maanantai 29. joulukuuta 2014

Pyllyt jäässä

Käytiin tossa pihalla ja hyi kun sielä oli kylmä ainakin pienten ragdollien mielestä. Ei me siellä kauaa ehditty olla, kun orkesteri alkoi jo soittaa ''mennään jo sisälle'' -kappaleita. Pitihän meidän aikuisten nopeasti totella lapsia, ettei heidän pyllyt jäädy. Coco taisi saada taas elinikäiset traumat, mutta onneksi Ruffe on sentään vanha lumikonkari!

''TAHTOO KOTIIIN!''
''En tykkää, en sitten yhtään..''
''No jos kuitenkin vähän kattelis''
''Tassut jäätyy, pylly jäätyy, nenä jäätyy''
Naurattaa toi Cocon häntä on jotain niin säälittävää ettei mitään rajaa :D
''Joko äiti mentäs sisälle?''
''Näytän noille vähän mun vihaista katsetta kun tänne toivat''


Luntaa tulvillaan on raikas talvii sää
''Jes jes kohta ollaan taas kotona lämpösessä''
''Äkkiä isi, heitä mut sisälle ja sassiin!!''
Muokkasin kuvista hihnat pois joten älkää huoliko he eivät ole vapaana. Yllätyin myös positiivisesti uuden objektiivin ulkona otettuihin kuviin, kyllä tykkään ja paljon, mites te?

22 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ja hyviä ilmeitä :D Nyt oli kyllä tosi hienot, mutta kylmät kelit ulkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥
      Nyt on kyllä ollu ihanat ilmat, mut huomenna ainakin tänne pitäs tulla plussaa eli lumet varmaan sulaa :(

      Poista
  2. Joo, beba jäätyy ulkona! Ja tassu, kun on pakko joku tassu maassakin pitää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei nähty kahdella tassulla kävelyä niinkuin jotkut koirat tekee, etutassuilla ne vetävät lumessa että pysyis vähä lämpimämpänä :'')

      Poista
  3. Meillä oli tänään tän talven ennätyspakkaslukemat, -19 C, joten ei puhettakaan mistään kissamaisista ulkoiluista. Kaikki ulkoilu alle +10 C:ssä on meiän kattien mielestä muutenki pelkkää eläinrääkkäystä. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun Ruffe oli pentu opeteltiin ulkoilua pakkasessa, sillon oli maaliskuun alku ja luntakin hirveesti. Eise Ruffe sillonkaan oikeen mitään sanonut vaikka turkkiakaan ei melkeen yhtään ollut ehditty kasvattaa :D Coco on vaan hirmuinen pelkuri siksi se on aina äänessä pihalla. Nyt oli aika kokea Cocon tutustua ensimmäisen kerran lumeen, koska huomiseksi luvattiin loskaa ja plussa asteita :( Eime tosiaan kauaa pihalla oltu ehkä 10min max, enkä kyllä tiedä paljon täälä oli pakkasta varmaan -10. Kyllä ne muutkin kisumirrit juoksentelee tuola vaikka on hirmuisen kylmä, että ennyt itse myönny eläinrääkkääjäksi vaikka Coco varmaan voisikin huudella pari valittua sanaa.. ;D

      Poista
  4. Mainiot ilmeet :-D :-D! Voi mikä talvikokemus, kaikkeen sitä joutuukin :-).

    Täällä on aivan päinvastainen toive kissoilla eli sää saa olla mitä tahansa, kunhan pääsee ulos. Mutta tottahan se on, että ulkoilun pituus vaihtelee ja emäntä saa olla tarkkana, että päivän mittaan ehtii avaamaan ja sulkemaan ovea toiveiden mukaisesti. Mutta viimeistään klo 21 on oltava sisällä ja etsittävä sisältä yöpuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää meidän pojat on kyllä aina niin ilmekkäitä ja Ruffe varsinkin sen pallosilmillä, sillä näyttäisi aina olevan ''mitä hä tä'' -ilme päällä :D Niin me luettiinkin että teillä saadaan olla pihalla pakkasessa, munkin kaverin kisumirri aina kerjää ulos ja huutaa vaikka olisi kuinka kylmä. Tosin he asuvat kerrostaloalueella niin eivät voi kisua päästää yksin ulos vaikka kuinka Minttu tahtoisi. Sentään kesämökillä saa Minttukin olla vapaasti ulkona! :---)

      Poista
  5. Hui, miten kylmä tuli, kun katsoi varsinkin Cocon ilmeitä! Brr! Mä niin ymmärrän, miksi sillä oli kiire takaisin sisälle. Lumi on ihan kiva juttu, kun katselee maisemia ikkunasta, mutta oikeasti mua ei hirmuisesti innosta ulkoilu pakkasilla. Tulin vihdoin kotiin, ja nyt me kyyristellään Nupun kanssa peiton alla, ja lämmitin huristelee tuossa makkarin nurkassa. <3 Teillä on ehtinyt alkaa kunnon hammastalkootkin näemmä. :) Meidän kateilla oli jäänyt hampupesut väliin "iskän" kanssa, mutta eilen illalla oli sitten jonoa veskin edessä, kun emo oli taas paikalla ja valmiina harjailuihin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei muakaan innosta toi ulkoilu pakkassäässä mutta tahdoin lumi kuvia kisuista ja täksi päiväks lupas plussaa eli ois ollu liian loskasta, mutta siellä onkin satanut lunta koko yön eli ois voinu tänään käyä niin ei ois ollu niin kylmä. :D

      Joo alotettiin hammaspesut ja oon saanu Ruffenkin hammaskiveä vähän rapsutettua pois, voikun se kaikki lähtisi! Näin jotain unta että ne pureskelivat katki isoja koiran luita mutta ehkä se jää vaan haaveeksi.. Ei toi meiänkää isi mitään hammaspesuja hoida, tuntuu että isi on maailman avuttomin tyyppi kun puhutaan kisujutuista :") Annetaan se silti hälle anteeksi♥

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Saattoi olla hiukan sormet kohmeessa kuvia ottaessa.. ;--)

      Poista
  7. Kylmää, kylmää! Upeat kuvat! :)

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat! Meidän kissoilla oli pakkaspäivänä ihan yhtä kylmä :) Ei pitkään ulkoiltu meilläkään. Eikä peppua laskettu maahan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks nyt tuli plussaa niin ei voi enää kiusata kisuja viemällä niitä ulos pakkaseen, tilasin kyllä niille suloiset villapaidat että pärjäävät seuraavalla ulkoilureissulla paremmin ;--)

      Poista
  9. Huisin jännittävä ulkoilu! Linkitin teidät Naukulan lukulistalle, toivottavasti sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopiihan se! Mekin voitas tulla tsekkailee teidän blogi, mullakun on tapana alkaa lukemaan niiden blogeja jotka tänne meidän blogiin eksyvät :---)

      Poista
  10. Ihan mahtavia ilmeitä! Jotenkin nuo Ruffen silmät-lautasina-ilmeet ovat ihan erityisen hauskoja, se on kyllä niin söpöliini! Jotenkin aina tulee meidän poitsut niin vahvasti mieleen Ruffesta ja Cocosta. Rudikin on sporttimallin räsyjä, samalla tavalla laiha kuin Ruffe. Ja Karri on semmonen iso ja nuoremman oikeudella hassusti hassusti särkimäs ja hurmaasti hömelömpi, niinkuin Cocopops.

    Huomasin tässä että muutamat mun sulle jättämät kommentit on hävinneet bittiavaruuteen. Ostin vasta uuden läppärin ja tutustun tähän omena-käyttikseen, niin varmaan tää on nyt tehnyt jotain hassuja, kun oon jättänyt nimellä ja url:lla kommentteja. Arvailin välillä, että tänne on tullut jokin kommenttien tarkistus voimaan, kun ne kommentit eivät tulleet heti näkyviin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on kyllä niin söpö pallosilmä, sille aina tulee naurettua :--D Onnää meiän pojat kyllä aika samanlaisia, huomattu myös! Muistan joskus lukeneeni, että Karri on vielä vähän arempaa luokkaa ja samaten on myös Coco! Rudi ja Ruffe on sit sporttiset ja rohkeat ;--)

      Oonkin ihmetellyt miksei pitkään aikaan oo tullut sieltä suunnalta kommentteja ja eilen taisin mainita miehellekkin asiasta että ''Ruudolf ei enää kommentoi mulle :((('' MUTTA hyvä, että kyse onkin vaan näistä internetin ärsyttävistä jutuista. Onneksi sentään nyt on kommentti tullut perille ja tosiaan huomaahan sen nopsaa jossei se kommentti perille asti tule, mullakun ne näkyy kaikille heti ja ovat ilman mitään robottivarmistuksia! :---)

      Poista
  11. Voi eiii, älä huoli, tää on kyllä ehdottomasti mun suosikkiblogeja, vaikka en aina kommentoikkaan! Täytyy tunnustaa että joka juttua ei tule kommentoitua, vaikka päivityksesi luen. On ollut viime aikoina viime aikoina vähän hektistä tää arki. Keväästä on kyllä tulossa vielä kiireisempi, mutta eiköhän niitä kommentteja silti täältäkin suunnasta tipahtele :)

    Ja oikein muistat, Karri on se arempi. Vaikka se on semmoinen rämäpää ja tienannut jopa lämpöisän lempinimen Kaheli-Karri, niin jotenkin se on niin tunteellinen siili, että se reagoin monesti pelokkaasti uusiin juttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ollaan yks suosikeista! Eipä sitä aina jaksa/ehdi ainakin jos lukee monia eri blogeja niin välillä itselläkin on ihan hirmuinen homma lukea kaikkien postaukset ja vielä keksiä kommentti, on tää rankkaa ;D

      Kaheli-Karri ihana! Täälläkin taitaa asustella yksi Kaheli-Kokkeli <3

      Poista