keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lelulaatikko

Lelut on elämän suola! No eipäs olekkaan Rufuksen mielestä. Meidän poika on aika laiska leikkimään ja kiinnostuu leluista ehkä viideksi sekunniksi kunnes menee takaisin nukkumaan. Tietysti aina uusi lelu on parhain juttu ainakin kyseisen päivän, mutta sen jälkeen se joutuukin nurkkaan pölyyntymään. Pitäisi varmaan alkaa ostamaan joka päivä uusi lelu? Olisi ainakin kissa tyytyväinen! Tämä kyseisen postaus kertookin mitä Ruffen lelulaatikosta löytyy.

Lelulaatikonsalat  
 

Hiiri numero yksi liikkuu itsekseen, mutta Rufus enemmänkin kaikkoaa tätä kapistusta. Äitini osti sen Ruffelle joululahjaksi. Hiiren sivusta kun pyörittää ja päästää hiiren valloilleen, se lähtee nopeasti karkuun häntävipattaen. Valkoinen- ja mustahiiri ovat taas ihan perus hiiriä niitä ruffe kyydittää jonkun verran. Sinihopearaidallinenhiirulainen onkin sitten Ruffen lemppari. Tämä hiiri saa eniten kyytiä iltaspurtien aikoihin, tässä hiiressä taisi olla kissanminttua. Seuraavan hiirulaisen hännässä oli kulkunen, mutta se meni rikki ja sen jälkeen tämäkään hiirulainen ei ole kiinnostanut. Isopallerohiiri pitää vinkumis ääntä kun sitä heiluttaa vimmatusti ja silloin se onkin maailman kiinnostavin asia, mutta hetikun se lopettaa vinkumisen yllättäen kiinnostuskin lopahtaa... Mutta onnneksi on laaserhiiri! Tämä kapistus saa Ruffenkin heräämään vällyjen välistä, mutta siitä onnyt patterit loppu eikä olla saatu aikaiseksi ostaa uusia. Taka-alalla onkin nyrkkeilysäkkihiiri josta Rufus tykkäsi pentuna kovasti, mutta kun ikää on tullut lisää ei tämäkään enää kiinnosta. Onneksi Cocopops on tulossa niin saa tämäkin lelu uudestaan kyytiä.


Huiskat taitaakin olla Rufuksen lemppareita, niitä on mukava jahdata ja kärkkyä sohvan ja seinien takaa. Matomatala oli aika kova juttu silloinkun siinä oli vielä siima. Ruffe sekosi aivan totaalisesti tästä pinkistä oliosta. Siimakun meni rikki ja vaihdettiin se tuohon tavalliseen langanpätkään tajusi Ruffe ettei mato leijukkaan yksin ilmassa niin ei se enää sekoa yhtä kovasti, mutta on matomatala silti suosiossa!


Aktivointileluja Ruffe ei kyllä tajua ollenkaan... Olen täyttänyt niitä vaikka millä herkuilla, mutta eisen kiinnostus riitä siihen, että se yrittäisi saada herkut pois kapistuksien sisältä.


Noppa ja keltainenkulkuspallo on myös hyvässä suosiossa. Noppaa kun heittää siinä välkkyy punainen valo, siitä Rufus vähän sekoaa, mutta yllättäen hetikun noppa ei enää pompi eise kiinnosta. Voi kamala, onpa meillä laiska kissa... Narukapistus on modattu uudelleen pienestä koiran leluluusta, saatiin se ilmatteeksi jonkin tilauksen yhteydessä. Siitäkin Rufus tykkäsi pentuna.


Kong Kickeroo saa aina välillä kunnolla kyytiä, mutta sekin oli enemmän suosiossa silloinkun sen osti.


Tunneli on bestbestbest, ainakin kun kurkkii Ruffea tyhmänä toisesta päästä. Ruffen lempi leikkeihin kuulukin kurkkiminen. Menen aina makkarin oven taakse piiloon ja kontillani kurkin välillä Rufusta, silloin kun menen takaisin oven taakse Rufus liikkuu hiljaisesti lähemmäs. Lopuksi kun menen viimeisen kerran oven taakse juoksee Rufus kohti ja hyppää takajaloilleen ja maukausee epämääräisesti, että ''säikäytimpäs''! Onse söpö kun se villiintyy.

Kissanminttusuihkeesta on paljon hyötyä ja sitä onkin kiva välillä suihkutella leluihin

 Tänään Rufusta kiinnosti matomatala ja hullunkiilto silmissä se yritti saada kapistusta kiinniKong Kickeroo sai ostopäivänä hullusti kyytiä!Välillä tämä kappale kuvastaa meidän iltoja, mahtava biisi. Kannatan kuuntelua! :)

12 kommenttia :

 1. Meidän kissat ovat hulluina punaiseen! En yhtään tiedä miksi. Meidän Taavetillakin on paljon leluja ja osan olemme itse tehneet sillä se tulee halvemmaksi koska Taavetti tuhoaa ne viidessä minuutissa :D Vilikin leikkii aina kun on pentukissa kaverina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen sekoittaa kissojen päät! Joo ollaan mekin tehty paristi omia, mutta ne on joutanut jo roskiin. Hittinä on ollut mm. foliopallo langanpätkässä. Tosi mukavaa ostaa leluja ja sitten ne ei kiinnosta ollenkaan ja hetikun tekee jotain itse niin johan oltiin viikset pörheinä. :D

   Poista
 2. Meilläkin tunnelit ovat ikisuosikkeja - yhdistettyinä palloihin, joista rakkain on ihanasti koliseva pingispallo. Sitä joudun haalaamaan sohvan alta monta kertaa päivässä. Mikähän magneetti sitä sinne oikein vetää?! Ihanat muuten nuo Rufuksen takajalkapotkut - samalla tavalla Nuppu höykyttää Jujua. :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pingispallo olisi kyllä varmaan ruffenkin mieleen ku nse onniin kevyt ja pomppii hullusti! Joo, sohvan alla meilläkin aina pienimmät hiiret ja pallot ja nopat aina on. Välillä miettii, että minne kaikki lelut on oikein kadonnut, mutta löytyyhänne nopsaa sohvan alta :D Onneksi Rufuskin pääsee kohta potkimaan Cocoa päähän. Vielä 21 päivää, en jaksa odottaa enään hetkeäkään. Onneksi päästään katsomaan uudestaan pentua reilu viikonpäästä!

   Poista
  2. Voin kuvitella, että odottavan aika on tässä tapauksessa erittäin pitkä! Ihan tässä tulee itsellekin kärsimätön olo sun puolesta. :)

   Poista
  3. No on kyllä joo! Mäkun oon vielä maailman kärsimättömin ihminen.. Mutta koitan kovasti selvitä jakamalla tätä kärsimättömyyttäni teidän muiden kanssa! :D

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Täältä löytyy kohta 9kk vanha ragdollpoika Jami, lisäksi löytyy maatiaiskissa ja kaksi pitkäkarvaista collieurosta.

  Meillä vanhempi kissa ei leluista välitä, mutta Jami tykkää noista keppileluista. Tykkää kuljetella niitä ympäri asuntoa. Mutta myös koirien pehmolelut kelpaavat välillä leikkikaluiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet lukijat ovat aina tervetuilleita!
   Teilläpän on paljon karvakorvia kotona, mahtaa olla paljon vipinää ja vilskettä seinien sisällä. :)
   Toivottavasti meilläkin uusi pentu olisi vähän aktiivisempi kuin tuo meidän nykyinen laiskimus, saisi Rufuskin vähän vipinää kinttuihin ;D

   Poista
  2. Tylsää täällä ei ole kyllä :) Jami on saanut hyvin liikettä tuohon 5,5-vuotiaaseen kissaneitiin tulonsa jälkeen. Jami muutenkin haluaa olla kaikessa mukana auttamassa ja ehtii myös niihin ei sallittuihin paikkoihin vikkelästi. Nyt ollutkin pientä uhmaa havaittavissa. Käy kurkkaamassa meidänkin blogia, päivittelen sitä säännöllisen epäsäännöllisesti :)

   Poista
  3. Käynpäs katselemassa blogiasi, ehkäpä jätän myös parit kommentit! ;)

   Poista
 4. Onpas kyllä värikäs valikoima leluja :) Meillä on samanlainen tuo putki! Heh, saapa nähdä alkaako Cocopops sitten säikyttelemään Rufusta putken läpi :P Meillä Karri teki sitä pienenä paljon Rudille, sämähti putken läpi ja säikytteli Rudin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi leluja olla enemmmänkin, mutta eiköhän niitä ostella taas kun pentu ilmestyy! Toivottavasti Coco härnää paljon Ruffea, saisi tuo meidän läskilötkö hieman liikuntaa siinä samalla painien keskellä :D Salakavalasti tuo putki on teiltä matkittu, mies siihen ihastui niin se oli pakko saada tännekkin!

   Poista