tiistai 20. tammikuuta 2015

Mitä tänään leikittäisiin?

Cocon yhdeksi lempi leluksi on tullut monen tahdon kehuma CatDancer ja tällä lelulla on kiva leikkiä joka päivä isin kanssa. Mä en oikeen osaa käsitellä tota lelua, mulla se päätyy heilahtamaan omaan naamaan tai vastaavaa, jätän tämän siis miehen hommaksi. Ruffeakin välillä vähän kiinnostaa tämä lelu, mutta ei se jaksa sillä leikkiä, ei ainakaan silloin jos Coco leikkii myös.

Yhtenä päivänä Ruffe leikki pompulalla kuin pieni rasavilli kissanpentu ja, kun Coco tuli siihen lähti Ruffe heti pois. Ruffe ja Coco ei siis leiki yhdessä leluilla, mutta kyllä ne joka päivä painii ja leikkii hippaa. Ruffen lemppari lelu on laserhiiri ja siitä vois joskus yrittää ottaa videota. Coco ei pysy ollenkaan Ruffen vauhdissa, kun vuorossa on laserin jahtausta. Se kyllä saattaa olla ihan hyvä juttu, että Ruffellakin on välillä vuorossa leikkejä ilman Cocon läsnäoloa. Mietittiin, että pitäisikö ostaa seinään faliway feromoni -haihdutin, josse saisi Ruffen nauttimaan Cocon seurasta enemmän, mutta en tiedä auttaisiko se sitten yhtään. Eihän tuo kissa ole ikinä ollut mikään leikkien ystävä, enemmän se tykkää vaan hippailla.

Päätin muuten pistää kuvat isompina tänne kuin yleensä eli nyt kun kuvaa klikkaa se tulee isompana. Kikkaileeko kukaan ikinä kuvia isommaksi vai onko tää nyt ihan turha lisäys? :)

''Anna tänne se''
''Sainpas!''
''Nyt prr** tänne se!!''
No johan se pyllykin nousi
''Tälleen tanssitaan kissantangoja, vielä kun sais jonkun daamin kainaloon''
Cocon Näsä-ilme (Joulukalenteria katsoneet tietävät)
*Slurpsis*
''Mä syön tän rautalangan katki''
''Mä saan sen kyllä kohta kiinni''
''Ei kiinnosta, ei sitten yhtään...''

24 kommenttia :

 1. Klikkaillaaan klikkaillaan. Iso on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tietää! Jatkossa pitää miettiä onko tää hyvä koko vai vieläkin isompi. Kuvissa kun ois tota kokoa ainakin vielä puolet enempi :D

   Poista
 2. Tuo kuva, missä peppu nousee, on aivan ihana! :) Ja kuvat isompina vaan, niin pääsee katsomaan noita ihania höpsöjä ilmeitä paremmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! Se on kyllä onnistunut räpsy, näkee kuinka iso möhkäle tuo kissa oikeen on! Isompana pidetään kuvat jatkossakin!

   Poista
 3. Joo, klikkaillaan täälläkin! :) Cocon tanssikuva on niin söpö, että tuli hetkellisesti sellainen olo, että meidän on pakko hankkia Nupulle ja Jujulle oikea pikkusisko. Sellainen, joka hurmaisi Cocon suloisuudellaan ja pääsisi sen sydämen valituksi. :-D Nuppu lähetti Ruffelle terkkuja, että senkin tekisi mieli joskus tanssimaan... Oletko muuten käyttänyt noissa kuvissa sitä ulkoista salamaa? Mun täytyisi nyt ryhdistäytyä ja hankkia sellainen, jotta mäkin saisin otettua vihdoin vauhtikuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi monet klikkailee! Pikkusisko ois täälläkin mielessä, semmonen ihana tyttö kissa joka ois vaan mun lellitty, nää pojat on alkanu tykkäämään isistä selkeesti enemmän.. Syöttääköhän isi niille salaa herkkuja? Ennenkuin Ruffe vie Nupun tanssimaan kuutamon valoon täytyy Cocon opettaa sille pari muuvia. ;---)

   Ja kyllä, näissä kuvissa kuten melkeenpä kaikissa kuvissa oon käyttänyt sitä ulkoista salamaa. Oon käyttämättä sitä yleensä vaan silloin kun on tosi valosaa ja kissat ei liiku :D Mulla se makso jonkun satasen, ei sen tarvitse olla mikään miljoonan euron vaikka itse jo haaveilen jostain 300e salamoista, mutta semmoiset haaveet saa nyt jäädä..

   Poista
 4. Max: Minäkin aina väistyn, kun Pepsi tulee paikalle. Ei siis leikitä yhdessä. Mutta CatDancer on mun suosikki ja leikin sillä innokkaasti, jos Pepsi ei tule häiritsemään. Me ei klikkailla yleensä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on kun kisut eivät leiki yhdessä leluilla, tuntuu että Ruffeakin alkaa aina vaan ahdistamaan/ärsyttämään jos Coco tulee omimaan sen leikit. :D Kaikki voisivat leikkiä sulassa sovussa! Mekään ei oikeen klikkailla isoksi, mutta aika moni näköjään klikkailee! :---)

   Poista
 5. Toi on kyllä niin kivan olonen lelu, että pitää varmaan tännekin hankkia...
  Kyllä mäkin klikkailen kuvia suuremmaksi, että näkee tarkemmin mitä tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Penan kanssa leikkeihin saisi vielä varmaan hienoja hyppyjä kun hän on niin solakka pikku aby ♥ Cocon kanssa hyppyjä näkee vain harvoin... :D Kiva, kun klikkailette, jatkossa siis suuret kuvat!

   Poista
 6. Kuvasi ovat huippuhyviä. Laserleikki on meidänkin kissojen lempileikki, sen filmaaminen on vaan hieman vaikeaa, kun taloudessa ei ole kädellisiä muita kuin minä. Yhden filmin olen kuitenkin meidän kissojen laserleikistä onnistunut saamaan aikakiseksi tyttären vieraillessa täällä. Käykää katsomassa täältä, jos kiinnostaa.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :--)
   Olipa kiva video, meillä innostus lopahtaa kyllä nopeemmin Ruffella ainakin jos Coco tulee häärmään, mutta ilman Cocoa olisi varmaan villiä menoa pidempään!! Ja uskon sen filmaamisen olevan vähän vaikeahkoa ainakin yksin :D

   Poista
 7. Ihana värimaailma huoneessa! :) Kivan kesäinen näin talven keskellä.

  Meillä Haiku jättäytyi yhdessä vaiheessa yhteisleikkihetkistä yleensä pois kun curlit oli niin dominoivia leikeissä, ettei Haiku oikein ehtinyt mukaan kun se tykkää ensin vaania ennen hyökkäystä kun taas curlit säntää suoraan saaliin kimppuun. :D Yhäkin Haiku leikkii enemmän esim. penkin päällä kun taas curlit juoksee lelun perässä lattialla, sängyllä yms, mutta Haiku on alkanut olemaan aktiivisempikin. Joskus jopa tulee ihan kunnolla riehumaan, riippuen lelusta ja leikkipaikasta. Jospa Ruffekin alkaisi leikkiä jossain vaiheessa Cocon läsnäollesssa, vaatii vaan hieman leikin jakamista molemmille tasavertaisesti. Mie joskus otan innokkaimman curlin syliin, jotta Haiku saa leikkiä rauhassa, jos siis leikitään lattialla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkari on kyllä mun mielestä meidän kodin kivoin paikka!! Vähän pitää olla kotona väriä kun muuten täällä ollaan sisustettu ragdoll -värien mukaan ;D Mekin ollaan otettu Cocoa syliin kun Ruffe leikkii, mutta sitten se rimpuilee kuin hullu mun sylissä ja pääsee vapaaksi. Jos taas laittaisi toiseen huoneeseen alkaisi hirveä ovien koputus.. Cocon on vaan pakko päästä leikkimään leluilla mitä se näkee ja tuntuu että Ruffen innokkuus tippuu sadasta yhteen sekunnissa ja sittei enää kiinnostakkaan leikkiä. :( Kovasti yritetään, mutta siihen se sitten jää...

   Poista
 8. Cocolla on vauhdikkaat leikit. :) Hauska varmastikkin tuollainen lelu, meidänkin kisut vois tykätä... :) Ja täällä on supersuosittu hitti tuo laserilla leikkiminen! Misu voisi jahdata punaista pistettä vaikka kuinka kauan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aikamoinen virtapommi juoksee kuin hullu lelujen perässä aina :D Ei uskoisi, kun katsoo sen isoa pyllyä... Laser taitaa kyllä olla joka kissan iki suosikki, joidenkin enemmän ja joidenkin vähemmän :---)

   Poista
 9. Ihana Coco ja Ruffe! Voi kun meilläkin olis tollasta leikin villitystä, mutta useasti se onnistuu vain, jos koira nukkuu jossain omissa oloissaan ja kissat saavat rauhassa leikkiä. :D Meillä kyllä saadaan päivittäin vähintään kaksi juoksuhepulia (yleensä aloitteen tekijänä Miiko), joka sitten kuluttaa energiaa paljonkin. Laservalon ostin itekin kissoille joululahjaksi, mutta näyttää siltä, että siitä tuli leluhitti Jetin kanssa. :D
  Ja mie ainakin klikkaan kuvia isommalle, vaikka hyvin ne pienenäki näkyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocolla on kyllä virtaa ihan hirveesti, ainakin enemmän kuin Ruffella.. :D Juoksuhepuleita on täälläkin yleensä ainankin kaksi päivässä ellei jopa kolme! Kummatkin alottaa niitä vuoronperään, mutta ehkä Coco enemmän. Vai, että Jeti omi laserin jauhtauksenkin itselleen, voi noita koiria, mekin halutaan joskus koiruliini <3 Aion jatkossa pitää kuvat isompina, koska haen huomenna uuden kameran itselleni niin sillä tulee vieläkin parempia kuvia!!

   Poista
 10. Hyvä buugi :)

  Meillä on kanssa aloitettu tanssit eilen, kun Zooplussan tilaus saapui...aikamoisia veivaajoa täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanssit on kyllä parasta, pitäisi joskus ottaa videolle!

   Poista
 11. Hauskoja kuvia. Coco on ihan älyttömästi kasvanut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä jo tosi iso kissa, niin paljon isompi kuin Ruffe :D

   Poista