perjantai 6. maaliskuuta 2015

Uusi valtakunta

Meidän kiipeilypuu oli niin heikkoa tekoa, että se olisi varmaan kaatunut ilman 10kilon painoa jota pidettiin puun alaosassa. Toki puun olisi saanut kattoon asti kiinnitettyä, mutta meidän katosta lähti silloin vähän palasia pois. Aina, kun kisut veti hurjaa rallia ja kiipesivät vauhdilla puuhun meidän palvelijoiden sydämet jyskytti, kun puu menasi vähänkin horjahtaa. Turvallisuussyistä päädyin sunnuntaina tilaamaan salaa mieheltä sekä kissoilta uuden ihanan kiipeilypuun.

''Mikäs tämä okein on''
''Oispa tän sisällä paljon herkkuja!!''
''Ei noi mun mielestä kyllä herkuille näytä..''
''Ainakin tää laatikko saa luvan jäädä, kun ei herkkujakaan tullut''
Tämä uusi kiipeilypuu on siis Natural Paradise XL ja tilasin sen halvemman hinnan vuoksi Tassulinnan suosituksien takia Bitibasta. Puu saapui tänään aamulla ja meillä olikin aikamoiset hulinat, kun koottiin uutta linnaa kisuille. Kisut kävivät vähän väliä uudessa puussa, mutta vanhan puun pussukat saivat silti enemmän rakkautta. Vähän harmittaa, kun tuossa puussa ei pusseja ole, mutta ehkä Ruffe ja Coco tottuvat pussittomaan elämään. Onneksi puussa on sentään riippumatto jossa voi löhötä. Riippumatosta meinasi toinen kisuista jo tipahtaa, ette varmaan arvaa kumpi... Eiköhän tuo meidän kömpelyskin vielä joku päivä handlaa nuo kiipeily hommat!

''Tässon mun uusi koti''
''Täällä on turvallista''
''Joskus mä oon hurja ja meen arvatkaapas mihin''
''No riippumattoon tietty!''
Uudessa kiipeilypuussa on siis ihana pikku pesäkolo, riippumatto ja kaksi oleskelu tasoa. Ylimmälle tasolle on vaikein mennä ja en usko, että siellä pitkään aikaan ainakaan Cocoa näkyy. Noh, ainakin Rufus saa tähystellä itsekseen puun korkeimmalta oksalta. Tykkään puusta, koska se on todella tukeva eikä heilu kiipeillessä. Puussa on paljon paksummat tolpat ja muutenkin se on paljon painavampi ja tukevampi. Puussa on myös mielestäni ihana ulkonäkö ja erityisesti tykkään tuosta pesäkolosta. Cocokin tykkää pesäkolosta, sinne se meni nytkin hengailemaan.

''No myönnetään on tää ihan ok vaikkei ookkaan pussukoita ihanempi''
''Tänne ei onneks toi yks pääse..''
Ja koko puu kaikessa komeudessaan ♥
Puuhun pystyi kiinnittämään myös kolme lelua ja ne vei Cocon huomion täysin. Poika on nyt onnellinen, kun saa vähän heiluttaa tassua. Eipähän tule tylsää päikkäreillä, leluistakin tulee kuvia ehkä sit seuraavassa postauksessa.

28 kommenttia :

  1. Hieno puu! Paksut tolpat näyttävätkin jo tukevammilta kuin ohuet rimpulat mitä monissa puissa näkyy. Itsekin olen miettinyt Natural Paradisen ison raapimistolpan hankkimista toiseksi puuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos! Nuo paksut tolpat tosiaan tekee tosta puusta ihanan jämerän, ei ihan helposti kaadu. Kannatan ostamista, eiköhän sekin oo yhtä hyvää laatua kuin tää puukin!!

      Poista
  2. Vau miten hieno! Tollanen olis meillekkin hyvä. :o Vanha on jo niin huonossa kunnossa, kun se ei kestä Orbin ja Lennin painoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika magee puu! Teillekkin ois tosi hyvä ettei vaan puu pääse kaatumaan. Teillä taitaa se puu olla sama mikä meilläkin oli eli aika heiluri ;D

      Poista
    2. Joo taitaa olla sama. Meillä se mökkikolo on romahtamaisillaan, seinät on taittunu siitä ja mies on joutunu laittaa sinne tukipalkit. :D

      Poista
    3. Voi mökkikolo, ei oo taidettu sitä puuta tehä ihan kolmelle isolle curlille, hyvä että on sentään vielä pystyssä! Nyt vähemmän niitä meikkejä ja enemmän kisuille uuden puun metsästystä ;D

      Poista
  3. Tosi hyvän näköinen, sekä mun että varmasti kissojen mieleen! Toi puoti täytyy tsekata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tässä on tosi kiva ulkonäkö, sopii sisustukseen!! Kannatan sivun tsekkaamista :---)

      Poista
  4. Oiski tommonen laatikko täynnä herkkuja, mutta uusi kiipeilypaikka on varmaan toiseksi paras vaihtoehto! Hurjan komea puu ja näyttääkin kestävämmältä kuin ohuempipylväiset. Pesäkolokin on harvinaisen houkuttelevan näköinen: tarpeeksi avoin, mutta silti suojaisa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkut ois kyllä ollu tosi kiva juttu, mut kyl tää puukin menettelee.. Kaivataan vielä aika paljon niitä edellisen puun pusseja mut ei voi mitää ku vanha puu on jo pahvilaatikossa.
      -Ruffe ja Coco

      On kyllä tosi hyvää laatua tuo ja niin painava ettei pääse horjumaan. Tuo pesäkolo on niin söpö ♥

      Poista
  5. Vautsi miten hieno uusi puu teillä on! Kyllä meidän kissat varmaan on nyt kateellisia (Misu ainakin tuosta pahvilaatikosta...)! :) Tuo riippumatto varmaankin saisi miedän kissoilla kaiken huomion!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misu sä voit tulla meiän kaa leikkimään jos haluut, toi riippumatto on niin kiva!! Siinä voi köllötellä ja heiluttaa lelu tirppaa!
      -Coco

      Poista
  6. Vähänkö kiva puu teillä! Riippumattokin; wau! Miten nopeasti teille tuli tuo iso laatikko? Meille tuli vajaassa viikossa, mutta sen ison laatikon ihmiset taitteli heti pois :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin sen sunnuntai-maanantai välisenä yönä ennen nukkumaan menoa ja se saapui tänään aamulla, eli sama aika kuin zooplussallakin. :) Meilläkin iso laatikko on varattu vanhalle puulle ja se pitäisi jaksaa roudata varastoon, mutku niiiiin painava laatikko :D

      Poista
  7. Hieno puu! :) Kyllä kannatti tehdä salatilauksia, kun se otettiin heti noin hyvin vastaan! Nauroin ääneen Cocon kiipeilytaidoille. Hyvin samaa tasoa Nupun kanssa. :-D Mun tekisi myös mieli ostaa kissoille uusi kiipeilypuu, mutta neliöt loppuvat kesken, kun vanhatkin ovat vielä ihan kunnossa. Tulee kalliiksi, jos pitää hankkia isompi asunto, jotta mahtuisi lisää kiipeilypuita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiipeilypuu on kiva vaikka tonne ylös onkin aika vaikee päästä mut onneks se onnistuu ainaki Ruffelta vaikka ollaankin sitä välillä sinne itekkin nostettu. :D Coco on kyllä vähän köntys taitaa olla toi maha joka painaa ;D Meillä vanha puu meni myyntiin sitä ei viitsi enää tänne laittaa kun ei se tänne muualle mahtuisi :D

      Poista
  8. On kyllä hieno puu! Ei vain sopisi meille, kun kiipeilymahdollisuudet ovat lepopaikkoja suuremmassa arvossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nuo vaan nukkuu puussa ja raapivat eivät niin hirveästi kiipeile :D Kyllä sit joskus kun ois joku omakotitalo/rivitalo niin sinne vois sit tehä oikeesta puusta semmonen kiipeilypuun ja muutenkin laittaa kissoille hyllyjä seinille :----)

      Poista
  9. Vau, toi on kyllä hieno. Ja näyttää todella tukevalta, nuo tukipuuthan on paljon normaalimpia paksumpia. :D Taisin itsekin katsella tuota kun uutta puuta mietin, mutta meillä ei tykättäisi tosta. :D

    Ollaan (minä olen, mies vastustaa :D) mietitty että seuraava puu tehdään itse puusta. Isällä on jo säilössä mahdollisia runkoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puu on kyllä tosi tukeva!! Ruffe vastustaa uutta puuta enemmän kuin Coco mutta ehkä sekin tuosta vielä tottuu pussittomaan elämään. :D Semmonen kiipeilypuu oikeesta puusta ois tosi kiva, meillä mies siitä vähän väliä jotain jupisee :---)

      Poista
  10. Tuo on kyllä hieno! :) Niinkun jo sanoinkin, niin mekin tarvittaisiin uusi puu, kun vanha lyhentämisestä huolimatta heiluu ja huojuu uhkaavasti, siis vaikka on katossakin kiinni. Mutta taidetaan säästää vielä pitkän aikaa, niin saisi sen catmaxin tännekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on muuten tukeva! :D Se catmax ois kyllä kans hauska, mutta saavat nyt kissat tyytyä tuohon, katsotaan sit joskus myöhemmin jos mekin hommataan semmonen ;D On niiin hintava..

      Poista
  11. Mä oon kans mietiskelly tota paljon kehuttua puuta, vaan hittolainen, ku se on meiän sisustukseen aivan väärän värinen, nii ei voi miettiä vakavissaan. Joo-o, nää ON tärkeitä asioita. ;p Pysyykö noi pyöreät pehmopesät muuten mitenkä hyvin paikoillaan isompien kissojen käytössä? Mietin vaan, ku näyttäis kuvien perusteella olevan tarroilla tai jollain kiinni, ja jos tosiaan on tarroilla, nii Pätkis varmaan vetäis koko pesän mukanaan alas rytinällä pudotessaan. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin se edellinen puu toimi paremmin sisustuksessa mutta ei toikaan pahan näkönen ole :---) Ja kylläne pysyy yllättävän hyvin vaikka onkin tarroilla kiinni noi tarrat on jotenkin tosi voimakkaita tarroja joutuu voimalla repimään irti ;D Tonne yläpesään on vaan vähän hankala mennä siksi meillä nyt siinä pesäkolon pehmuste pelkästään kiinni mut kun tottuvat kiipeilemään niin laitetaan varmaan se peti oikeelle paikalleen. :----)

      Poista
  12. Jaaha, taas tuli "service unavailable", ku koitin kommentoida ekan kerran, ja ny kommentoin sitte kummiskin näköjään kahesti, ku lähetin "matkalle jääneen" kommentin uudelleen. Noh, ei oo taas eka kerta. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdinkin sen jo poistaa, muttä nää on näitä bloggerin ihania ongelmia ;D

      Poista
  13. Onpas komea kiipeilypuu, hieno valinta! Mutta jäin kyllä tuijottelemaan kissojen sinisiin silmiin, voi ahhhhh, mitkä säihkysilmät <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva ainakin nyt kun kisutkin siihen jo alkavat tottua :D Ruffe ja Coco kiittää kehuista <3

      Poista