keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vuosikatsaus

Tiedättekös mitä ihanat blogiystäväiseni? Me ollaan nimittäin pidetty tätä blogia jo vuosi. Vuodessa on tapahtunut vaikka ja mitä. Nyt käydäänkin läpi vähän meiän vuosikatsausta.

Tammikuussa alotettiin tää bloggaaminen vähän haparoiden, että uskaltaako sitä nyt kirjottaa kaikille ja tuleeko niitä kommentteja tai lukijoita ikinä ollenkaan. Onneksi jo ensimmäiseen postaukseen saatiin kommentteja jotka sai mut jatkamaan tätä hommaa. Kerroimme tammikuussa hiukan Ruffen ensiaskeleista meillä ja voikun Ruffe olikin ihana pentu.


Helmikuussa käytiin kattomassa maailman söpöimpiä pikku-ragdolleja ja jos et ole vielä nähny näitä kuvia niin käy kattomassa, pentukuume taattu! Loppu kuu ei ollutkaan niin ihanaa vaikka uusi pentu tulikin meille. Nimittäin saatiin se pahamainen giardia ja se ei ollut  mikään maailman kivoin asia. Vaikka Cocon tulo meille piristikin niin olihan se nyt suoraan sanottuna aivan perseestä suursiivota joka päivä varmaan kuukauden ajan ellei yli, pestä ripulipyllyä joka päivä ja laittaa kissat eri osoitteisiin. Ihanaa, että tämä on jo kaukana menneisyydessä!


Maaliskuussa oltiinkin jo tutustuttu meidän uuteen ihanaan kissanpentuun Cocopopsiin ja kerroin sen hupsusta ja rohkeasta luonteesta. Coco on muuttunut siinä määrin, että sitä on alkanut hiukan pelottaan uudet asiat eikä se enää pääse hyppelemään pöydille vaikka saattaa tämä söpöliini välillä yllättääkkin. Maaliskuun lopussa kun giardiasta oli jo päästy, meni Ruffen tila huonompaan ja sen maksa-arvot nousi kymmenkertaisiksi. Silloin me jo mietittiin, että nytkö tämä kisu kuolee.


Huhtikuussa onneksi Ruffen maksa-arvot laski ja kisutkin pääsivät taas saman katon alle asumaan. Voi sitä ilon määrää, kun poitsut tulivat toimeen ja muistivat toisensa. Saattoi siinä iloisuudessa pari onnen kyyneltäkin vierähtää. Kaikki oli taas hyvin ♥


Toukokuussa Coco joutui kastroitavaksi, onneksi se meni hyvin eikä mitään tulehduksia tullut paranemisaikana. Teimme sinä päivänä myös Nupun ja Jujun haasteen.


Kesällä lähdettiin mökille ja siellä oli niiiin ihana rentoutua. Heinäkuussa oli sama juttu. Mökille sit taas ensi kesänä. Toivottavasti Ruffelle ei nyt tule allergiaa leukaan, sitä nimittäin viime vuonna tuli, aika kummallinen juttu sekin oli!


Elokuussa meidän jengiin saapui kaverukset Muffe ja Möfö, ne olikin vähän kummallisia tyyppejä nimittäin ne vain lötköpötköili eikä riehunut ollenkaan. Taisi kuumuus tehdä tepposet, söpöjä he olivat silti.


Syyskuussa Ruffe alkoi kollittelemaan oikein kunnolla ja tämän vuoksi hän joutuikin hyvin äkkiä uudestaan kastroitavaksi. Onneksi piilokives löytyi tällä kertaa ja Ruffen pissiongelmat loppui kuin seinään. Lisäksi lähti myös yömouruilu ja nyt saadaan nukkuakkin ihanassa hiljaisuudessa.


Lokakuussa käytiin ottamassa ihanan syksyisiä kuvia joita löytyy myös tästä mun bogin ulkoasusta. Niihin akoihin alkoi myös Ruffen astmailu.


Marraskuussa annettiin vähän tilannekatsausta Ruffen astmailusta joka on nyt uusien lääkkeiden myötä pysynyt kokonaan poissa. Vielä syödään kortisonipillereitä, mutta nekin voidaan lopettaa parin kolmen viikon päästä. Ollaan nyt annettu kortisonipiippuakin vain kerran päivässä. Ihanaa Ruffe että olet jo terveempi!


Joulukuussa aloitettiin kissoille terveellinen ruokavalio nimittäin raakaruoka. Aloitettiin samoihin aikoihin kisujen hampaiden hoitaminen. Kumpikin on sujunut hyvin ja Ruffe edelleen rakastaa hammastahnaa.


Ruffe halusi vielä mainita, että on löytänyt täältä netistä ihanan tytön nimeltä Nuppu, hän ei nyt miehenä tietenkään muista milloin heidän vuosipäivä on mutta joskus tässä lähiaikoina varmaan..

''Tuuulii tuule sinne missä Nuppuseni on, leiki hetki hänen hännällään ♪♫''
Lukijoita meillä on jo 46!! Kiitos, että luette meidän juttuja ja jaksatte kommentoida. Se piristää monesti jos jokin vaikka painaa mieltä ja muutenkin kommentit on toooosi kivoja. Toivottavasti jaksatte lukea edelleenkin meidän juttuja!

Ehkä Cocokin vielä joskus löytää itselleen oman murusen

28 kommenttia :

  1. Huh miten tapahtumarikas kissa vuosi teillä oli :) Jospa tämä vuosi menisi tasapainoisemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, sen takia mekin vähän toivotaan, että enään ei ois mitään sairasteluja ja kaikki menis vaan tasaista tahtia etiäpäin! :D

      Poista
  2. Onnea ekasta vuodesta! Teillä on tosi kiva blogi!!

    VastaaPoista
  3. Voi kun Ruffekin on ollut pieni! Ja ihanasti toinen lauloi Nupulle! <3 Tästä saadaan päivän suurimmat hurinat, kunhan kerron asiasta neitoselle. Onnittelut teidän hienosta vuodesta! Paljon siihen mahtui huoltakin, mutta eiköhän tästä kuluvasta vuodesta tule sitten ihan erilainen. Joten paljon terveyttä poitsuille ja toki isäntäväellekin! Hienosti on teidän blogi menestynyt, ja ihan varmasti tuolla jossain tuuli leikittelee Cocon tulevan kultamurun hännällä... <3 Me ollaan blogattu ainakin puoli vuotta pidempään kuin te, mutta pikkuruisena marginaaliblogina näemmä pysytään... :-D Mutta hitaasti ja varmasti lyllerretään eteenpäin niin kauan kuin höpinöitä piisaa! Nupun ja Ruffen vuosipäivä täytyykin muuten selvittää, jotta sitä voidaan vähän juhlia... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe oli kyllä ihan erinököinen pentu kuin Coco, sen karva oli tommonen ohkanen ja lyhyt ja se oli niiiiin pieni ja laiha ♥ Coco taas oli semmoinen pyöreä pörröinen vanupallo :D Mekin nyt toivotaan ihan hirveesti, ettei enää mitään sairasteluja tulisi ja ne kaikki ois jo takanapäin, paitsi tietysti tuo astma on ja pysyy mutta kumpa sekin pysyisi lääkkeillä loppuun asti kurissa. :) Voit ajatella niin ettet ole ikinä pitänyt arvontaa ja saanut 33lukijaa, mä taas pidin eli ei noista puolet kuitenkaan tätä blogia lue ;---) Pääasia, että edes joku kommentoi se on kivaa <3 Niin ja en oikein edes muista miten tämä romanssi sai alkunsa, jotenkin se vain meni niin :--D

      Poista
    2. Jännää, miten pienestä sen sporttiräggäriyden huomaa! :) Jujukin oli samanlainen pikkuinen, lyhytkarvainen ruipelo. <3 Ihmekös sitten, että siitä kehkeytyi oikea mammanpoika.

      Arvonnoilla on tosiaan puolensa ja puolensa: jos blogia ei yhtään nosteta missään, ei kukaan voi siitä koskaan tietääkään (kuin sattumalta), mutta toisaalta sitten osa lukijoista voi tietty saapua paikalle vain arvonnan takia. Mutta voihan heistä tulla silti aktiivisiakin. Nämä on näitä, mistä ei oikein tiedä. Jokainen kommentti on aina kiva, joten heja aktiivisuus! :-D Enpä tiedä, olisinko enää maisemissa ilman ihania lukijoita ja näitä hauskoja ja hyödyllisiä keskusteluja!

      Poista
    3. Niinpä, sillon en kyllä tiennyt mistään sprttiräsyistä vaan luulin, että kaikista tulee isokaulurisia muhkuja palleroita, toisin kävi :D Ilme oli ainamoinen kun tajusin, ettei Ruffelle taida tullakkaan koskaan kauluria... Onneksi on Coco <3

      Arvonnat on joo tosi kivoja ja kyllä mä sain ainakin pari semmoista lukijaa jotka jaksaa myös kommentoida, mutta osa nyt vaan on tuola ihan hissukseen tuskin ees muistaa koko bogin olemassa olosta :D Onneksi kuitenkin lukijoissa on näitä jotka kommentoi eikä ole vaan hiiren hiljaa. Mäkin yritän kommentoida mahdollisimman paljon muille ihan vaan kiitokseksi että jaksavat kommentoida myös mulle ♥

      Poista
    4. Hih, mun oli pakko äsken kaluta läpi vähän historiaa, koska kyllähän Nupun ja Ruffen vuosipäivä pitää olla tiedossa. Sanoisin, että ensimmäiset, punastelevat terveiset läheteltiin tässä blogissa 20.1.2014! :-D Siitä se vuosisadan rakkaustarina sitten alkoi! :-D

      Eipä muuten taida Jujullekaan kauluria tulla, mutta Nupulla on sitä molempien edestä. Kiva, kun on kummankinlaiset räggärit elämää sulostuttamassa. <3

      Poista
    5. Aika nopsaa tämä nuori pari löyti sitten toisensa, eihän me ehditty kauaa bloggailla kun Ruffe jo iski silmänsä Nuppuun! :--D Eiköhän se Juippikin pysy slimminä räsynä niin annetaan vaan Cocon ja Nupun hoitaa tää karvan kasvattelu! ♥

      Poista
  4. Onnea yksivuotiaalle! Paljon on ehtinyt tapahtua tuon vuoden aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, niin on sattunut ja tapahtunut. Tänä vuonna voisi sattua vähän vähemmän ;--)

      Poista
  5. Onnea ekasta vuodesta, toivottavasti jaksat kirjoitella vielä monta vuotta lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kylläme ainakin niin kauan kun juttua riittää! :---)

      Poista
  6. Olipas kiva postaus! Vaikka ollaan muka seurattu, oli jotkut jutut jäänyt huomaamatta.. Tai sitten meidän mamman FifO -kapasiteetti on tosi lyhyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit, oli ihan kiva käydä vähän vuoden postauksia läpi vaikka olikin hirveen vaikee valita mitä laittaa ja mitä ei :D Just tämän takiahan tän postauksen tein, että jos on joku ''tärkeä'' juttu jäänyt näkemättä niin nyt se sit ainakin tuli nähtyä ;--)

      Poista
  7. Onnea blogille !

    Teillä kyllä on noita huolia ollut ihan tarpeeksi useamman vuoden edestä viime vuonna,:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos!
      No niinhän noita oli, ens vuoden on pakko olla parempi. Ei vaan voi olla yhtä huonoa onnea uudemman kerran!

      Poista
  8. Ihana päivitys :) On niin vallattomia tää teidän kaksikko, iloisia katteja. Ja mahtavaa kun teillä tykätään hammastahnasta! Rudi ja Karri karsastavat vieläkin hampaiden pesua... Useana iltana ovat juosseet jopa karkuun hampaiden pesua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsitte postauksesta! Välillä pitää vähän muistella menneitä ;D

      Teidänkin kaksikko on ainakin yhtä ihana kuin meidän ♥ Ruffesta pitäisi kyllä välillä ottaa joku video siitä, kun otan Ruffen vaikka ensin syliin sitten otan hammasharjan käteen ja laitan siihen hammastahnaa. Ruffe ottaa kaikin voimin tassuillaan mun kädestä kiinni ja yrittää saada mun hammastahnatuubi kättä lähelle sen suuta. Siinä se repii tuubia lähemmäs kielipitkällä, että sais vähän maistiaisia :'''D Ihana Ruffe <3 Coco ei niin välitä, mutta ei se sitä vihaakkaan. Enemmän täällä juostaan karkuun kun on kortisonipiipun ja muiden ravintolisien antamis aika :D

      Poista
  9. Hihiiii pikku-Coco, vähän oot hassun näköinen ja pieni! Teillä on ollut kyllä aikamoinen vuosi ja aika superkiva blogi! Tätä me aijotaan seurata piiiiiiitkään. <3

    Onnea yks-veelle!

    -Pojat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku-Coco oli kyllä niiin söpö, semmonen pallomasu ♥ Tää vuosi voisi olla vähän rauhallisempi :D Ihanaa että seuraatte, mekin seurataan teitä ja innolla ootetaan aina kissakornereita!! ;---)

      Poista
  10. Terveellisempää tätä vuotta teille! :) Ei kuulosta yhtään kivalta tuo giardia erityisesti pitkäkarvakissan kanssa, mutta niin ne sairaudet jää taaksepäin,tosi hyvä että Ruffen astmakin on parempaan päin! :) Onnea 1-vuotispäivästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Joo ei kyllä ollut kivaa, meillä ripulia kesti vielä niiin pitkään kun mahat ei tulleet kuntoon normaalisti. Ruffellakin Ripuli loppui vasta kesällä varmaan 5kk jälkeen tartunnasta, Cocolla loppui hiukan aikaisemmin, mutta sitä Ripulia tuli silti satunnaisesta aina välillä. Viimevuonna oli kyllä ihan tarpeeksi maha löysällä ettei enää jaksais pestä ollenkaan ripulipyllyä :D Onneksi se on ohi ja uusi ruokavalio tepsii <!!3

      Poista
  11. Onnea ekasta vuodesta! Toivottavasti tänä vuonna olisi helpompi alkuvuosi ja toivotaan Cocolle onnea rakkausrintamalla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Cocon pitäs kyllä iskeä joku daami täältä netistä, ois jo korkea aika ;D Toisaalta se on vielä ihan liian vauveli tommosiin <3

      Poista
  12. Onnea ekasta vuodesta! Valtavan paljon ressukat ovat sairastaneet, onko tuossa rodulle ominaisia juttuja vai onko kaikki vain ihan huonoa tuuria? :( Toivottavasti tuleva vuosi on kisujen terveyden kannalta parempi, tuollaset jutut on hirveän rankkoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kaikki on ollut huonoa tuuria, giardia ei ollut näkynyt testeissä tuonti kissalla eikä pennuilla ollut ripulia kasvattajan luona juuri silloin kun pennut annettiin. Ruffen maksa-arvojen nousu saattoi liittyä myös tähän giardiaan, kun sen ruokahalu meni niin olemattomaksi ja siitä saattoi maksa ottaa ylikierroksia (vieläkään ei kyllä voi sanoa varmaksi mistä se johtui). Astmaakaan ei ole ikinä kasvattajan kisuilla ollut... Onneksi nyt on kuitenkin oltu terveitä ja toivottavasti pysytäänkin terveinä!! :D

      Poista