maanantai 12. tammikuuta 2015

Tänään päivä parempi

Hyvää alkanutta viikkoa, meilläkin se alkoi erityisen hyvin. Ruffe söi aamupalaksi ensin 50grammaa rypsipossua sitten se maisteli salaa Coconkin rypsipossua ja broitskun sydämmiä (toivottavasti kohta ei kutise) sitten ajattelin, että josko vielä olisi nälkä ja upposi uudet 50grammaa rypsipossua. Rypsipossut kunniaan, jee. Iltapalaksi käydään ostamassa sitä kalkkunaa, ettei Ruffe kyllästy rypsipossuun. Hetken päästä voisi antaa taas heppaa ja sydäntä, josko ne jo maistuisi! Illalla Ruffe myös maisteli rypsipossua vaikka ensin se nirppaisikin vain nenäänsä, mutta sitten se onneksi meni parempiin suihin. Taisi pojalla olla nälkä, kun vimeksi söi eilen illalla joskus kahdeksan aikoihin.

Ihme on tapahtunut!!
Tiedättekös muuten mikä onkaan Cocon lempilelu? No jos, ette niin minäpä kerron: Pompula! Coco käy aina tutkailemassa vessassa pesukoneen päällä, mistä se saisi pompulan ja jos meikkipussi on vahingossa jäänyt auki niin pompulavarkaus on taattu. Kerran ihmettelin missä kaikki pompulat oikeen on ja sitten niitä löytyi ainakin viisi olkkarin maton alta.. Voi Coco olet niin pönttö ♥ Iltaisin yleensä annamme Cocon leikkiä pompulalla valvovan silmän alla, koska kuulimme kerran vähän semmoista juttua, että eräs Nuppu-neiti oli semmoisen nielassut. Onneksi Nupulle ei ollut käynyt mitään, mutta minun äidinvaistot tulivat kovasti pintaan eikä Coco enää saa leikkiä pompuloilla ilman valvontaa.

Coco näyttää tässä kuvassa ihan aikuiselle, minun oma pikku vauveli kasvaa isoksi
Coco aina vaanii pompuloita ja venyttää niitä, laittaa ne mattojen alle ja hyökkää perässä. Se on ihan hupsua katseltavaa, mutta niin söpöä! Antaa kuvien puhua puolestaan.

''Anna se pompula tänne heti!''
''Kun vaanit saalista nosta yks tassu ilmaan''
''Ja hyökkää''
''Lopuksi etsitään saalista mattojen alta''
''Saalista on hyvä hiukan retuuttaa kas näin''
''Pidä saaliista tassuilla kiinni ja V-E-N-Y-T-Ä!''
''Välillä voit jäädä poseeraamaan kun emo ottaa kuvia''
''Löydätkö saaliin?''
''Minäpäs löysin!''
''Leikkimisen ei tarvitse olla raskasta, sitä voi tehdä myös makuuasennossa''

20 kommenttia :

  1. Onpa hyvä, että Ruffelle maittaa taas ruoka! :) Ja pompulaleikit ovat kyllä kivoja, mutta tosiaan vain valvovan silmän alla, se me opittiin. Vaikka ei olisi tarkoitus syödä lenksua, niin jos se katkea ja sattuu olemaan suussa, niin lopputulos voi olla aika kurja. Mutta kyllä mäkin yhä Nupulle välillä ammun lenksuja, ja se saa nauttia niiden kantamisesta hetken aikaa haukan katseen alla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aika hyvin on jo syönyt. Toivottavasti iltapalalla maistuu myös kalkkuna!! Cocolle taas sit ei aamupala maistunut ollenkaan, :'D Onneks oon luottavaisin mielin, että ainakin iltapala maistuu sillon on jo varmaan niin kova nälkä lihavalla :) Kerran Coco leikki katkenneella pompulalla ja tajusin, että se syö sitä ja kävin nappasemasta pompulan sen suusta ja pompulan toinen pää olikin jo ihan nielussa asti. Cocolla on jokin pakonomainen tarve syödä ihan kaikki mitä se löytää, hölmö!

      Poista
  2. Söpö Coco :3 Ja hienoa, että Ruffelle taas alkaa ruoka maistumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi nyt keksiä uudestaan ruokavalio, missä olisi monipuolisesti kaikkia eri lihoja ettei Ruffe kyllästy taas. :( Sit se kyllästyykin kaikkeen sillain tosi kiva Ruffe :D

      Poista
  3. Max: Hmm.. onks noi pompulat oikeesti noin kivoja Coco? Pitäisiköhän minunkin kähveltää joku emännän pompuloista ja kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin on! Niitten kanssa jaksaa riehua parikin tuntia helposti. Pompulaa voi heitellä, pureskella ja vaania. Mä aina juoksen pompula suussa kämppää ympäri, piilotan niitä mattojen alle ja hyökkään kimppuun!! Kannatan kokeilua >:)
      -Coco

      Poista
  4. Näitä kissajuttuja ja -kuvia on aina kiva lueskella, varsinkin kun uutiset olivat hyviä takaiskujen jälkeen.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli kyllä kiva kun Ruffe söi ainakin 200grammaa ruokaa!! Yleensä meillä syödään noin 100grammaa päivässä :)

      Poista
  5. Hyvä Ruffe! ♥ Melkoinen petoilme Cocolla poseerauskuvassa. :D Meilläkin Haiku on kehittänyt mieltymyksen pompuloihin, kiitos sen kerran kun jouduin ottamaan ohuemman pompulan käyttöön kun en löytänyt paksumpaa, mitä käytän aina. Ilmeisesti se ohut oli niin houkutteleva, että Haiku alkoi varastella pompuloita, jos jätin sellaisen vartiotta pöydälle. Haikukin onneksi vain leikki niillä, eikä syönyt. Nykyään, vaikka käytän paksumpaa pompulaa taas, Haiku välillä nappaa senkin tai ainakin tiputtaa pöydältä. :D Aina kun muistan niin laitan pompulan laatikkoon, ettei se katoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on aikamoinen, toivottavasti sille maistuu jatkossakin ruoka! Coco on kyllä ihana peto kunnon pompuloista kyse, kiva että teilläkin niistä tykätään. Mäkään en oikeen enään noita ohkasia pompuloita käytä paitsi sillonkun mun invisibobble on kadonnut :D Pompulat on meilläkin visusti piilossa mutta välillä Coco siltikin löytää pompulan jostain, onkohan sillä jokin salapiilo :D

      Poista
  6. Kiva kuulla, että ruoka on maistunut paremmin.
    Varo vaan Coco, että ei pääse se pompula irtoamaan kynnestä ja läimäsemään päin näköä kun tuolleen suun ja tassun välissä venutat - saattaa tehdä hieman kipeää nassussa jos oikein kunnolla osuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aamulla sei taaskaan maistunut ja vatakin meni ripulille että... :( Yleensä Coco päästää ensteksi hampailla irti, ettei pääse pompula läsähtämään naamalle :D Se ei ois kyllä yhtään kiva juttu jos niin kävis..

      Poista
  7. Hyvä kuulla, että Ruffelle on ruoka joten kuten maistunut. Nyt vaan lopettaisi nirsoilun ja ryhtyisi syömään ihan kunnolla, niin ei tarttis äidin huolehtia. :)

    Ja ihana Coco. <3 Miikokin käy aina varastaa miun pompulat pesukoneen päältä tai sitten se avaa laatikon ja kaivaa ne sieltä, silloin kun on fiksulla päällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe ei meinannut taaskaan aamulla suödä mitään, mutta onneksi iltapalaksi sitten maistui. Ihanaa että kuitenkin syö sen 50grammaa ruokaa vaikka 100grammaa olisikin parempi. Mielummin se kuin ei mitään!! Coco taas on alkanut vähän nirppaamaan mutta siitä ei oteta tressiä, kyllä se syö viimestään kun sille tulee nälkä se on nähty monesti. Joskus on ruoka saattanut seistä monia tunteja lattialla ja sitten vasta syönyt :D

      Pompulat on kyllä kivoja kun niitä löytyy pesukoneen päältä, meilläkun oli kanssa semmonen yöpöytä missä oli vedettävät laatikot niin Coco sai sen auki ja kävi kanssa sieltä varastamassa. :D Hassut kissat <3

      Poista
  8. Teillä on ollut aikamoinen vuodenalku! Kävin tuo vuosikatsauksen läpi - enpäs ollut tajunnutkaan, kuinka monien hankaluuksien läpi olette kisujen kanssa selvinneet. Ihana, että olette niin eloisan iloisia kaikki ja elämä toivottavasta näyttää valoisammat kasvonsa tänä vuonna. Hyvää ruokahalua kisuille ja paljon ihania pompuloita jahdattavaksi :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Onhan tässä ollut joo kaikennäkösiä juttuja, mutta onneksi niistä on selvitty!! Oltiin kyllä ihan rikki silloin kun Giardiasta oltiin päästy ja maksa-arvot nousi ja ei tiedetty mikä on vikana. :( Onneksi kahdenpäivän tiputus auttoi ja nyt Ruffe on taas tervettä poikaa jossei astmaa lasketa! :) Ruffelle on onneksi tänäänkin ruokamaistunut eikä olla nälkälakossa. Toivotaan kanssa hirveesti, että tämä vuosi olisi paljon terveempi vuosi kuin edellinen :)

      Poista
  9. Pompulat on kyllä parhaita! Meillä toimii myös tutit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :D Tutit? No täällä huushollissa ei tutteja ole, mutta tiedäsitten kelpaisiko leluiksi, varmaankin! Coco tykkää vähän kaikesta ''oudosta'' :D Nytkin toisiksi lemppari lelu on semmoinen pieni purutikku, sen kanssa on kiva rallitella iltavillit ;D

      Poista
  10. Coco ei ole ainoa, joka tykkää leikkiä pompuloilla! Meidän kisut jahtaavat mysökin niitä mielellään, tosin kaikki mahdollisimman yksinkertaiset lelut ovat niitä parhaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertaiset parhautta, pienenäkin Coco leikki aina vaan sanomalehtipalloilla :D Ne oli parasta ikinä!!

      Poista