maanantai 5. tammikuuta 2015

Yllätyspaketti

Voitettiin tuossa taannoin ihanan Iinyn arvonta josta oli tulossa ylläripaketti, ei siis tietty mitä se sisältää ennen tätä päivää, kun haettiin se postissa huii. Pakko tähän eka sanoa, että Ruffella nyt joku kiikastaa eikä se ole syönyt tänään mitään. Illalla maistui ruoka tosi hyvin, mutta ei nyt tiietä mitä yön aikana tapahtui. Toivottavasti poitsu nyt alkaisi syömään paremmin taas vaikka sitten iltapalalla tai viimestään huomen aamulla. Tästä syystä Ruffea ei oikein pakettikaan kiinnostanut, mutta onneksi meillä on myös toinen kissa joka on aina mukana näissä jännissä hetkissä.

''Avaappa se paketti jo...''
''Mitäs täältä löytyy nuuuh''
Eli siis paketista löytyi vaikka mitä kivaa. Herkkuja, leluja ja kissanminttua.  Paketissa oli siis lohen, kanan ja kalkkunan+maksan makuiset herkkutikut. Maisteltiin vähän lohiherkkuja jo ja Ruffe innostui niistä niin paljon, että sai syödä kokonaisen tikun ihan yksin. Coco taas on vähän aina ollu semmonen ettei se ikinä oo oikeen välittänyt herkuista, tai ollaan me sille vaikka mitä yritetty syöttää mut ainoot mitkä maistuu onne thriven purnukat.

''Anna mulle se kokonaan heti''
''Äiti pliiis saanhan lisää herkkuja saanhan saanhan saanhan??''
''Ah kiitos nomnomnom''
Onneksi Coco innostui sulkaleluista, mutta taisi sitäkin vähän väsyttää, kun yritettiin leikkiä. Leikkiminen oli semmoista räggäreille ominaista ''minä makaan tässä maassa heiluta sinä sitä lelua niin koitan ottaa sen kiinni'' -tyylistä. Välillä tuntuu, että nää meidän kissat on vähän tylsiä kun ne ei oo niin aktiivisia... Osaane kyllä myös leikkiä mm. hippaa. Eilen mentiin niin lujaa että kumpikin aivan hengästyi.

''Ihana uusi lelu''
''Anna tänne se!!''
Sulat pöllyymään
Leikin lopuksi on hyvä ottaa pesuhetki uuden lelun kanssa
Ajateltiin tehä jotain omia leluja, kun saatiin sitä kissanminttuakin. Pitää vaan etsiä jostain kangasta ja laittaa vaikka avokin sisko ompeluasialle, meillä kun ei täällä ole konetta enkä ehkä ihan käsin uskalla ommella, kun tippuu pian mintut lattialle.. Me kyllä ehkä viiään nuo kanatikut kaverin kisulle tuliaisiksi kun meillä oli tämä kanaherkkyys ettei tule niitä mahapöpöjä. Tietysti voisi yhden tikun testiksi syöttää, että joko ne vatsat ois menny tuostakin asiasta parempaan. Kiitoskiitoskiitos lahjat oli tooosi ihania ja mieluisia! Uskon, että kuhan Ruffe tuosta innostuu niin se tykkää noista sulkaleluisa hirmuisesti. Se yleensä on aina heti ensimmäisenä repimässä joka lelusta peräsulat irti.
 
''Ei kiinnosta''
''Taidanpa häippästä...''
Ja näin se ruffe hyppää sohvalta suoraan pussiin
Tosiaan vaihettiin myös vähän järkkää ja puun paikka siirtyi sohvan toiselle puolelle!

22 kommenttia :

  1. Oi miten hieno palkinto. Pikku kurre ja kaikkea muuta kivaa. Hieno hyppy Ruffe sulla tuossa lopussa ja on ihminen osannut oikeassa kohdassa napata kuvan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli tosi kiva palkinto, ihan hävettää kun Ruffe onniin tylsä että se vain nuuhkaisi ja sanoi ''plääh'' :D Se on oikea hyppyjen mestari, aika kauan kameran kanssa jumitin kun odotin että Ruffe loikkasee! :---)

      Poista
  2. Mahtava tuo vika hyppykuva! Toivottavasti alkaa Ruffellekin ruoka taas maistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos! Jep, mekin toivotaan et se nyt tosta piristyis, välillä näköjään eläimiäkin saattaa vähän masentaa. Onneksi lohiherkut auttoi hiukan!!

      Poista
  3. Hui Nupun apinamiestä! :) Tai ehkä pikemminkin Tarzania! Jujukin on kyllä kova poitsu loikkimaan. Hetki sitten se hyppäsi valtavan pituusloikan sängyltä kiipeilypuuhun! :-o Onpa teillä muuten tuuria arpajaisissa! Mä en edes jaksa yrittää osallistua mihinkään, koska en kuitenkaan ikinä voita. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmosia nää sporttiräsyt, hyppii ja loikkii kuin hurjat apinat! Nämä hiukan pyöreämmät tapaukset onneksi jättää sen puuhan pelkkiin haaveisiin :') En oo ikinä oikeen voittanut mitään ja ihan kummastuin kun voitin jopa kahdessa arvonnassa, mutta eiköhän se arpaonni ole jo kadonnut ja joku muu voittaa Penan arvonnan :---)

      Poista
  4. Vau mikä loikka!

    Olen jo toisen kerran kuullut kanaherkkyydestä. Täytyy pitää mielessä, että sellaistakin voi olla kun yritän miettiä mikä Sulolle aiheuttaa kutinaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on aikamoinen pomppupoju! Meillä menee kanasta vaan vatsa sekaisin, mutta kyllähän sitä allergiaa voi olla vaikka mistä syystä ja siitä sit johtuu se kutina.. Inhottavia juttuja noi kun ei voi vaa kissalta kysyä, että mikä kutittaa :---(

      Poista
  5. Kivan näköisiä leluja, voisi menestyä meilläkin tuollainen lelu. Toivottavasti poikien masu kestäisi myös kanaherkut niin ei tarvitsisi antaa namuja muille... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan lohiherkuista ei oo tullu ylläri kakkaa, eli eiköhän ne sitä ainakin kestä tai Ruffe. Cocolle varmaan maistuis se kana. :D Nyt ekaks maistellaan lohitikkuja ja sitten kalkkuna-maksa tikkua. Onneks Ruffelle maistuu kaikki! :---) Lelut oli kyllä kivoja <3

      Poista
  6. Jee saitte paketin! <3 me vähän mietittiinkin että käykö noi herkut teille, toivotaan! Noi lelut on meijän lempparileluja, me aina tapellaan et kuka saa leikkiä niillä. Sit äiti aina pistää ne piiloon ettei me hukata niitä... tyhmää!

    Siisti toi hyppykuva!

    -Pojat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saatiin, se oli tooosi kiva! No ainakin toi lohi oli hyvä kun Ruffe rakastaa ja himoitsee kalaa :D Pitää seuraavaks maistaa kalkkuna-maksaa ja vikana sit kana jos uskalletaan hui! Teilläpäs tykätään sit noista paljon :---) On nääkin jo noita hiukan retuuttanut ja sulat pöllyää ;---)

      Poista
  7. Wau mikä loikka! Me saatiin tollanen orava kans joulupukilta, mutta se on kadonnut johonkin mystisesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnehän orava on oikeen kadonnut, hmm.. Ettei ois jonkun alla :D

      Poista
  8. Ihanat kuvat ja tosi kivat palkinnot! :) Meillä on tuo possulelu ja Raku tykkää sitä mäiskiä, tosin nyt suosion on vienyt joululahjaksi saatu käsintehty pallo (RekkuRescuelta tilattu), mitä poitsu eilen toi kolmesti minulle heitettäväksi(!!).

    Onko harkinnassa kolmas, vähän aktiivisempi kisu? ;) Mie en pärjäisi rauhallisen kissan kanssa kun nytkin tuntuu, että omat kisut liikkuu turhan vähän, vaikka aktiivisia ovatkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla Curlien mieleen nämä lelut ;--) Cocokin juoskentelee aina pallojen perässä ja jalkapalloilee niillä, se onkin energiakaus aina välillä! Eime ehkä kolmatta kisua aijota ottaa vaikka nää vähän laiskoja onkin vaikka haaveissa oiskin miljoonaa kissaa ja koira... :--D Cocolla on kyllä hirveesti virtaa kuin koiran pennulla sillonkun se innostuu, aamullakin se veti se puruluu suussa, ölisi ja mölisi, juoksi häntä pystyssä ja läähätti kun kunto loppui :D Ruffe taas ei meinaa ikinä innostua mistään, mutta onneksi poitsu tykkää sentään ulkoilla paljon. Kesällä käydäänkin pitkillä lenkeillä Ruffen kanssa :---)

      Poista
  9. Siis wow mikä hyppy, ei meillä tuommoisia näy! No ehkä vauhdilla tullaan katonrajasta alaspäin, mutta ei noin komeita hyppyjä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiläkin hypätään alas aina tuolta katon rajasta, mut tonne puuhun hyppääminen tostaa sohvalta on kyllä paljon kivempi juttu Ruffen mielestä :D Ei Cocokaan kyllä (onneksi) hypi noin pitkiä loikkija ja se on hyvä niin! ;D

      Poista