lauantai 18. lokakuuta 2014

Kaunis syksy

Päästiin tänään ulkoilemaan molempien kissojen kanssa. Pyydettiin kyytiä erääseen puistoon jossa oli lehtiä mielinmäärin tippunut jo maahan. Ollaan niin kateellisina katseltu teidän ihania syksyn kuvia niin nyt te pääsette ihastelemaan meidän kuvia! Vaahteranlehdet ovat niin nättejä tähän aikaan ja onneksi tänään oli vielä suhkoht hyvä ilma eikä vilukaan ehtinyt tulla. Coco oli alussa hiukan arkana puistossa, mutta uskalti sekin tutkia uusia paikkoja. Ruffe taas oli koko ajan menossa eikä herra olisi halunnut vain olla ja nököttää yhdessä paikassa. Tavattin me myös yksi uusi kissa kaverikin.

Cocolla oli päällä Ruffen vänttisen valjaat kun taas Ruffe meni nätisti pelkässä kaulapannassa. Käytiin moikkaamassa tampereen ''mummia'' ja Ruffe oli siellä kuin kotonaan.. Ryösti se mm. pöydältä kinkkuviipaleen ja juoksi pitkin poikin. Coco arkaili pikkuisen, kun kylässä oltiin, mutta kyllä sielä vähän uskallettiin leikkiä ja kerjätä ruokaa. Pojat taisi saada myös aika paljon juustoa, ''mummi'' taisi vähän innostua, mutta kerrankos sitä herkutellaan! ;--)

Coco meni aina ihan littanaksi kun joku käveli ohi. Ihan hupsu tyyppi <3
Ihmeteltiin Cocon kanssa mitä Ruffe oikein näki 
Uusi kissakaverihan se!

10 kommenttia :

 1. Ihanan värikkäitä syyslehti kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy onniin ihanaa kun onniin värikästä <3 Tykkään hirmuisesti niistä päivistä kun ei sada vettä! Harmi että huomiseksi luvattu myrskyä :--(

   Poista
 2. Ihania kuvia, ja hihittelin kuva numero kahdeksalle melkein vedet silmissä. <3 Ihan mahtava ilme Cocolla, ja nopeasti katsottuna näyttää kuin se viheltelisi vähän hämillään. Tekisi niin mieli kaapata toinen syliin ja pusutella. Rufus on ihan coolisti ulkona ja kovin tomerana! Ja hauskan värikästä niin lehtien kuin hiustenkin osalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että Coco sai hymyn huulille, se on muutenkin vähän hömelö ja sille tulee naurettua päivittäin. Tuommoisia vähän just hämillään olevia ilmeitä sillä on koko ajan kotonakin, eise oikeen tiiä miten sen pitäs olla. :') Ihana pikkunen vaikka vähän tyhmyri<3 Onneksi toimin kaapparina ja mamman sylkyssä olikin ihmeen mukavaa! Tykkään kyllä tukastani ihan hirveesti syksyllä, syksy kun onniin kaunista ja värikästä niin punatukka sopii teemaan juuri passelisti!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Molemmat poitsut on niin uteliaan ja innokkaan näköisiä, mahtaa olla ulkoilu mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ulkoilu pitkästä aikaa tosi mukavaa ja Cocokin uskalti kävellä hihnassa, vaikka kaikki vastaan tulijat pelottikin. Ruffekin vähän pelkäsi muita ihmisiä, mutta ymmärtäähän sen kun ei olla käyty ulkona ihmisten ilmoilla pitkään aikaan! :--)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Ja kissoja! Ja ihminen :)

  VastaaPoista
 5. Onpas upeita syksy kuvia! Kelpaisivat mihin tahansa kalenteriin syyskuun kohdalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksy on kyllä ihanaa aikaa kun onniin nättiä, ainakin silloin kun ei sada vettä ja lehdissä on vielä väriä! :--)

   Poista