keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Mökkeily on ihan parasta

Nyyh ollaan taas kotosalla ja jokaisella meistä on hirmuinen mökki-ikävä. Cocokin sen näytti raapimalla eteisen ovella huutaen, että takas ois päästävä. Toivottavasti päästäisiin pian uudestaan.

Mökillä me nautittiin ulkoilusta, vaikka välillä olikin vähän huonompi ilma. Onneksi se ei menoa haitannut. Ruffe ja Coco viihtyivät pihalla myös pienessä vesi sateessa, mutta sitten jos alkoi sataa oikein kaatamalla oli pakko juosta takaisin katoksen alle. Mökillä tuli myös yhdessä vaiheessa rakeita ja jytinääkin kuului hiukan. Ei me ihan koko aikaa kuitenkaan ulkoiltu, koska sohvaperunointikin on ihan mukavaa puuhaa. Pysyteltiin sisällä jos ja kun sää meni tosi huonoksi.

Ulkona Rufus oli kiinni 15metrisessä jälkiliinassa ja Coco 5metrin flexissä. Aina kun oltiin pihalla sai Coco olla vapaasti ulkona, koska sen kävely oli semmoista metri minuutissa eikä Coco iki maailmassa olisi uskaltanu spurtata suureen tuntemattomaan. Cocoa ei onneksi pelottanut enään niin paljoa kuin viime vuonna, vaikka aluksi poika pitikin pakottaa ulos. Cocoa kiinnosti eniten järven lotina ja sitä tuli ihmeteltyä monta monta kertaa päivässä. Cocon lempparipuuhaa oli kyllä mielestäni sisällä sohvalla makoilu, yllättävää..

Rufus taas vanhana konkarina olisi halunnut pois hihnasta ja yhdessä vaiheessa se pääsikin livahtamaan sisään mentäessä vapaaksi. Kyllä muuten riemu raikasi, kun sai spurttailla ilman tyhmää hihnaa paikasta toiseen emo perässä. Häntä pystyssä Rufus loikki kuin kani ja teki äkkikäännöksiä. Rufus on hyvin fiksu katti ja pysyi kiltisti mökin pihassa, vaikka olisi voinut lähteä mökkitielle uusille huudeille. Harmi ettei tämäkään ilo kestänyt loputtomiin vaan emo sai jossain vaiheessa pojan kiinni ja vei sisälle.

Nyt täällä kotona pojat on ihan väsyneitä ja nukkuvat. Huomenna mulla jatkuu reissaaminen ja menen Espooseen. Juhannukseksi matkustan sieltä sitten Ouluun. Toivotaan, että mun poitsut pärjäävät taas ilman minua. Meillä ei muuten ollut iltapalaksi raakaruokaa kisuille joten syötettiin vatsaystävällisiä raksuja.. Kumpa masut nyt pysyvät kunnossa eivätkä mene löysälle, sormet ja varpaat ristiin!

Rufuksesta huomaa, että nyt on elämä täydellistä
''Minne se isi oikein meni?''
''Luuleeko se oikeesti muka saavansa kalan...''
Aluksi Cocon meno oli tämmöistä varovaista ja hillittyä :D
Rannalla ihmeteltiin järveä
Niiin ihana kuva Cocosta ♥
Trampoliini kunkku
Ranta-Jellona
Kokeiltiin pysyykö kumpikaan puussa, Ruffe pysyi Coco ei..
Kyllä siellä aurinkokin paistoi!
''HEI LOPETA SE KUVAUS JO!''
''Täällä saa olla vessassakaan rauhassa...''
Saunan tuoksut tuli savupiipusta
No mutta kukas tämä on?
''SIELLÄ ON KOIRA''
''NO NIIN MUUTEN ON''
Tuo koiruliini on mökkinaapurimme koira Nero. Nero on sekarotuinen ja siinä on alaskanmalamuuttia siksi se on niiiin iso. Nero on aivan uskomattoman kiltti ja ihana papparainen, ikää tällä on jo 11-vuotta. Rufusta ja Cocoa kiinnosti Nero ihan hirveästi, mutta Nero viis veisasi. Coco oli hyvä, kun se hiipi lähemmäksi katselemaan isoa ihmetystä, mutta heti jos Nero liikkui livisti Coco tiehensä. Rufus taas oli aika lähellä katselemassa koiran puuhia kuten yleensä. Harmitti lähteä tämänkin takia mökiltä juuri samana päivänä, kun tämä ihanuus saapui naapuriin.

Muistakaa käydä äänestämässä meitä KLIK!

32 kommenttia :

  1. Ihaniaihaniaihania kuvia! Ja uusi banneri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hirmuisen vaikeeta valita parhaimmat kuvat :D Kiitos!! ♥

      Poista
  2. Kiva banneri! Ja ihania mökkikuvia teistä kamut! Mitä ilmeitä, asentoja, ajatuksia.. Ihanaa auringonottoa! Saiko se kalastaja muka tuosta kalan? - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mökillä kaikki oli niin ihanaa ja ihmeellistä, kummasteltiin asioita. Ja ei se kyllä saanut, emo sai kun menivät veneellä tonne veteen niin pari pientä muttei kuulemma kelvannut ruuaksi, pyh sanon minä!
      -Rufus

      Poista
  3. Hienoja kuvia ja hyvä, että oli mukavaa :) Harmi, ettette ehtineet tutustua koiraan paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kivaa, harmi ettei voitu jäädä sinne :( Koirulista olisi voinut tulla Ruffen paras kamu heti Cocon jälkeen!

      Poista
  4. Vähänkö kivoja mökkikuvia! Miks sä et oo Coco lähteny seikkailee ku et oo ollu ees kiinni hihnassa! Mä olisin ainaki lähteny salamana! Teijän uus banneri on kans tosi hauska. Terkkuja teijän emolle <3

    -Lenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vähän pelotti siellä, siellä oli niin paljon kaikkia outoja ääniä ja piti ihmetellä. Kyllä mä laajensin mun reviiriä mut aika hitaasti. Sit ku menin liian kauas äiti kanto mut takas pihalle, kerran uskalsin vähän juostakkin. Oisit Lenni voinu Ruffen kanssa ottaa kilpajuoksut! Terkut takasin, huomenna näätte ♥
      -Coco

      Poista
  5. Ohhoh, onpas tyrmistyneet ilmeet koiran vuoksi! Mutta kivan oloinen mökkireissu. Toivottavasti tosiaan masut pysyy kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koira oli niin jännä!! :D Mahat ovat pysyneet kunnossa (JES!!) eli nyt ei taida enää olla raksuvaaraa, ehkä..

      Poista
  6. Aivan mahtavat kuvat! ♥ Näkee hyvin ilmeistä kuka on se konkari ja nauttii ulkoilusta enemmän. :DD Ruffe varmasti nautti hetkellisestä vapaudestaan! Mie en uskalla edes ajatella mitä Haiku tekisi, jos pääsisi vahingossa vapaaksi. :D

    Ja teidän uusi banneri, mitä ihmettä Coco?! :DDDD REPS ♥ Voin kuvitella kuvaustilanteen: "Noni kattokaa kameraan ja ottakaa hieno ilme" ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Coco tosiaan näyttäää ihan siltä, että se on tuotu suureen ja jännittävään paikkaan. Rufus taas osaa nauttia paikasta eikä turhia hermoile. Viime kesänä Ruffe pääsi useampaan otteeseen karkuun, mutta onneksi sen saa aina kiinni. Leikilläänhän se spurttailee eikä tuolla onneksi ole niin suurta vaaraa jäädä esim auton alle. Haiku voisi ottaa ruffen kanssa spurttikilpailuja!

      Nauroin itsekkin tolle kuvalle niin paljon, niitä kuvia oli vielä sarjassa silleen että ekä Cocon pää on alempana ja sit se nousee vaan ylemmäs ja ylemmäs :DD Kulissien takaa voin kertoa, että ulkona lenti tirppa ;---)

      Poista
  7. Voi, mikä luontoseikkailu teillä onkaan ollut! Piti edetä tosi hitaasti, että ehti katsoa kaikki hienot kuvat. Cocon ilmeet ovat kyllä vertaansa vailla! :-D Huvittava isosilmäinen pallero!♥ Rufus taas on tosi cool rantaleijona. Nuppu on täällä ihan täpinöissään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon selaillut kuvia muutamaan otteeseen.. Kaipaan jo takaisin :( Kuvista huomaa kyllä aina niin hyvin meidän poikien luonne erot näin ulkosalla. :D Rufus tahtoisi Nupun mukaan ♥

      Poista
  8. Aivan ihanat kuvat, ja kiva tarina.

    VastaaPoista
  9. Näyttää olleen mahtavaa mökillä. Ihanan kesäiset kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa siellä olikin ♥ Kaikki kisukamut mukaan meiän mökille :3 Kiitos ♥

      Poista
  10. No enpä ihmettele kaipuuta takaisin. Ihanalle näyttää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaipuu on kova, onneksi huomenna pääsee ouluun harmi ettei siellä vaan ole kisukamuja :( Ihanaa mökillä myös olikin, kuvat ei valehtele ;---) ♥

      Poista
  11. Muuten vois olla ihkuu, mutta en tod tiedä tuosta koirasta... Iso ja pelottava! Huu!

    VastaaPoista
  12. Ihania mökkeily kuvia! Kiva, jos kisut tulee toimeen koirienkin kanssa, toivottavasti saatte tehdä enemmän tuttavuutta seuraavallamökkireissulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito!! Ruffe kyllä tulee, mutta Cocoa pelottaa liikaa :D Katsotaan nyt päästäänkö sinne uudestaan vai ei :(

      Poista
  13. Tuo eka kuva on kyllä sellainen, jonka voisi laittaa johonkin kesäkuvakisaan! Nautinnollista juhannusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rufus osaa kyllä ulkona nautinnolliset ilmeet ♥ Kiitos!!

      Poista
  14. Ihan loistavia kuvia, noi kaksi on kyllä niin söpööniä ihanuuksia ♥♥♥♥ Ja Coco varmaan maailman ilmeikkäin katti ikinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos paljon ♥ Sillä on kyllä monia ilmeitä ;D Ihana kuvattava kun ei oo joka kuvassa sama ilme!

      Poista
  15. Ihania kuvia, noi teidän poikien ilmeet *reps* :D

    VastaaPoista
  16. "Siellä on koira"-ilme! :D
    Nämä on kyllä ilmeikkäitä tyyppejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, tuo olisi ollut kyllä näkemisen arvoinen tilanne ainakin kun Coco näki koiran :D Poika oli niin utelias, mutta heti jos koira liikahti piti kipittää äkkiä takaisin piiloon!

      Poista