lauantai 11. lokakuuta 2014

Paniikkia ja puhelimia

Kipeys ei meinaa loppua ja aamuisin meinaa itku tulla kun kurkkuun sattuu niin paljon, mutta onneksi on ihana karvainen Cocopops joka huolehtii äidistä aina tarvittaessa. Eräänä aamuna heräsin todella aikasin ja päätin mennä sohvalle nukkumaan etten pidä miesihmistä hereillä ainaisella valituksella ja köhimisellä. Onneksi sohvalta löytyi kaksi karvaista unikaveria jotka pitivät äidin vahtivuoroja vuorotellen. Puolet yöstä Rufus oli jalkopäässäni nukkumassa jalkojen ja sohvan välissä littanana ja seuraavan kerran herätessäni Coco olikin tullut Ruffen tilalle nukkumaan pyllyni lämmittimeksi.

Coco hoitamassa äitiä aamulla



Tänään kun kävin suihkussa kuten tavallista kissat olivat vessassa myös mukana. Eiväthän pojat ilman äitiä pärjää kymmentä minuuttiakaan, mutta sitten tapahtuikin jotain kummallista nimittäin Coco sai jonkun ihan ihmeellisen paniikkikohtauksen. Alkoi se maukumaan hirveän kovalla äänellä, en ole ikinä kuullut sen huutavan niin lujaa. Coco myös yritti päästä oven läpi raapimalla sitä vimmatusti. Ruffekin huolestui ja hyppäsi pesukoneen päältä pois Cocon viereen ja yritti rauhoitella pikkuveikkaa nuolemalla tätä päälaelta, mutta eise mitään auttanut. Huuto ja raapiminen vain jatkui niinpä oli pakko päästää pojat ulos vessasta ja, kun vessasta oltiin pois päästy kaikki olikin hyvin. Mikähän Cocolle tuli, pelkäsiköhän, että joutuu pesulle.. Yleensä Coco on kyllä todella kiltti pesuissakin, että tuskin siitä. Ihmeellisiä juttuja, ehkä vessassa olikin kummitus!

Kaulurin kasvattelua..

Cocolla on myös ihana tapa, jos pesukone on vessassa päällä. Kerran eräänä päivänä kuulin, kun Coco meni käymään vessassa ja sitten se ei tullutkaan vessasta pois. Kävin kurkkaamassa, että mitä se oikein sinne jäi tekemään, kun olisin niin kovasti jo tahtonut rapsutella pientä pörröpalloani. Naurahdin, kun huomasin Cocon jääneen katselemaan pyykki-tv:tä, siellä se pyöritteli päätään samaan tahtiin kuin pyykit pyörivät, välillä se yritti saada myös pyykkejä kiinni. Olise vaan niin söpö ja onneksenne sain siitä myös videota!


Ja sitten vielä; Olettekos kokeilleet ladata kännykkään semmoisen sovelluksen kuin ''CAT ALONE''. On Muuten Cocon lemppari juttu ikinä! Ruffe ei niinkään välitä, mutta kannattaa kokeilla jos teidän perheessä siitä tulee yhtä hyvä hitti. Kyseisen sovelluksen voi ainakin ladata android-puhelimiin!

10 kommenttia :

  1. En haluaisi pelotella, mutta vaikuttaa nyt siltä, että kissageist on nyt säikytellyt pikku Popsia! :-( Se ei ole nimittäin ollut tänään hukkaamassa meillä tavaroita. Koska kissageist on poissa, Jujun naksutinkin löytyi (ihan väärältä hyllyltä kissanruokapöniköiden takaa)! Pipoa ei silti löydy edelleenkään. Olipa suloiset videot Cocosta! <3 Meillä on ihan tylsä, päältä täytettävä pesukone, eikä tuota Cat Aloneakaan vielä löydy. Täytyykin ladata se ja testata, mitä katit tuumaavat. Nuppu on ollut perinteisesti innokkaampi pelailemaan.

    Toivottavasti paranet pian! Kurkkukipu on flunssan pahin vaihe, ja on piinaavaa, jos se vain kestää ja kestää! :-( Ihme tauteja liikkeellä, mutta onneksi pienet karvapatteripallerot lämmittävät ja hoitavat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasi kissageist pelästyi Cocoa ja häipyi, se meinasi kyllä iskeä meille kun en meinannut löytää ostamaani ässäarpaa, mutta onneksi se sitten löytyikin! Muuta ei ole ainakaan vielä hävinnyt tai ainakaan en ole huomannut.. :--) Onneksi naksutin löytyi ja eiköhän se pipokin vielä jostain kaapin pohjalta löydy, olen varma! Harmi ettei teillä ole pyykki-tv:tä kissojen hupina, mutta eiköhän cat alone aja asiansa, siinä kun oli niin monia erillaisia juttuja. ;--)

      Mulla ollut oikeestaan koko kipeyden ajan pelkkää kurkkukipua, kuumettakin oli mutta kurkkukipua enimmäkseen. Aamuisin se on aina pahimillaan mutta onneksi burana auttaa ja enköhän tästä kohta tervehdy.. Lääkäri kyllä sanoi, että voi kestää parikin viikkoa.. Toivotaan nyt että lähtisi äkkiä pois, onhan tässä jo viikko sairasteltu. >:(

      Poista
  2. Voe että, ihanat videot! Mikseikähän ne meillä kato pyykki-TV:tä. Hmm, teidän pyykki-TV:ssä täytyy olla paremmat ohjelmat :)))
    Joo ihmeparkaisupa on ollut, tuo kissageist kuullostaa varteen otettavalta selitykseltä.
    Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kissageist ei varastanut mitään Cocolle tärkeää, muuten saattaisi tulla surupuseroon.. Ehkä Coco vain sotahuuti varkaat tiehensä! Ehkä teillä ei enää välitetä tuommoisista lastenohjelmista, Cocohan on vielä vasta vauva niin sitä tietysti kiinnostaa kaikki uusi ja ihmeellinen.. ;--)

      Poista
  3. Söpeliinit. Meillä ei koskaan katsella pyykki-TV:tä mutta pyykkihuone on muuten rakas. KissaKaramelli rakastaa piehtaroida pesua odottavissa vaatteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Likapyykissä on varmasti mukavaa, harmi että meillä pyykit on kaapissa korkealla ettei sinne edes pääse, mutta saattaisi olla meidänkin kattien mieleen ;--) Ruffe rakastaa kuivumassa olevia pyykkejä, aina se rientää kun pyykkiteline kolahtelee vessassa. Sielä alla onkin kiva makoilla kosteitten pyykkien alla!

      Poista
  4. Heh, Coco on niin suloinen pyykki-TV:n tiiraaja :D Meillä Rudillekin tulee välillä ihme päähänpistoja, kun se luulee, että Karri on hukassa. Silloin se moukuu ja möykkää isoon ääneen, vaikka Karri olisikin näköetäisyydellä makoilemassa. Varmaan se on niin, että välillä vaan pitää vetää pienet sekoilut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei pyykki-Tv:tä ole joka päivä ohjelmassa Coco varmaan tykkäisi ;--D Meillä Ruffe tulee aina heti Cocon luokse jos Coco kuulsaa siltä että sillä olisi joku hätätnä, esim Cocon pesun aikana jos äsee naukumisia on Ruffen pakko päästä vessan oven läpi tarkistamaan Cocon vointi ja nuolaista pari kertaa päälaelta, onse niin huomaavainen isoveikka <3

      Poista
  5. Meillä Rosa tuijottaa myös innokkaasti pyykkejä, nyt taas pitkästä aikaa. Meillä oli nimittäin pesukone rikki ja eihän me sitä vaihtaa jaksettu kun pyykkituvassa olikin niin isot ja hienot koneet. Pakko oli ladata vastaava sovellus kun tuo cat alone ja eihän nuo nyt kovin paljoa siitä jaksaneet kiinnostua, olisikohan syynä ollut se, että herätin ne unilta pelailemaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyykkien katselu on parasta, onneksi Rosa saa taas tuijotella uutta pyykkikonetta! Jospa se sovellus alkaisi innostamaan, tuossa cat alonessa Coco ei tykkää muusta kuin tuosta sormesta siinä kun on erillaisia juttuja, Ruffea taas ei kiinnosta ollenkaan..

      Poista