. Huomasitteko muuten jo uuden bannerin? Siitäkin saa sanoa mielipiteen!

36 kommenttia :

  1. Hei! Mä huomasin bannerin heti ja ehdein jo ajatella että tosi cool!!! (ennen kuin huomasin kysymyksesikään). Ja on tosi onnistuneet kissakuvat, todella silmät kuin taivas ja tunnelmatkin kohdillaan ;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että banneri oli cool! Ja kiva myös kun tykkäät kuvista. Kiitos ♥

      Poista
  2. Ihania kuvia kaikki! Erityismaininta ekalle ja kolmannelle. Miten onkin kissan simät ja taivas noin saman väriset! Viimeisessä taas on erityisen mukava tunnelma.

    Kyllähän niitä kissakuvia tahtoo kertyä. Harmi että mulla ainakaan enin osa ei ole kunnollisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät lempparit valitsit! Mä vieläkin vähän ihmettelen miten onnistuin tossa kalliokuvassa mutta ihana että oli just tolla matkalla kamera mukana.

      Kertyy ja paaaljon, mun ulkonenkovalevy on kohta pelkästään niitä täynnä. :D Ja ainakim blogissasi on mahtavia kisukuvia ♥

      Poista
  3. Upeita kuvia olet saanut. Ja todella upeita kissoja sinulla
    http://vauhdillavastatuuleen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuvat ja tykkään uudesta bannerista, näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi hermot mennä bannerin väsäyksessä mutta ihanaa että kerrankin jaksoin panostaa edes vähän :D Kiitos!

      Poista
  5. Tuo kolmas on aivan mahtava!! Jotenkin siinä on sellainen pohjoismainen hyytävyys -tunnelma. Ihan kuin Rufus kertoisi, että tätä viileyttä vastaan olen kasvattanut näin mahtavan turkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo kuva pääsi myös räsylehteen, multa tultiin oikein kysymään saako sen laittaa :D Samaa fiilistä ei tosin ihan tullut ku se oli mustavalkoisena mutta hyvältä näytti! Ihanaa että tykkäsit kiitos ♥

      Poista
  6. Banneri on hieno ja oon niin ilonen, että uudessakin on taustana tuo missä Cocolla on tuo hömelö ilme! <3 Ihania myös parhaiksi valitut kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi voinut tehdä sitä blogistanialle että olisin jättänyt hömelökuvan pois, se kun sai niin paljon naurahduksia kaikilta. :D Oli kyllä vaaikea valinta kaikki kuvat kun on niiin kivoja :( Kiitos ♥

      Poista
  7. Kaikki kuvat on ihania, mutta jotenkin tuon viimeisen tunnelma on niin ehdottoman rentoutunut.
    Banneri on hieno, siinäkin veikeät ilmeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on vähän semmonen rentoutunut pikku budha, pitäisikö vaihtaa Ruffen nimi? Budha-Rufu :D Kiitos paljon kiva kun tykkäät!

      Poista
  8. No KYLLÄ tykätään! Huoh, ihania elukaisia, ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs mahtavaa että tykkäät! On noi kisut vaan niiin kuvattavia otuksia ♥

      Poista
  9. Mä tykkään ekasta ja vikasta kuvasta, koska niiden värimaailmat ja sommittelut on eniten mun mieleen. Niissä on myös kivaa tunnelmaa ja vikan kuvan ilme on hauska! :D Banneri on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkokuvat on kyllä ihania varsinkin mökillä, ei oikeen tuolla meidän pihapiirissä saa mitään yhtä hyvää kun pelkkää työmaata kaikkialla :( Kiva että tykkäät bannerista vaikka sulla ne onkin aina satakertaa hienompia :D

      Poista
  10. Tuossa viimeisessä kuvassa on kyllä tosi ihana fiilis!

    VastaaPoista
  11. Kannatan Disney-leffan tekoa Ruffesta ja Cocosta! :) Ihania nuo kaikki kuvat, ja olisin mielelläni nähnyt enemmänkin, joten kuvaa vain yhtä ahkerasti jatkossakin. Banneri on ihan huippu - Ruffestakin on löytynyt tosi koominen ilme! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee olisipa kiva jos osaisi tehdä animaatioita :---) Olisi tehnyt mieli laittaa vaikka kuuuuinka monta mutta päätin että kaksi kummastakin on ihan hyvä. Käyn varmaan ostamassa uuden salaman mun kameraan tässä joku päivä ja sit lisään tänne ihania kuvia ♥ Ihana että banneri kelpaa ja tuo ruohonsyöntikuutti on niiin suloinen!!

      Poista
  12. Voi vitsi, miten hieno toi Ruffen eka kuva! Ihan sikahieno! Cocostakin on ihania kuvia, eihän noista nyt oikein muuta voi saadakkaan...! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista, oli kyllä vaikea valita mökkikuvista kaksi parasta kun ne kaikki on niin kivoja!

      Poista
  13. Aivan mahtavia kuvia kaikki! Ja banneri on hiiiiiiiieeno!

    VastaaPoista
  14. Oi, todella söpöjä kisuja kaikissa kuvissa! :) sydän sulaa<3

    VastaaPoista
  15. Tosi kauniit kuvat olit valinnut <3 ja banneria oon ihastellu jo aiemmin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olisi noita kuvia ollut vaaaltava määrä mutta ei kaikkia viitsinyt laittaa :'D Banneria saa ihastella ♥

      Poista
  16. Todella kauniita kuvia! Mekin tultiin lukijoiksi. :)

    VastaaPoista
  17. Tosi kauniita kuvia! ♥ Tykkään eritoten ekasta, siinä on tarkennus tosi hyvin onnistunut ja värimaailma kaunis. :) Taivaskuvan sinisyys lumoaa ja nautiskelevasta Ruffesta ei vaan pääse yli, niin ihanaa katseltavaa ♥ Kiipeilypuun Coco on tuuhea pöwwö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen kuva on kyllä hiiieno, siksi sen valitsinkin ;--) Coco saisi kasvattaa taas samanlaisen kaulurin mikä kiipeilypuukuvassa nyt kun sillä on kesäbiksut :-D On sen kauluri kyllä jo vähän kasvanut, onneksi! Ja Ruffe vaan toivois et pääsis taas möksälle, mutta turhaan :(

      Poista
  18. Hienoja, hassuja ja ilmeikkäitä kuvia =) Pakko olla samanmielinen silti, että on erityisen huippuhieno kuva tuo "siniset silmät, sininen taivas ja kivi" !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥ Sinisimmut ja taivas ovat kyllä niiiiin upeat munkin mielestä!

      Poista