sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Elämää Cocon silmin

Moikka kaikki lukijat! Äiti anto kerrankin mun kirjottaa postauksen kun oon ollut niin kiltisti, no okei oon mä vähän tuhmuuksiakin tehnyt, mut älkää kertoko siitä joulupukille kun muuten en saa lahjoja. Mulla oli semmosta asiaa, että mun veikalla Ruffella on ollut jo vähän reilu viikon semmonen ihan ihmeellinen maskijuttu mitä äiti aina antaa iltasin ja aamusin sille. Ekaks Ruffe oli vähän sitä mieltä ettei varppina hengittele siihen sekuttia enempää ja sai oikee yskäkohtauksetkin ensimmäisen kerran jälkeen heti perään. Äiti ja isi siitä vähän pelästy kun Ruffe vielä yski loppu iltana ainakin viis kertaa sen jälkeen. Muutenkin Ruffe yski aika monena päivänä, vaikka sille annettiinkin aamuin illoin siitä ihme piipusta. Toissapäivänä oli ensimmäinen yskätön päivä, mut eilen sit yskitti kerran ja tänään ei oo vielä ollenkaan, onneksi. Muakin aina vähän ihmetyttää mitäse veikka oikeen köhii, vois jo lopettaa sen kun se kuulostaa niin ärsyttävälle oikeesti. Ainaku MÄ yritän nukkuu ni toinen vaa siinä röhisee vieressä niinku porsas, siis oikeesti..

''Joko sä otit jo ne kuvat?''

Ja tietteks Ruffella on jotain erityispalvelua, kun sillä on herkkuraksuja koko ajan tarjolla tiskipöydällä ku mä en pääse sinne hyppäämään. Vähän se on muuten epäreilua, kun mä en saa ruokaa niin paljoa. Onneks veikka on muuten alkanu kyllästyyn possun sydämmiin ja syön aina sen ilta ja aamupalasta jämät. Salaa käyn nappaamassa, kun äiti ja isi ei huomaa. Äitii ja isii se vähän huolestuttaa, mut mulle se on ihan sama. Enemmän ruokaa mulle, se on mun motto.

Kaulurin kasvattelua..

Isi teki mulle mun omista karvoista semmosen pallolelun vähän aikaa sitten ja se on paras lelu ikinä. Juostaan aina rallia Ruffen kanssa sen perässä aina sillon kun se ei oo sohvan alla. Onneksi toi astma ei vaikuta Ruffen kuntoon mitenkään, se on tosi nopee, jään ihan kakkoseksi. Mua alkaa aina läähätyttää ku juoksen veikan perässä, mut onneks meillon silti tosi kivaa vaikka välillä tuleekin kuuma. Tänään leikin äitin kanssa, se otti meille tommosen tunnelinkin leikkeihin ja ei vitsi se oli kivaa. Jotain kuvia se yritti siinä samalla räpsiä mut olin niin nopee etteise onnistunu melkee yhessäkään kuvassa, hähää siitäs sait äiti.

''Etpääse karkuun pallo!!''

''Mitäs mä sanoin!''

Mä ootan ihan hirveesti mun synttäreitä, että saisin jotain uusia leluja tai ruokaa! Mullahan on ens kuussa synttärit, tosin vasta kuun lopussa.. Ruffen synttärit on aikasemmin 5.11 ja ennoo keksiny sille vielä lahjaa. Mistähän Ruffe tykkäis, hmm.. Ehkä annan sen vaa rökittää mut painissa ja saa se myös pari pusua ja ehkä pesuhetkenkin. Onse vaan niin paras isoveli vaikka välillä tosi ärsyttävä, Ruffe aina puree liian lujaa leikeissä. Toivottavasti me saatas jotain kivoja lahjoja Ruffen kanssa, mut jossei ni onneks kohta on joulu. Ollaan aika varmoja ettei joulupukki pidä meitä tuhmana, vaikka vähän väliä yritetään nakertaa äitin uuden tietokoneen virtajohtoa poikki, yhet kuulokkeetkin taisin siltä jo tuhota heh.. Isi joutu kans laittaa sen pleikkaohjaimen latausjohtoon jotain teippiä kun olin senkin melkeen rikkonut, mutta ehkäse pukki ymmärtää vai mitä!

Ruffelle yskänestolääkettä

 
Vielä loppuun pikku video aamun rutiineista

Terkuin Cocopops!

15 kommenttia :

  1. Sulla on Coco perusteellinen ja hyvä tilannekatsaus. Lahjakin ihan suunnitteilla röhkivälle Ruffelle :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sille kyllä pitäis jotain kekata, mut en tiiä mitä. Ehkä äiti auttaa ♥
      -Coco

      Poista
  2. Voi Coco ihana, kyllä te varmasti lahjoja saatte niin synttäreinä kuin joulunakin! <3 Nuppu lähettää sympatiseeraavat terveiset: sekään ei onnistu hyppäämään keittiötasoille, ja on joskus ollut kuulevinaan Jujun ruokanassutusta yläilmoista. Epistä! Ruffelle Nupu postittaa lentosuukot, kun on ollut niin reipas poika astmanaamion kanssa. Videota me ei pystytty katsomaan, kun tuli jokin ihme "safety mode" -viesti! :-((( Täytyy yrittää vaikka puhelimen kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nupu. :) Nuppua hävettää täällä emon kirjoitusvirhe. :-D

      Poista
    2. Toivon ihan hirveesti et saadaan lahjoja marraskuussa kuten meidän murusten kuuluukin! Meidän pitää Nuppu yrittää keksiä jokin keino miten päästäis herkuttelemaan yläilmooihin, hmm.. Ruffelta kanssa lentosuukkoja, tänään isi anto sille astmapiipusta ja hyvin otti vaikka antaja vaihtui. Harmi ettei video toiminut, mikähän siinä on, HMH :--( - Coco

      Poista
    3. Nuppu kehrää suukoista ja jää odottamaan, keksiikö Coco jonkin ratkaisun yhteiseen korkeusongelmaan. Sain videon sitten näkymään, kun muokkasin YouTube-asetuksista jonkin safety-jutun pois päältä. Tosi hienosti Ruffe hengitteli, ja lopulta palkintonamitkin sitten maistuivat. <3

      Poista
    4. Hyvä että toimi! Onneksi Ruffe on nykyään noinkin nätisti, alussa oli hiukan vaikeuksia... Ruffen lemppari herkkuja thriven kuivattuja katkarapuja ;--)

      Poista
  3. Joo-o, astmayskä on yllättävän yleinen kissoilla. Mutta hyvin on homma teillä hanskassa. Ja ihana kissatunneli, *kade*
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi yskiminen on nyt laantunut ihan hirmuisesti, ensikuussa vaihtuu sillain että annetaan vaan kerran päivässä piippua! Heh kisutunnelin saimme joskus ''mummilta'' oli ostanut lidlistä, kiva yllätys!

      Poista
  4. Ihana juttu :) Mekin halutaan tollanen tunneli kissoille uuteen kotiin :) Voi Coco on niin söpö höppänä ja miten urhea Ruffe onkaan lääkkeen kanssa! Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks noita tunneleitä myydään vaikka missä, tämä kyseinen on lidlistä, sielä on sisällä vielä semmoset pallot jotka roikkuu katosta :) Ruffe ottaa onneksi jo lääkkeen tosi hyvin vaikka alussa oli vähän hankaluuksia, kohta päästäänkin sitten antamaan lääkettä vaan kerran päivässä! Yskää ei oo kuulunut nyt parinapäivänä ollenkaan hyvähyvä.

      Poista
  5. Oi kuinka nätisti Ruffe otti inhalaationsa! Wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin reipas poika, kun ottaa sitä jo hyvin <3 Eikä yskääkään ole kuulunut pitkiiin aikoihin!

      Poista
  6. Kaverin astmailu kyllä vie täälläkin ihan liikaa huomiota muilta perheen kissoilta, sanoo meidän kaksi daamia :)
    Me muutettiin nyt tohon teidän lukijalistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan on ärsyttävää ku mä nuorempana en saa yhtä paljoo huomioo mut onneks se yskiminen onnyt loppunut melkeen kokonaan! -Coco

      Jee kivaa uusi lukija, munkin täytyy alkaa lukemaan sun blogia!

      Poista