maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kaksiyksi

Meidän äitillä on tänään semmonen syntymispäivä vai mikä se oikeen on, mutta kuitenkin se täytti nyt saman verran mitä me ollaan Ruffen kanssa. Tajuutteko? Eli niinku Ruffe on nyt kaksi ja mä oon yksi eli äiti on kaksiyksi, kai? No jotenkin silleen se kuitenkin meni. Aamulla se häippäs ennen isin töihin-juttuun menoa pihalle makaamaan. En oikeen ymmärtänyt miksi, mutta siellä se makasi ainakin kolme tuntia. Takaisin tullessa se näytti vähän grillimakkaralle ja oli kuulemma tyytyväinen. Ihan outoja noi ihmisten jutut sanonpa vaan..

''Sanoiko joku grillimakkara? Missä?''
Äiti on tänään touhunnut myös keittiössä tehden jotain hyvää mikä tuoksuu aivan juustolle ja näyttää sarvelle tai ainakin pitäisi näyttää sarvelle, mutta en nyt tiiä. Meiän äiti on kova tyttö leipomaan vähän niinkuin mäkin, mut äiti leipoo keittiössä ja ihan eritavalla mitä mä. Mä leivon karvapullaa äiti taas yrittää karvatonta, mutta karvoja niihin kuitenkin aina jossain kohtaa ilmestyy. Sain äsken maistaa sitä juustojuttua oli muuten aika hyvää nam!

''Äiti pliiis anna ees vähän''
Ruffe ei taas saa maistaa tota juustojuttua, koska sillä on maha mennyt huonoksi. Ai miksikö, no siksi kun noi ihmiset yritti pienentää sen lääkeannosta. Tajusivat sitten, että oli huono idea, mutta ehkä se tuosta kohta paranee mahalääkkeiden avulla. Onneks mulla ei oo tommosia vaivoja ja saan syyä noita äitin herkkuja, mutten paljoo vähän vaan. Tänään äitin pitäs hakea kaupasta vähän lisää herkkuja, jotain semmosta jäätälökakkujuttua. Saankohan mäkin maistaa sitä?

Äitin mielestä oon tosi kuvattava ja söpö
Äiti yritti tänään kuvata meitä, mutta ei oikein oltu kuvaus tuulella eikä mua leikittänytkään yhtään. En suostu leikkimään ikinä ellei isi oo kotona, koska leikit on ihan tyhmiä ilman isiä. Tänäänkin isi tulee vasta joskus tosi myöhään illalla milloin pitäis jo nukkua, mut sit mua alkaa kauheesti leikittää ja rallittaa. Äiti ja isi ei oikein tajuu miks leikin vasta sitten, mutta kun mä vaan oon niin ilonen siitä, että isi tulee kotiin. Kyllä mä sit ihan vähän innostuin, kun äiti haki pitkästä aikaa mulle pompulan. Pompulat on mun heikkous ja paperitollot, ne nyt on ihan parhaita leluja!

Kun taas joskus mun ilmeet on vähän tämmösiä
Namnam ihana pompula
Kyllä mä vielä sut katkasen!!
Mikä se oli?
Ruffe sielä vaan jotain metelöi, mutta hyvää alkanutta viikkoa teille!
Nyt me jatketaan äitin kanssa hengailua, koska on äitikin välillä ihan kiva.

♥:llä Coco

30 kommenttia :

  1. Ihanaa synttäripäivää äipälle! Jo juhlavalmistelut kuulostavat herkullisilta, namnam, hyviä juhlia. 21 on suloinen ikä!
    Coco, miten hellyttävä voitkin olla tuon pompulan kanssa, puspus <3
    Terkut meiltä kaikilta!
    - Pipsu, Miiru ja emäntä -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, synttärit oli kivat ja niitä enemmän juhlittiin miehen kanssa tänään! :---) Tässä pitäisi jo varmaan kohta kasvaa aikuiseksi, mutta miksi ne disneyleffat on niin kivoja?
      Coco osaa kyllä ilmeet kun sille päälle sattuu, hän kiittää <3 Terkut takaisin!!

      Poista
  2. Mukavaa synttäripäivää teidän äiskälle, onneks te ootte siellä aina valmiina pitämään sille seuraa, vaikka teidän isi huiteliskin siellä töi-jutuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissaseura oli kivaa, mutta ihanaa oli sekin kun mies tuli töistä ja pääsi syömään karkkia kainaloon <3

      Poista
  3. Huh, kun olette nuoria kaikki! :-D Paljon onnea, ja oikein ihanaa synttäri-iltaa! Kuulostaa siltä, että päivä on ollut mukava, kun aurinkokin paistoi! Mulle tuli kamala nälkä, kun puhuit makkaroista ja juustosarvista! Jälkkäriksi kelpaisi se jätskikakku!

    Onpa Cocolla masentunut ilme tuossa ekassa pompulakuvassa! :-D Ei oo hyvä tuokaan lelu, kun ei oo iskä kotona! :-D Meilläkin Juju meni ihan villiksi eilen, kun isi tuli Turusta. Nuppu ei jostain syystä viitsinyt edes laskeutua orreltaan. Kurkkasi vain, että ”moro” ja jatkoi sitten kauneusuniaan. Niitä sietääkin jatkaa, sillä ylihuomenna on Nupun vuoro juhlia synttäreitään! :) Ohjelmaa on jo suunniteltu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olemmen hirmuisen pikkusia, mutta ehkä me vielä tästä kasvetaan isoksi! Päivä oli kiva ja ilta vielä kivempi, kun sai katsoa ostamaani disney elokuvaa ja syödä karkkia kainalossa ♥ Täältä olisi saanut herkkuja!

      Mäkin selkeesti tarvitsen tyttökissan joka on mamman kulta aina ja ikuisesti, tehtäisiin sen kanssa sit tyttöjen juttuja ;D Mulla ja Nupulla ois voinu olla yhteis synttärit!!

      Poista
  4. Hyvää syntymäpäivää ihmiselle ja pikaita paranemista Rufukselle!

    Ja voi millaisia ilmeitä :-D

    PS. meilläkin on tehty tuollaisia juustojuttuja. Ei saatu maistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ripuli ei ollut ainakaan vielä eilen hellittänyt, mutta toivotaan :( Jossei tänäänkään täytyy kortisonia isontaa taas.. -emäntä

      Kannattaa kerjätä kovasti juustojuttuja oli namia -coco

      Poista
  5. Paljon onnea! :) Hyvä, että on herkuteltu, jäätelökakku ainakin maistuu tällä ilmalla! Hassu ilme Cocolla ekassa pompulakuvassa. Jännä, että vain iskän kanssa leikit kelpaa, meillä on välillä samaa huiskalelun kanssa ollut. Miun heiluttamana ei kiinnosta, mutta mies saa kissan ryntäilemään ihan heikkopäisenä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!
      Jäätälökakku oli namia nams, harmi että loppui niin nopsaa :D Coco oli vähän hupsu ja se on tommonen isin poika ettei mamit kelpaa ollenkaan leikkeihin... Kovasti yritän sille aina sanoa että ilman minua ei poika olisi meidän kotona, isi ei kissoja edes niin paljoa halunnut mutta minäää halusin :(( Eivät arvosta hymph, onne kissat hassuja :D

      Poista
  6. Hyvää syndeä myös täältä kautta, myös meidän puikulapäiltä.

    VastaaPoista
  7. Emäntä kuulema jo onnitteli Facessa, mutta me ei olla onniteltu teitä 2+1 eli onnea 2+1! Jäätelökakusta kuuluu teillekin ehdottomasti lipaisut! - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa et tekin onnittelitte Pepsi ja Max <3 Ei saaneet kissat kakkua, tyhmä mami :(

      Poista
  8. Hyvää syntymäpäivää kaksykköselle :) Ja tosi kivannäköiset pompulaleikit, huippukuvat!

    VastaaPoista
  9. Myöhäiset onnittelut, synttäreillä pitää aina olla hyvää ruokaa ja herkuu !

    Ja tiedän ilmeet kaverit, teidän ilmeet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhäset onnittelut on ihan ok, mekin juhlittiin vasta tänään eli ei haittaa ;D Kiitos ♥ Ilmeikkäät kissat on parhaita hih!

      Poista
  10. Paljon onnea! Voi vitsi, miten suloinen kaveri Coco on, ihan ylisöpö! <3

    VastaaPoista
  11. Sun äippä on niin iso, että silläkään ei oo enää kuukausisynttäreitä. Kaks ja yks, onnee vaan. Hianoja potoja susta. Hyviä herkkuja oot saanut kans, se hyvä puoli noissa synttäripäivissä on. Vaikkei olis omatkaan syndet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synttärit on parhaita, en ees tiennyt et sillon saa namia, toivottavasti niitä synttäreitä ois enempi niin sais enemmän namia!! -Coco

      Poista
  12. Vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan: HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ!

    VastaaPoista
  13. Paljon onnea! Sinulla on näemmä synttärit samoihin aikoihin kuin miehelläni, joka tuossa eilen tiistaina täytti vuosia. Tuli tähän samaan ikään kuin mitä itse täytin jo toukokuussa. Siis.. *kuiskaa hiljaa*..33v. Kamalaa, sanoinko sen ääneen! Kyllä se oli vasta ihan eilen kun olin 21-vuotias..?! :)

    Tykkään kovasti tästä kirjoitustyylistäsi, hauskaa ja hyväntuulista.
    Tällaisesta minä pidän ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Paljon onnea miehellesikin! Haha, taisit paljastaa vaikka eihän naisten tarvitse ;---) Aika kyllä kuluu nopeasti, itsekkin olin vasta vähän aika sitten menossa yläasteelle :D Nyt pitäisi mukamas aikuistua ja pah!

      Ihanat kehut, pisti hymyilyttämään, kiitos ♥ Ja ihanaa että tykkäät, se on kiva kuulla!!

      Poista
  14. Oijoi mitä herkkuja ollut siellä!! ♥ Kovasti paranemisia Ruffelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia herkkuja on syöty nyt kyllä taas aivan liikaa, olisi taas aika alkaa syömään vähän terveellisemmin :'D Onneksi nyt tilanne on parempi!!

      Poista