torstai 20. marraskuuta 2014

Uudet valjaat

Tänään postista saapui joululahjaksi kutsuttu paketti jossa oli ihka uudet Vänttisen valjaat! Pitihän tää arvata, että en mä niitä mihinkään joululahjapaperiin voinut laittaa, kun piti heti päästä koklaamaan miten niiden kanssa sujuu näin tositoimissa. Monta päivää oon kinunut miesihmistä mun kanssa mukaan ulos, mut ei se vaan oo suostunut. Onneks tänään hän suostui ja päästiin ulkoilemaan. Yksikään kuva ei meinannut onnistua, mutta kameran vikahan se on köh..

Ihanat uudet vänttiset!
Laitoin Arjalle sähköpostia noin viikko sitten jossa kerroin Rufuksen ja Cocon mitat: Rinnanympärys, kaulanympärys ja paino. Otin myös kuvat kisuista vanhoilla valjailla, kyseiset valjaat olivat M kokoa. Valjaskuvista huomasi heti, että ne eivät enään sopineet kummallekkaan pojalle. Rufus meni aivan apaattiseksi vanhojen valjaiden käytöstä eikä tahtonut liikkua ollenkaan. Cocon kanssa valjaat olivat helpommat, koska Coco on ruumiin rakenteeltaan paljon pienempi kuin Ruffe. Rufushan on ''sporttiräsy'' iso, mutta pieni. Rufuksen valjaiden kooksi oli merkitty M/XL ja Cocolla M/L, hämmentävää eikö. Väreiksi valittiin ihanat helmiäispintaiset vaalea limenvihreä ja vaalea turkoosi. Arjan facebook-sivuilla on valjaissa ihanan paljon erillaisia värejä, kannattaa käydä katsomassa.

''En muuten varmana liiku..''
Poitsut hei väärä suunta
Vänttiset ovat meidän lemppari valjaat, koska ne on helppo pukea kissan päälle vain yhden pikalukon ansiosta. Materiaali on ihanan pehmeää kotimaista nappanahkaa joka on käsitelty likaa ja vettä hylkiväksi. Lisäksi valjaissa on heijastimet, jotka on todella käytännölliset näin syksyn pimeydessä. Kissaa voi myös nostaa valjaista, koska paino jakautuu rintakehään. Me suositellaan vänttisiä kans teille joilla niitä ei vielä ole!

Innostuneet nappisilmät
Ilmeistä päätellen taisi tulla koira vastaan
Ulkoilu sujui hienosti, kissoja ei ahdistanut ollenkaan liikkua valjaiden kanssa. Coco kyllä protestoi liikkumista ihan muista syistä, mutta onneksi alku huutojen jälkeen alkoi sujumaan. Ruffen kanssa kirmattiin oikeen laukka-askeliakin. Eiköhän ulkoilu ala sujumaan Cocolla yhtä sutjakkaasti kuin Rufuksellakin, mutta vielä tarvitaan hiukan harjoitusta.

''mentäskö jo kotiin?''
Rufus esittelee hienoja limenvihreitä valjaitaan
Inhottaa kyllä nyt tuo kuvien laatu, mutta minkäs teet. Toivottavasti kelpaavat! :---)

8 kommenttia :

  1. Upean väriset valjaat! Noi vihreät on juuri mun lempiväristä tehdyt. :) Tämä ei nyt yhtään auttanut mun olotilaan, haluan pojille Vänttisen valjaat. Harmi vaan ettei taida kannattaa vielä, kumpikin kasvaa ja nykyisiä säädettäviä saa olla jokainen ulkoilureissu isontamassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät, mä sain valita Cocolle valjaat ja Ruffen valjaiden värin valitsi avokki! Aika hyvin valittu väri, kyllä tykkään kans ite hirveesti! Joo ehkei se ihan vielä kannata niitä uusia valjaita ostaa, mutta onneksi kesä on nopeasti taas täällä niin sit voi päivittää valjasvarastoa ;--)

      Poista
  2. Aaargh! Olen nyt kaksi kertaa kommentoinut ja tägännyt ihan päin honkia, mutta kokeillaan nyt vielä yhden kerran. :) Jos menee pieleen, niin sitten menee. Mutta siis: Nupullakin on samanlaiset valjaat kuin Ruffella, joten katithan ovat nyt kuin vanha pariskunta, jolla on samanlaiset tuulipuvut.<3 Nupun limevaljaslookin voi muistin virkistykseksi tsekata täältä! Katson taas kateellisena, miten hienosti poitsut ulkoilevat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se ei meekkun haluais, mäkin kirjotan välillä ihan liian nopeilla sormilla ja painan julkaise sit onkin siansaksaa näytöllä ja hävettää.. :D Muistinkin että ostit Nupulle ja Jujulle kanssa vihreät, mutta mäpä en saanutkaan valita väriä joten ei ollut taka-ajatuksia tän tuulipuku idean kanssa.. Mut nyt tosiaan Nuppu ja Ruffe onkuin paita ja peppu ihanat valjaat päällä. Voisivat kirmata kesällä yhdessä mätsäävien valjaittensa kanssa ♥ Nuppu ja Juju vaan rohkeesti pihalle, ainakin silloin kun on jo lunta maassa jos sitä sinne pk-seudulle edes tänä vuonna tulee!

      Poista
  3. Yep, Vänttiset on parhaat :) Teillä on aivan ihanan väriset. Kiva nähdä ulkoilukuvianne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, nytkun saatiin vielä oikeen kokosetkin niin passaa! Kiva kun tykkäät väreistä mekin tykätään! Oli kyllä mukavaa päästä ulos, harmi että nää kuvat oli ainoot jotka ei helahtanut :--(

      Poista
  4. Meillä on Orbille myös samanlaiset, mustana tottakai. :D ei me tosin paljoa ulkoilla, kun meijän kerrostalon pihassa ei saa ja lähellä ei oo oikeen mitään muuta paikkaa mihin mennä. Noi on kyllä ehdottomasti parhaimmat valjaat ikinä! :)

    Lenni on kuitenkin meillä ehkä ainut joka oikeesti tykkää ulkoilla... Orbit vaan haluu syödä kokoajan kaikkea ja Jupiter... voi luoja mikä pelkuri. Se yrittää kokoajan kiivetä mun syliin ja tarraa musta niin lujaa kiinni, se pelkää niin paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa tylsää ettei siellä oikeen oo mitään ulkoilu mestoja, tosin eipä oikeen täälläkään paitsi vieressä oleva pieni mettäpolku. Ruffekin tykkää ihan oikeesti ulkoilusta mut Coco taas on aika samaa luokkaa Jupin kanssa, pelottaa ja ihan kamalaa äkkiä kotiin meiningit! :--D Vänttiset on kyllä hyvät kun niihin ei kuristu jos vähän nykäsee kissaa liikkeelle. :--) Olis kiva asua jossain vähän syrjäsemmässä et ois paikkoja jonne mennä, mut ehkä joskus sit isona!

      Poista