maanantai 4. toukokuuta 2015

Vetiset tassut

Kuten otsikosta voikin jo arvata, tänään päivän suunnitelmissa oli kissojen peseminen. Yleensä pestään kisut avokin kanssa yhdessä, mutta tällä kertaa halusin suihkutuksista myös kuvia, joten minä jouduin pääsin kissojen kanssa pesulle. Pesut sujui aika hyvin eli säästyttiin sota-arvilta, mutta muuten kisut oli kyllä koko ajan karkaamassa joko valokuvaajan syliin tai hiekkalaatikkoon. Loppuvaiheessa koko vessa oli aivan märkä mattoja myöten, myös mun vaatteet jouti vaihtoon. Nyt meillä on onneksi kaksi putipuhdasta kisumirriä, jotka eivät enää haise hiekkalaatikolle vaan tuoksuu kukkasille. Coco vaikuttaa vielä vähän loukkaantuneelta meille, mutta onneksi Rufus ei ollut pitkävihainen.

Ensin pestiin Ruffe 

''Luuletkos peseväs mut, eiii onnistu ei sitten alkuunkaan''
''No voi perhana..''
Ruffe oli niin luttana ♥
Ruffe painoi eilisen puntarin mukaan 5,4kg (edellinen paino 4,8kg) eli lihomista havaittavissa!!

Ja sitten oli Cocon vuoro

''Isi onko sun ihan pakko kuvata, tää on niiin noloa''
''Sit kun mä pääsen tästä mä niin kostan tän jotenkin, ihan varmasti kostan!!''
''En tykkää''

35 kommenttia :

  1. Voi mitä ilmeitä! Ei me kyllä naureta, kun toisilla on tukalaa, mutta on mainioita ilmeitä yhtä kaikki!

    Ihmettelen myös kerta toisensa jälkeen kuinka pitkäkarvaiset kissat suostuu tuohon noin. Meillä ei selvittäisi pesuhommista haavoitta, ei mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeet oli kyllä näkemisen arvoiset, siksi halusin kerrankin ottaa kameran vessaan pesun ajaksi :D Meillä pesut onneksi sujuu hyvin, pennusta asti, kun niitä ollaan totuteltu. Aluksi tuli kyllä aina paljon sota-arpia..

      Poista
  2. Meidän pesu menee suurin piirtein samalla kaavalla. :D
    On ylisöpöjä kuvia <3 Varsinkin toi Ruffen luttana kuva :') Ja hyviä uutisia että paino on noussut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kissatkin ovat suhkoht tottuneita pesuhommiin, muuten jättäisin varmaan pesemättä.. Ruffe oli kyllä söötti, näytti ihan sille että ''pelastakaa joku minut nyt heti :(('' :D Ruffella on kyllä tajuton nälkä, että ihme olisi jos paino ei olisi noussut ;---)

      Poista
  3. No ei! Ei ei! Emäntä uhkasi mullekin tänään että kun mun turkki on vähän huonossa kunnossa, että joudun pian suihkuun, mutta ei! En mä tahdo! Onks vinkkiä, miten kannattaa toimia uhkan lähestyessä? - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piiloudu niin hyvin et ihminen ei nää sua, hiivi salaa sen ollessa muualla syömään ja laatikolle! :D-Justus & Mimmu

      Poista
    2. Kuten tuossa jo mainittiin, teiän pitää pysyä piilossa ja ainakun emäntä yrittää paijata tai nostaa lähtekää äkkiä karkuun!! Sitten säästytte pesuilta älkääkä menkö herkkuansoihin!!
      -Ruffe ja Coco

      Poista
  4. Hienoa, että Ruffen paino on noussut :) On kyllä mitä mainioin kuvasarja, noi ilmeet on niin paljonkertovia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeet kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;D Mekin iloitaan painon noususta!!

      Poista
  5. Hyyyyiii suihku on niin kamalaa! Mut ootte te aika huvittavan näkösiä.. hihihihiii! Ja hyvä kun oot Ruffe lihonut! :)

    -Jupiter

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä Jupi kuule naura, ettei vaan pilkka osu omaan nilkkaan ja kohta säkin oot pesulla.. Ehkä mä meen kohta Cocon ohi painossa!!
      -Ruffe

      Poista
  6. Ruffen luttanakuva on niin ihana, etten kestä! <3 Ja Cocokin on niin silmät pyöreinä, että tekisi mieli pelastaa mokoman vesiputouksen alta. Kelpaa niitä kukkaiskisuja nyt nuuhkutella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä niin suloinen, pysyi tuossa asennossa tovin :D Coco pääsi yllättävän monta kertaa karkuun, oli se sen verran vikkelä ;D Kisun tuoksu on ihana <3

      Poista
  7. Kissalle ei naureta, ei ei - vaikka ottaa nyt kyllä tiukille :-D, niin on paljonpuhuvat ilmeet molemmilla.

    Täällä on luvassa keväällä samaa puuhaa, koska Pipsu ja Miiru ovat maalla luuhanneet heinäladoissa ynnä pyörivät hiekkatiellä pitkin pituuttaan. Se puhtaan kissan tuoksu on kyllä suloinen, kaikkien taistojen väärti :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän saa nauraa, ei vaan kerrota siitä pojille ;)

      Toivottavasti Pipsu ja Miiru ei saa vihiä pesuhommista, voisivat muuten jäädä pihalle pitkäksi aikaa eikä varmana tule enää sisälle. Huijakseen on hyvä käyttää herkkuja!

      Poista
  8. Onpas Ruffella velmu ilme ekassa kuvassa! Puhtain turkein on hyvä jatkaa kohti kesää, kenties viimeiset talvikarvatkin valuivat vesien mukana viemäriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaha naurettiin niin paljon tuolle ilmeelle, ei oikein tiedetä mistä se edes tuli kun ei Ruffe heiluttanut päätään :D Ruffelta lähti mukavasti talvikarvaa, mutta Cocosta tuppaa lähtemään edelleen karvaa aivan tajuttomasti :( Pitäisiköhän nostaa sinkki annostusta..

      Poista
  9. Höh, kukkasiltako te nyt tuoksutte? Eiks olis ollu mitään miehekkäämpää tuoksuu, näin niinku kollin näkökulmasta ajatellen? Onneks tuo meidän emäntä ei oo ikinä edes harkinnut pesevänsä mua, saattais pari sota-arpee tulla sille sillä reissulla, khih.
    - Lalli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei me ihan kukkasille, toi oli jotain kaurashamppoota saa luvan kelvata. Mut mä kyllä pesin itteeni kokosen illan, että nyt tuoksun ihan itselleni enkä mokomille shamppoille!! Oot Lalli onnekas, meitä on pesty pennusta asti eikä se oo ikinä kivaa..
      -Ruffe

      Poista
  10. Kyllä on ihanat ilmeet. Juurikin se luttana kuva viiksineen ihan sulattaa sydämen. Ja myös hyvät uutiset oli tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Ruffen viikset ovat kyllä mahtavuutta näissä kuvissa kun muu kroppa on aivan slimmi. Onneksi nyt ei tarvitse pestä poikia taaskaan pariin kuukauteen :)

      Poista
  11. Mihin se räggäri katosi ja mistä tuo siamilaisen näköinen tuli? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha taisi itseltänikin päästä laulu pesunaikana ''Oomme siiaamiinrotuukissaat tydyndyndyn'' ;D

      Poista
  12. Ruffen viikset on ihan valtavan pitkät! Wau.
    Ihanat kuvat, kissat on ihan sen näkösiä, että on joutuneet rääkätyksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastelin niitä itsekkin, näyttää hirmu pitkälle kun muuten Ruffe on aivan märkä :D Sovitaan, että vaan näyttää ei oikeesti rääkätty :3

      Poista
  13. Cocon eka ilme, nauroin niiiiin kauan. :D Mut juu, pesut on järkyttäviä kokemuksia! Raku jännittyy aina kun kannan sen vessaan, luulee ressukka, että joutuu pesulle, vaikka viimeksi kävi siellä jo puoli vuotta sitten.

    Ihanaa, että Ruffe on saanut painoa takaisin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah onneksi ilmeille saa aina nauraa vaikka pesut onkin muuten hirvittäviä... :D Onneksi ei kuitenkaan tarvitse pestä kauhean usein. Voi ei mitkä traumat Raku on oikein saanut, jos pelkää vessaan kantamista, reppana <3

      Meistäkin on ihanaa, että vihdoin Ruffen paino alkaa nousta!!

      Poista
  14. Voi vitsi miten ihanat ilmeet näillä teidän kissoilla on! Jokainen kuva sai hymyilemään <3 Voihan pesty kissa, varmasti kokee kohdanneensa vääryyttä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että hymyilyttää ♥ Nyt muakin hymyilyttää :D Kissojen harmiksi pesuilla täytyy käydä joka kolmas kuukausi että turkki pysyy hyvänä eikä kissa haise laatikolla ;D

      Poista
  15. Voi miten reppanan näköinen on märkä kissa! :D Meidän kissoja ei kyllä noinn helposti saisi pestyä, onneksi ei ole koskaan tarvinnut edes yrittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nuo taitaa vähän olla, reppania... ;D Me ollaan pesty pennusta asti, joten enään pesula käynti ei ole niin shokeeraavaa kuin silloin ensimmäisillä kerroilla :D

      Poista
  16. Hahaa! Teillä noi pesuilmeet on olleet lähinnä järkyttyneitä, meillä haudottiin vähintään murhaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Pätkis oli kyllä niin söötti <3 Oli meilläkin murhanhimoisia ilmeitä, mutta sain niistä vaan tosi huonoja kuvia niin ei päätynyt blogiin asti :D

      Poista