torstai 1. tammikuuta 2015

Insta-kuukausi joulukuu

 ARVONTA AN ABYSSINIAN ANGEL -BLOGISSA!!

On taas insta-kuukauden aika! Elikkä siis valitsin instagrammista kahdeksan kivointa kuvaa kissoista. On muuten ihan liian vähän toi kahdeksan, olisin voinut laittaa vaikka puolet enempi, mutta pysytään nyt kahdeksassa niinkuin alunperinkin oli tarkoitus. Ensimmäisen insta-kuukauden voi käydä kattomassa täältä!

 1. Ruffe kömpii aamuisin viekkuun kerjäämään pusuja ja rapsutuksia
2. Isi antaa Ruffelle lääkettä
3. Cocolla välillä jumittaa ja se jää hupsuihin asentoihin
3. Sohva saattaa olla joskus varattu eräälle karvapallolle nimeltä Coco

 1. Ruffea lötkötytti ragdollimaisesti 
2. Cocotonttu on aivan liian söpö
3. Ruffetonttu on myös tosi ihana
4. Kokkelipokkeli tuli herättämään

 Hyvää uuttavuotta ihanat lukijat! ♥

18 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta teillekin! Coco oli kyllä tämän joulun söpöin tonttu! <3 Kivoja Insta-kuvia! Me ei olla vielä sinne maailmaan jaksettu mennä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä aikas suloinen, voikun voisi pitää sen päässä aina tonttulakkia! Instagram kuvat on kyllä tosi kivoja kun niihin tulee kivat filtterit!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Ihania kuvia on kyllä,, varsinkin tonttukuvat! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta. Ihana toi jumittava Coco. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tassut oli niin söpösti että oli vaan pakko ottaa heti kuva, taisi vaania samalla mun kädessä olevia pompuloita ;--)

   Poista
 4. Heh, päätellen Ruffen tympääntyneestä ilmeestä, se on vissiin jo tottunut ihan hyvin tuohon astmapiippuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tottunut jo aika hyvin vaikka välillä meinaa vähän pidätellä hengitystä.. Ja ainakin miehen kanssa se ei ole vielä niin iloinen lääkkeen annosta, mutta mamman kanssa sujuu kuin leikki ♥

   Poista
 5. Voi söpöläiset ! Hyvinhän teillä toi lääkeenanto sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sujuu se jo aika hyvin vaikka Ruffe onkin juoksemassa aina karkuun kun mennään ottamaan piippua kaapista :D Nyt tammikuun kunniaksi aletaan antamaan piippua kerran päivässä kortisoni tablettien annon loppuun asti (vielä annetaan kortisonia tammikuun loppuun) ja sitten katotaan miten yskää jatkuu vai jatkuuko. Olisi kiva jos piippua ei tarttisi antaa kuin pari kertaa viikossa :--) Monesti teillä annetaan nykyään piipusta?

   Poista
  2. Tällä hetkellä justiinsa toi pari kertaa viikossa,molemille. Nissonilla tosin jokunen viikko sitten alkoi taas köhinä joten annoin sille taas 5 pillerin kuurin ( 1 x 5 pvää, 0.5 x 5 päivää ja sitten 0.5 x joka toinen päivä ) lisäksi. Kyllähän tää on jatkuvaa seurailua, mutta onneksi jo teitää mikä auttaa :)

   Poista
  3. Meidänkin pitää sit jatkossa käyttää tota 5 pillerin kuuria jos alkaa joskus taas hirveä yskä, nytkun saatiin kahen viikon kuureja samalla säännöllä. Nyt pari päivää alotettiin puolikas tabletti joka toinen päivä ja tätä nyt kaksi viikkoa ja viimeset kaks viikkoa syyään 1/4 tablettia joka toinen päivä. Huh, on se Ruffe jo kauan joutunu tabuja syömään :( Toivottavasti vältyttäis uusilta köhinöiltä ja saatas elää yskätön loppuelämä!!

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Mainioita kuvia :-D, nuo sohvanvaltaukset aivan erityisen hellyttäviä. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on nukkumapaikoista parhain <3 Ruffe nukkuu yöt sohvalla ihan samallailla kuin Coco tossa kuvassa, harmi et aina kun herätään ehtiise heti vaihtamaan asentoa enkä saa kuvaa :--(

   Poista
 8. Repesin niin kellivälle Cocolle. :DDD Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on vähän semmonen ilme että ''luuletkos pääseväs tänne''. Oltiin vielä just tota ennen nukkumassa Cocon kanssa päikkäreitä lusikassa sitten hetkeks nousen ja tuun takas niin läski valtas koko kohdan.. Tosi kiva :D ♥

   Poista