keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Meidän joulu

Varoitus kuvia on paljon.

Joulu tuli ja meni hö! Meillä oli mukava joulu ja luntakin saatiin tänne päin suomea, ihanaa! Aamulla aamupalan jälkeen availtiin lahjoja, kisutkin saivat omansa ja voikun siitä riemu raikasi. Lahjapaketissa oli vaikka ja mitä kuten laserhiiri, cat dancer, tilkkutäkki -raapimismatto ja pari erillaista lelua. Rufuskin oli iloisempi kuin koskaan, poitsu oikein sekosi uudesta virmajuurelta tuoksuvasta hiirulaisesta (joka haisee kyllä tosi pahalle) hiirtä heiteltiin ja potkittiin ihan hullusti. Cocon mielestä taas cat dancer oli paras, sen kanssa se jaksoi aamulla hillua tunnin ellei jopa pari.

Aamulla tsekattiin ikkunasta ihmeellinen lumisade HUII
Ruffe löysi jo oman paketin
No nyt on niin ihana ihana
Tämmöinen tuli ostettua
Ja tämöinen
Mukana oli myös nystyräpalloja ja egyptin mouse
Haisulihiiri on Ruffen mieleen ai että!
Coco antaa cat dancerille kyytiä!
No nyt on jännää
Innostumisviikset taattu
Leikitysten jälkeen suuntasimme anoppini luokse syömään ja viettämää aikaa kissat mukana. Ruffe on aina reipas reissaaja, mutta Cocoa pelottaa tämmöiset paikan vaihdokset eikä asiaa auttanut se että paikan päällä oli Nella-hauva. Coco viettikin Nellan takia joulun makkarissa, pikkuista pelotti aivan hirveästi. Ainakun Nella tuli näkyviin kuului säälittävä SHHH tai välillä ei kuulunut mitään tuli vain irvistys. Ruffe taas oli kuin kotonaan eikä välittänyt Nellasta. Nellakaan ei näyttänyt välittävän Rufuksesta, yhdessäne nuskuttelivat toisiaan ja kerjäsivät ruokaa. Pojat saivatkin maistaa joulupöydän antimia elikkä pikkuisen savusiikaa ja graavilohta MUMSKIS!

Näenkö näkyjä vai pussaako kissa ja koira?
Kuka tahtoo kinkkua nostaa tassun ylös!
Näinne pupillit laajenee kun tapahtuu jotain jännää, kuten koiran tsiikailu!
Ehh? Ruffe se taitaa olla Nellan luu koiralle tarkoitettu tiedätkö K-O-I-R-A-L-L-E
Yhdessä on mukava pelata myös pelejä näin jouluna
Ruffe odotti kiltisti Cocoa paketin avaamiseen
Muttakun Coco ei koskaan saapunut makkarin syövereistä paljastui lahjasta kepukka jossa on kiliseviä palloja
Näinne uudet bestikset posettaa yhdessä!
Joulu oli ihanan rauhallinen ja nyt on maha täynnä ruokaa sekä suklaata, kohta voisikin pyöriä sänkyyn mutta jos ensin vähän lisää suklaata.. Nyt alkoikin hirmuinen konsertti kun pojat saavat iltapalaa. Harmi, että joulu on vain kerran vuodessa mekun niin tykätään lahjoista ja hyvästä ruuasta sekä seurasta! ♥

''Sanokaa mun sanoneen täällä sängyllä on paljon turvallisempaa kun tuola on se koirakin..''
''NÄITTEKÖ! Sielä se koira taas meni..''
''On tää joulu vaan niin raskasta kun ei saanu ees pysyä omassa sängyssä!''

20 kommenttia :

  1. Ooh mitä lahjoja olette saaneet! Ja Ruffella on kiva joulukaveri! Hauska tuo kuva jossa kilpaa pyydätte kinkkua :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on kovapoika kerjäämään ja muutenkin aivan kuin koira :D Vähän oli tyhmää kun Cocoa nii kovasti pelotti, mutta ens jouluna sitten mennään semmoseen paikkaan missä koiria ei näy!!

      Poista
  2. Ruffehan taitaa olla sisimmässään koira, kun ei yhtään tuo pörröinen hauvakaveri pelottanut. :) Tutun näköisiä juttuja paljastui lahjoista! Uskalsitpas hankkia teillekin sellaisen karmivalöyhkäisen virmanjuurihiiren! :-D Yöööks! Sen tunkkainen lemu saa koko asunnon kaalilaatikon katkuiseksi. Meillä hiiri ei onneksi ollut erityisen suosittu mitä nyt Juju sitä aina hetken jaksaa tutkia. Niinpä se asuu pienessä mustassa tiukkaan solmitussa pussissa lelulaatikon perukoilla... Ehtisinköhän mä vielä kirjoitella meidän joululahjapostauksen ennen kuin lähden sukuloimaan muutamaksi päiväksi?! Mukavaa pyhien jatkoa uusien lelujen parissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onse kyllä aikamoinen koiruli, ehkä Ruffe on vaan niin tottunut kun käytiin sen kanssa ihan pikkusena ulkoilemassa lumisilla teillä ja välillä tuli koiria vastaan nuuskuttelemaan. Ei Ruffe kyllä sillonkaan niitä pelännyt mutta varmaan se on yksi osasyy! Hehe haisulihiiri saattaa meilläkin menä jonnekkin nurkkaan jossen kanssa leikkiminen loppuu niinkuin yleensä Ruffe kiinnostuu kaikesta vaan sen yhden päivän ONNEKSI laserhiiri ei petä! Ja taisit ehtiä ;)

      Poista
  3. Ruffe voisi lahjoittaa Pöpöllekin vinkkejä koiran kanssa ystävystymiseen, sillä täälläkin vietettiin joulua hurttaseurassa. Paljon tuli näköjään lahjoja ja cat dancer on kyllä hyvä lelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vois, Ruffe voiskin alkaa pitää semmosia ''Näin ystävystyt koiraan'' -kursseja, sielä sitten opeteltas ettei ne oo yhtään pelottavia otuksia ja onne ihan mukaviakin! :D Coco voiskin olla sen kurssin ensimmäinen asiakas... Cat dancer on ollu mahtava ja onnoi tykännyt aika paljon kaikesta muustakin, ei ne kyllä varmaan kauaa jaksa kiinnostua onne niin tylsimyksiä välillä :---D

      Poista
  4. Ihanat lahjat! :) Ruffe on rohkea kun uskaltaa olla noin rennosti koiran kanssa! Me ollaan vähän mietitty tuodaanko ystäväni koiranpentu meillä käymään joku päivä, mutta katsellaan kehdataanko järisyttää kisujen maailmaa niin paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiranpentu voi olla kyllä aika pelottava nekun onniin häslääjiä villejä ja iloisia Nella ei ole enää niiiin virkeä että jaksaisi peuhata sillä kun on tuota ikää jo jonkin verran! Mutta Ruffe on pienestä asti nähnyt koiria kun ollaan käyty ulkolenkeillä niin varmaan siitä tottunut, tosin Ruffe on muutenkin tosi rohkea luonteeltaan ihan eri luokkaa Cocon kanssa joka pelkää vähän kaikkea uutta.. :D Onhan se tietysti hyvää harjoittelua tuoda koira sinne käymään, parempi sielä kotona tutustua kuin jossain muualla!

      Poista
  5. Ihania kuvia :) Ja teillä on ollut KOIRA kaverina - hurjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos! Koira oli kyllä aika hurja tapaus näin Cocon mielestä, onneksi sentään Ruffe oli asian kanssa fine ;--)

      Poista
  6. Vähän te ootte ollut kilttejä, mieltsei lahjoja!

    T. Triolat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa et saatiin lahjoja vaikka palvelijoilla meinaa välillä mennä meihin hermot, onneks ei oltu joulukollin tuhmien listalla! :----)
      -Ruffe ja Coco

      Poista
  7. Kissoja ja koiria sikin ja sokin, ou jee. Niin ja lahjoja ja leluja, tapahtumarikas joulu siis :)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska joulu kun oli elukoita ilostuttamassa palvelusväkeä! ♥

      Poista
  8. Pena: Vaikka mitä kivoja lahjoja! Mäki sain pari kivaa lahjaa ja yhen ku pelkään niin, että piti laittaa kaappiin piiloon...
    Ihminen: Ihanat kuvat. Näyttää olleen vauhdikkaan touhukas päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis saitko lahjan jota pelkäät, mikässe semmoinen lahja oikeen on? Me ollaan tykätty kans meiän lahjoista vaikka nukkuminen ja ruoka onki meiän lemppari puuhia edelleen.. ;--)
      -Ruffe ja Coco

      Poista
  9. Tuikkivat sinisilmät ja innostumisviikset, voi teitä ihanuuksia! Ja sievä koirakin menossa mukana :-). Teilläpäs on ollut ihana joulu, mukavaa yhdessäoloa ja lahjoista riittää leikkimisen iloa ensi vuonnakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joulu oli kyllä kiva, mutta nyt on ihan hirmuinen suklaa ähky (ei enää koskaan makeaa..) :D Lahjoilla on onneksi leikitty ettei onneksi tullut ostettua pelkkiä tyhmiä lahjoja ;--)

      Poista